Jump to content
Dogomania

Fifi złapana i bezpieczna ! Ufffff.... Greys w swoim wymarzonym domku!

Recommended Posts

Posted

Zastanawiamy się nad skorzystaniem z usług Jamora który profesjonalnie wyłapuje psy.

Obawiam się, że same sobie nie poradzimy :( tym bardziej że nie ma nikogo nie miejscu :(

Fifi jest bardzo zmęczona, wczoraj co rusz się kładła niestety strach jest silniejszy i ciągle ucieka... 

Tylko wtedy Fifi będzie w finansowych tarapatach :( i znów będziemy musiały prosić Cioteczki o pomoc :(

Można już zrobić zbiórkę na przyjazd Jamora, zawsze uzbiera się jakaś kwota...

Posted

Można już zrobić zbiórkę na przyjazd Jamora, zawsze uzbiera się jakaś kwota...

Dlatego prosimy... o każdy grosz... :( 

Może ktoś może zrobić bazarek bądź bazarek cegiełkowy?

Jamor mówi, że przyjedzie i jest duże prawdopodobieństwo jej złapania, zeszedł Nam z ceny i specjalnie

dla Fifi zostanie na miejscu dwa dni a nie tak jak to zwykle bywa na jeden. 

Posted

Mysle,ze wiele osób sie dorzuci, ja tez.

Ale z ciekawosci zapytam, czy Panstwo, ktorzy tak beztrosko Fifi spuscili z oka nie poczuwaja sie do odpowiedzialnosci ???

Posted

Mysle,ze wiele osób sie dorzuci, ja tez.

Ale z ciekawosci zapytam, czy Panstwo, ktorzy tak beztrosko Fifi spuscili z oka nie poczuwaja sie do odpowiedzialnosci ???

Dziękujemy!

Cioteczko zerknij na poprzednią stronę, na dole jest mój post o tym co na prawdę wydarzyło się w tym pseudo domu...

Jutro dołożę na Jamora. Konto Pinczerki mam.

Dziękujemy :)

Posted

A ja poproszę nr konta

Pinczerka prześle :)

Ile potrzeba dla Jamora?

Koszt interwencji Jamora to 350zł za złapanie + ok. 600zł za dojazd do Raciborza. Czy uda się sunię złapać, czy nie - pokrywamy koszty transportu.

Posted

Dziewczyny, już przesyłam wszystkim, które o to prosiły o numer konta.

Dziękujemy, że jesteście tu z nami :( Wszyscy od Raciborza jesteśmy tak daleko, a pieniądze w tej chwili są naszą jedyną deską ratunku... 

Szlag mnie trafia na tych ludzi, ale to nie jest teraz istotne - najważniejsza jest Fifi...

Że też to tak daleko, dziewczyny które były w Raciborzu z plakatami widziały ją kilkukrotnie - zanim my doczłapaliśmy się z Bielska ok. 100km, Fifi już zniknęła z pola widzenia... Kasia mówiła, że przyzwyczaiła Fifulca do chodzenia spać po 20:00 - także zmęczona musiała zaszyć się w jakichś krzakach...

Ale wiele osób ją widziało, ciągle w tym samym obszarze, dzisiaj były dwa sygnały, troszkę dalej, ale ciągle w tej samej okolicy...

Jamor tak naprawdę to nasza ostatnia deska ratunku - jest profesjonalistą w tym co robi, drogim profesjonalistą, ale jeżeli tylko gdzieś mu się pojawi w zasięgu wzroku to NA PEWNO ją złapie.

Zbieramy pieniążki, troszkę zostało z pieniędzy hotelowych, ale musimy uzbierać jak najwięcej... Fifi... pozwól sobie pomóc... :(

Posted

Dziewczyny, kiedy Jamor przyjedzie?

Oczywiście tez sie dołożę, podajcie numer konta.
Niech tylko Fifi będzie juz bezpieczna u Kasi.

Najprawdopodobniej jutro będzie na miejscu :)