Jump to content
Dogomania

Fifi złapana i bezpieczna ! Ufffff.... Greys w swoim wymarzonym domku!

Recommended Posts

Posted

po prostu dobrze, jej tu gdzie jest :)

wiem, że to niewiele i nic nie zmieni ale mogę dać 10 zł stałej od września

Zmieni, zmieni - 10 zł piechotą nie chodzi :) 

Właśnie na tym to polega... grosik do grosika i się uzbiera :)

Dziękujemy :)

• Downvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Śliczna,taki "miniaturowy wilczurek",potrzebuje mądrego domu,który da jej najpierw dużo miłości,i dużo czasu na aklimatyzację,na nawiązanie więzi,a nie legowisko w piwnicy,moje śliczne sreberko malutkie.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

U Fifka bez zmian - nadal bezdomna, już ponad rok czekamy na ten jeden jedyny telefon...

Topnieją też finanse malutkiej - starczy jeszcze tylko na hotelik w listopadzie, w grudniu już nie - prosimy o pomoc... NIe zapominajcie o Fifi, proszę... : (

• Upvote 1
Posted

Wpłynęło 100zł od tiggi i 20zł od Juso - dziękujemy! : )

Niestety dom w Żarkach spalony, miałyśmy wątpliwości, ale mimo wszystko została tam przeprowadzona wizyta - zbyt dużo znaków zapytania spowodowało, że zrezygnowałyśmy z tego domu - reakcja zainteresowanego domu na odmowę tylko utwierdziła nas w przekonaniu, że dobrze, że Fifek tam nie pojechał...

Szukamy dalej :(

• Upvote 1
Posted

Cioteczki które brały udział w akcji poszukiwań Fifi w Raciborzu - czy któraś z Was nie odziedziczyla przypadkiem siatki (takiej na boisko do siatkowki) mającej na celu złapanie Fifi? Dobra duszyczka pozyczyla nam takowa i musimy ja teraz zwrócić. Moze zalega komuś w bagażniku albo piwnicy?

• Upvote 2