Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mk999 - pięknie dziękuję! już wysyłam!

Poker, elik, tianku, ewa gonzales, Jo37 - ogromnie dziękuję za obecność i wsparcie!

A czy ktoś może mi podpowiedzieć jak napisać jeden post tak, by cytować wypowiedzi z innych b postów? W poprzedniej wersji dogo wiedziałam, ale teraz nie mogę znaleźć. Myślałam, że to opcja "mulicytowanie", ale chyba nie

Posted

To ja też się deklaruję na 15 PLN miesięcznie. Proszę tylko o konto, bo nie wiem, gdzie szukać ;))

Dziękuję! Konto zaraz wyślę :)

Posted

Przychodzę na zaproszenie ,ale w tym miesiącu finansowo nie pomogę . Zapisuję wątek.

Dziękuję za odwiedziny. Zaglądanie i kibicowanie mile widziane :)

Posted

Jestem na zaproszenie Rubik, na razie nie wiem jak pomóc?...  mam problemy ze swoją staruszką ale zapisuję psiaczka, może u nas wszystko będzie dobrze i będę mogła pomóc :)

Posted

Jestem na zaproszenie Rubik, na razie nie wiem jak pomóc?...  mam problemy ze swoją staruszką ale zapisuję psiaczka, może u nas wszystko będzie dobrze i będę mogła pomóc :)

Dziękuję za przybycie. Trzymam kciuki by było dobrze :)

Posted

Jaki kochany kudłaty psiaczek !

Bede kibicowac, moze uda mi sie jednorazowo cos podesłac,ale na razie nie obiecuje.

Proszę o kibicowanie :) Jak się uda jakiś grosik wysupłać będzie super, ale wiem, jak czasem krucho jest w budżecie

Posted

witam

zagladam co u dziadunia

jakby co ciocia pisz pw z danymi na jakie pieniazki maja isc to od razu zrobie deklaracje na zleceniu stalym skromnie te 5 zl ale napewno szczerze i juz pierwsza za ten misiac bym puscila

jakby co na fanty tez mozesz liczyc

w tym troche nowych troche starszych

ale jakby jakis bazarek byl daj znaka z checia podesle

tylko podejrzewam ze adres jak szly na rudego misia musial sie gdzies zapodziac

w kazdym razie jak cos napewno beda czekaly na potecjalny bazaros :-)

Posted

mk999 - pięknie dziękuję! już wysyłam!

Poker, elik, tianku, ewa gonzales, Jo37 - ogromnie dziękuję za obecność i wsparcie!

A czy ktoś może mi podpowiedzieć jak napisać jeden post tak, by cytować wypowiedzi z innych b postów? W poprzedniej wersji dogo wiedziałam, ale teraz nie mogę znaleźć. Myślałam, że to opcja "mulicytowanie", ale chyba nie

Było tak, że funkcja "Multi cytowanie" pozwalała "zebrać" kilka postów i odpowiedzieć na wszystkie w jednym poście. Od kilku dni ta funkcja działa jak zwykłe Cytuj".

Być może coś się podziało na serwerze i administracja nawet o tym nie wie.

Żeby odpowiedzieć w jednym poście na kilka postów wybieram teraz opcję cytuj. Nie odpowiadam tylko kopiuję wybrany post i wychodzę. Cytuję następny post, przed tym postem wklejam ten, który cytowałam wcześniej i tak postępuję z kolejnymi postami, na które chce odpowiedzieć. Jak juz mam wszystkie, odpowiadam na skopiowane posty.

Żmudne to, ale skuteczne;)

Jak się komuś nie chce tak bawić, to zawsze może cytować  posty osobno i na nie odobno odpowiadać :)