Isadora7 Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Monika, staram sie jak mogę :) Dzisiaj był telefon w sprawie adopcji Patki, Ewunia przesłała Pani ankietę i czekamy, jeżeli wsystko dobrze wypadnie to możliwe ,ze Patka będzie miała odwiedziny w poniedziałek wieczorem, na razie trzymamy kciuki. Po spacerze w jednym legowisku śpią sobie Maniuśka i Malutki :) No i było wiadomo że telefony zadzwonią, to naprawdę śliczna sunia. Trzymam kciuki żeby to był właśnie ten. Quote
Ellig Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 No i było wiadomo że telefony zadzwonią, to naprawdę śliczna sunia. Trzymam kciuki żeby to był właśnie ten. Nie dziękuję ;) Quote
Ewa Marta Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 Jakie to życie Malutkiego zrobiło się nagle bogate w doznania! Zyskał dużo przyjaciół, kilka wypasionych miejscówek do spania i dużo większy kontakt z człowiekiem niz dotychczas w jego życiu... Nie wspominając o misce pełnej zdrowego jedzenia, a nie resztek z obiadu.... Quote
Mattilu Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Zolwica i Malutki - cudo! Za Patke sciskam kciuki Quote
Ellig Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Wizyta u Patki jutro około godziny 19. Tymczasem Patkowo, łatkowo na spacerze. Miłego dnia :) Quote
Ewa Marta Posted March 29, 2015 Author Posted March 29, 2015 Patkuje mi się w oczach:-) Pięknie razem wyglądają, jak rodzinka:-) Quote
Asiula_d Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Ależ one są cudowne! No i oczopląsu dostaję ???? Quote
Ewa Marta Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Wczoraj Patka miała odwiedziny. Po 5 minutach było wiadomo, że to nie ten domek:-( Pani uznała, że Patka jest za duża i że może podczas jej nieobecności zdemolować jej mieszkanie (???) Poza tym przeszkadzało Pani, że Patka ciągnie, a Pani nie da rady jej utrzymać (???) No i na pewno zaatakuje jej pieska, który przyjechał z Panią i jakoś nic się nie stało. Pani powiedziała, że jeszcze przemyśli sprawę, ale ja odpowiedziałam, żeby szukała psiaka mniejszego, bo Patki jej nie oddamy. Po spotkaniu poszłyśmy do domu, gdzie Patulek wymyła mi całą twarz, przytulala się i cieszyła jak to ona potrafi. Jest słodka, kochana i nadal czeka na właściwego człowieka. Quote
Ellig Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Wczoraj Patka miała odwiedziny. Po 5 minutach było wiadomo, że to nie ten domek:-( Pani uznała, że Patka jest za duża i że może podczas jej nieobecności zdemolować jej mieszkanie (???) Poza tym przeszkadzało Pani, że Patka ciągnie, a Pani nie da rady jej utrzymać (???) No i na pewno zaatakuje jej pieska, który przyjechał z Panią i jakoś nic się nie stało. Pani powiedziała, że jeszcze przemyśli sprawę, ale ja odpowiedziałam, żeby szukała psiaka mniejszego, bo Patki jej nie oddamy. Po spotkaniu poszłyśmy do domu, gdzie Patulek wymyła mi całą twarz, przytulala się i cieszyła jak to ona potrafi. Jest słodka, kochana i nadal czeka na właściwego człowieka. Świat jest mały, okazało się ,ze Pani , ktora byla u Patki, lubi puszczać psy bez smyczy w środku miasta, tym bardziej utwierdza nas to w przekonaniu o tym, ze nie byl to dom dla Patki. Quote
Isadora7 Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 ☀☀☀ Życzę Wam, Kochani, aby te święta wielkanocne wniosły do Waszych serc wiosenną radość i świeżość, pogodę ducha, spokój, ciepło i nadzieję. I proszę pamiętajcie o naszych podopiecznych, pomagajcie i bądźcie z nami. Quote
Ewa Marta Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 Doreotko, bardzo dziękujemy! Dla Ciebie dużo zdrowia i rodzinnych Świąt!!! Quote
Ellig Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Wszystkim serdecznie dziękujemy za życzenia świąteczne :) Quote
Ellig Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Wykupilam na bazarku pakiet ogłoszeń dla Patki, ogloszenia juz sie ukazaly, na razie byl tylko jeden telefon, pani miala odeslac wypelnioną ankietę i cisza. Quote
Gusiaczek Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Poczekamy i na pewno doczekamy domeczku dla Patuni :) Quote
Ewa Marta Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 Poczekamy i na pewno doczekamy domeczku dla Patuni :) Na szczęście Patka kocha wszystkich. Inny psiak po tak długim pobycie u Ani miałby problem z zaklimatyzowaniem się w nowym domu. Patuś na szczęście szybko się przyzwyczaja do każdego. Quote
Ellig Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Nawzajem , miłego dnia :) Wyróżniłam Patce ogloszenie na olx, na cały miesiąc. Quote
Ewa Marta Posted April 14, 2015 Author Posted April 14, 2015 Miałyśmy dzisiaj propozycję "dobrego domu" dla Patki... w budzie na niewystarczająco ogrodzonym terenie (inny psiak uciekł) Chyba nie musicie pytać, jaka była nasza odpowiedź? Dobrej nocy kochani! Patka przewraca się pewnie na drugi bok wtulona w Anię śpiąc z nią na kanapie:) Quote
Isadora7 Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Miałyśmy dzisiaj propozycję "dobrego domu" dla Patki... w budzie na niewystarczająco ogrodzonym terenie (inny psiak uciekł) Chyba nie musicie pytać, jaka była nasza odpowiedź? Dobrej nocy kochani! Patka przewraca się pewnie na drugi bok wtulona w Anię śpiąc z nią na kanapie:) nie jest źle, ja do dzisiaj jestem w szoku jak facet zadzwonił z zapyaniem o jednego z naszych jamnikó. - czy ogłoszenie jeszcze aktualne? - tak - a idzie wysłać kurierem? odpowiedziałam - tak mamy nawet specjalne kartony z dziurkami. Magda z Mikropsów podpowiedziała mi ze przy kolejnej okazji powinnam powiedzieć że " tak w kopercie bąbelkowej " Quote
Ellig Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 nie jest źle, ja do dzisiaj jestem w szoku jak facet zadzwonił z zapyaniem o jednego z naszych jamnikó. - czy ogłoszenie jeszcze aktualne? - tak - a idzie wysłać kurierem? odpowiedziałam - tak mamy nawet specjalne kartony z dziurkami. Magda z Mikropsów podpowiedziała mi ze przy kolejnej okazji powinnam powiedzieć że " tak w kopercie bąbelkowej " Czasami to rzeczywiscie trzeba sie troche pośmiać i traktować takie telefony z humorem bo inaczej mozna "zwariowac" :) Quote
Ellig Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Zapraszamy Cię na zakupy albo po prostu w odwiedziny. Będzie mi bardzo miło gościć Cię na bazarku, który trwa do 21 kwietnia do godziny 20:00. http://www.dogomania.com/forum/topic/146530-wiosenno-letni-bazarek-ciuszkowy-z-dużymi-i-bardzo-dużymi-rozmiarami-do-21-kwietnia-do-godz-2000/#entry16171525 Ewa i Ela Quote
Recommended Posts