bakusiowa Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Żeby Jamor mógł złapać to musi trzymać się stałego miejsca. Quote
Lili8522 Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Żeby Jamor mógł złapać to musi trzymać się stałego miejsca. Od ponad tygodnia krąży po tej samej okolicy... Quote
Tola Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Zastanawiamy się nad skorzystaniem z usług Jamora który profesjonalnie wyłapuje psy. Obawiam się, że same sobie nie poradzimy :( tym bardziej że nie ma nikogo nie miejscu :( Fifi jest bardzo zmęczona, wczoraj co rusz się kładła niestety strach jest silniejszy i ciągle ucieka... Tylko wtedy Fifi będzie w finansowych tarapatach :( i znów będziemy musiały prosić Cioteczki o pomoc :( Można już zrobić zbiórkę na przyjazd Jamora, zawsze uzbiera się jakaś kwota... Quote
Lili8522 Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Można już zrobić zbiórkę na przyjazd Jamora, zawsze uzbiera się jakaś kwota... Dlatego prosimy... o każdy grosz... :( Może ktoś może zrobić bazarek bądź bazarek cegiełkowy? Jamor mówi, że przyjedzie i jest duże prawdopodobieństwo jej złapania, zeszedł Nam z ceny i specjalnie dla Fifi zostanie na miejscu dwa dni a nie tak jak to zwykle bywa na jeden. Quote
Gabi79 Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Ode mnie 10,-, więcej nie jestem w stanie - przepraszam Quote
Lili8522 Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Ode mnie 10,-, więcej nie jestem w stanie - przepraszam Dziękujemy ! Grosik do grosika i się uzbiera :) Pinczerka podeśle numer konta :) Quote
Lili8522 Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Ode mnie poleci 30 zł Super! Dziękujemy bardzo :) Kto jeszcze grosik dołoży? Choć 5 zł ... Quote
bela51 Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Mysle,ze wiele osób sie dorzuci, ja tez. Ale z ciekawosci zapytam, czy Panstwo, ktorzy tak beztrosko Fifi spuscili z oka nie poczuwaja sie do odpowiedzialnosci ??? Quote
bakusiowa Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Jutro dołożę na Jamora. Konto Pinczerki mam. Quote
Lili8522 Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Mysle,ze wiele osób sie dorzuci, ja tez. Ale z ciekawosci zapytam, czy Panstwo, ktorzy tak beztrosko Fifi spuscili z oka nie poczuwaja sie do odpowiedzialnosci ??? Dziękujemy! Cioteczko zerknij na poprzednią stronę, na dole jest mój post o tym co na prawdę wydarzyło się w tym pseudo domu... Jutro dołożę na Jamora. Konto Pinczerki mam. Dziękujemy :) Quote
Lili8522 Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 A ja poproszę nr konta Pinczerka prześle :) Ile potrzeba dla Jamora? Koszt interwencji Jamora to 350zł za złapanie + ok. 600zł za dojazd do Raciborza. Czy uda się sunię złapać, czy nie - pokrywamy koszty transportu. Quote
Yoana Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Śledzę losy Fifi od początku, chociaż się nie odzywam- poproszę nr konta to dorzucę grosik. Biedna Mała :( Quote
azalia Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Ja również bardzo martwię się o sunię,myślę gdzie jest w tej chwili i co przeżywa biedactwo. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Dziewczyny, już przesyłam wszystkim, które o to prosiły o numer konta. Dziękujemy, że jesteście tu z nami :( Wszyscy od Raciborza jesteśmy tak daleko, a pieniądze w tej chwili są naszą jedyną deską ratunku... Szlag mnie trafia na tych ludzi, ale to nie jest teraz istotne - najważniejsza jest Fifi... Że też to tak daleko, dziewczyny które były w Raciborzu z plakatami widziały ją kilkukrotnie - zanim my doczłapaliśmy się z Bielska ok. 100km, Fifi już zniknęła z pola widzenia... Kasia mówiła, że przyzwyczaiła Fifulca do chodzenia spać po 20:00 - także zmęczona musiała zaszyć się w jakichś krzakach... Ale wiele osób ją widziało, ciągle w tym samym obszarze, dzisiaj były dwa sygnały, troszkę dalej, ale ciągle w tej samej okolicy... Jamor tak naprawdę to nasza ostatnia deska ratunku - jest profesjonalistą w tym co robi, drogim profesjonalistą, ale jeżeli tylko gdzieś mu się pojawi w zasięgu wzroku to NA PEWNO ją złapie. Zbieramy pieniążki, troszkę zostało z pieniędzy hotelowych, ale musimy uzbierać jak najwięcej... Fifi... pozwól sobie pomóc... :( Quote
AgusiaP Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Dziewczyny, kiedy Jamor przyjedzie? Oczywiście tez sie dołożę, podajcie numer konta. Niech tylko Fifi będzie juz bezpieczna u Kasi. Quote
Lili8522 Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 Dziewczyny, kiedy Jamor przyjedzie? Oczywiście tez sie dołożę, podajcie numer konta. Niech tylko Fifi będzie juz bezpieczna u Kasi. Najprawdopodobniej jutro będzie na miejscu :) Quote
Gabi79 Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Najprawdopodobniej jutro będzie na miejscu :) To dobrze, ze tak szybko, oby się udało!!! Quote
Tola Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Najprawdopodobniej jutro będzie na miejscu :) Super! Trzymam kciuki! Quote
AgusiaP Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Najprawdopodobniej jutro będzie na miejscu :) Trzymamy mocnoooo kciuki! Quote
Mysza2 Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Dziewczyny, prześlijcie nr konta. Żeby się udało Quote
Recommended Posts