Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czyli jak komu pasuje niech przyjeżdża i jak komu pasuje niech odjeżdża, tak??:razz:

[B]Ja będę na ok.13 i chciałabym, żeby ktoś też na tą godzinę byl, bo nijak nie orientuję się w tamtych okolicach[/B] (nawet nie wiem, gdzie mam wysiąść i którym autobusem, czy tramwajem dojechać- ale to już się jakoś dowiem:p ) [B]Komu pasuje na 13??[/B]

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Koperek']Czyli jak komu pasuje niech przyjeżdża i jak komu pasuje niech odjeżdża, tak??:razz:

[B]Ja będę na ok.13 i chciałabym, żeby ktoś też na tą godzinę byl, bo nijak nie orientuję się w tamtych okolicach[/B] (nawet nie wiem, gdzie mam wysiąść i którym autobusem, czy tramwajem dojechać- ale to już się jakoś dowiem:p ) [B]Komu pasuje na 13??[/B][/quote]
Ten teren jest dość spory i najlepiej byloby jakbyśmy przyjechali wszyscy na tą samą godzinę, bo osoba, która jest pierwszy raz - nie trafi :evil_lol: To co moze na 16 ;> ? większej liczbie osób pasuje ;)

Posted

[quote name='Koperek']O matko, jak już tak bardzo nalegacie...:cool1:

:razz:[/quote]
Okey, to w takim razie jesteśmy umówieni ;)
[SIZE=4][COLOR=red][B]Wtorek (10.07.2007) godzina 16, miejsce spotkania - przystanek autobusowy "Rogowska-działki" :)[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Pasavera']Postaramy się zjawić na czas a jak nie to bedziemy z Fiśką Was tropić :lol:[/quote]
Wy to akurat traficie :evil_lol: Myśle, żeby iść najpierw tym pasmem w strone żernik, potem wałem dojść do mostku, przejść na drugą strone i iść deptakiem - tak jak wtedy co byłyśmy ;)

Posted

[quote name='Korenia']Wy to akurat traficie :evil_lol: Myśle, żeby iść najpierw tym pasmem w strone żernik, potem wałem dojść do mostku, przejść na drugą strone i iść deptakiem - tak jak wtedy co byłyśmy ;)[/QUOTE]

Nom trasa akuracik :-) To my napewno was znajdziemy w razie spoznienia ;)

Posted

[quote name='Ksana']Tak, jak najbardziej ;)[/quote]

Ja też:)

Ludzie może znacie kogoś kto chciałby kotka? 8tygodniowe. Wczoraj była akcja ratunkowa w moim wykonaniu:cool3:
są już wykompane, powyciągałam kleszcze.

Może chociaż znacie sposób żeby pies nie chciał zjesc kotka???Bo ja zakochałam się w jednym z nich ale Zeus nie!:-(

Jakby ktoś chciał kotka to mam 3. Są bezpieczne u koleżanki do sierpnia, a potem...(?)

W sumie jest ich 6, 3 pozostałe są u pewnej pani.

W związku z kotkami nie wiem czy zjawię się na dogo spacerze ale postaram się.

Pomóżcie z tymi kotkami:-( Nie wiem gdzie dac ogłoszenia, co zrobic żeby do sierpnia znaleźc dobre domki...

Posted

[quote name='Korenia']Na pewno daj ogloszenie do GW, na allegro. Tylko uważaj na gadolubców...
Pasavera :) to good :)[/quote]

Nie jestem zarejestrowana na allegro, nie mam w tym żadnego doświadczenia. Czy znacie kogoś kto mógłby je ogłosic?

[B]Do oddania szesc prześlicznych kotków, wiek ok.8 tygodni. Są zdrowe, skore do zabawy. 2 czarne, 3 szylkretowe, 1 biały z łatami w pręgi. Są zadbane, i odkarmione. Czekają na domy pełne miłości.[/B]
[B]Przebywają we Wrocławiu.[/B]
[B]Odbiór własny lub dowóz do nowego domu w granicach Wrocławia. [/B]

[B]Liczymy na wizytę poadopcyjną.[/B]

[B]Telefony kontaktowe:[/B]
[B]511 040 230, 501 710 331.[/B]

Jakby ktoś mógł to wrzucic, to z góry dziękuję!

Sory, że wcięłam się w temat:roll: :oops:

Posted

Dziękuję za zaproszenie Korenia :loveu: ale niestety ja nie mogę :shake: ponieważ bywam we Wrocku tylko na weekendy i to nie wszystkie :-( , ale jak będę to napewno się odezwę. Może w innym terminie się spotkamy :diabloti: .

Posted

[quote name='gosikf & dogs']

Może chociaż znacie sposób żeby pies nie chciał zjesc kotka???Bo ja zakochałam się w jednym z nich ale Zeus nie! [/quote]

Ja robiłam tak:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=6311183&postcount=24[/URL]

Długo to trwało ale efekt przerósł nasze oczekiwania.
Sorki za off....

Posted

Co do kotów to nie mam kota, mieszkam na wsi wiec dookoła ich pełno, ale sie w domu nie zgadzają:shake:. Raz jak sie jakiś kot przybłąkał, to wujostwo go wzięło, we Wrocławiu mieszkają i westa mają, ale wpadł pod samochód:-(.
Jak spotkam kuzyna na gg to sie zapytam czy by chcieli kota.

Posted

[quote name='Atena']Co do kotów to nie mam kota, mieszkam na wsi wiec dookoła ich pełno, ale sie w domu nie zgadzają:shake:. Raz jak sie jakiś kot przybłąkał, to wujostwo go wzięło, we Wrocławiu mieszkają i westa mają, ale wpadł pod samochód:-(.
Jak spotkam kuzyna na gg to sie zapytam czy by chcieli kota.[/quote]

Spytaj, spytaj:)

Posted

No i d....a blada :angryy:
My nie mogłyśmy być z potrójnego powodu- raz że deszcz (co akurat paskudzie nie szkodzi), dwa, że ma spuchnietą łapę, a trzy, że się nawtrajała zielska i miała taką biegunkę, że szok:mad:

To co- jaki inny termin ustalamy?