pinczerka_i_Gizmo Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Dziękujemy serdecznie za informację! :) Dogadamy z Kasią szczegóły i na pewno skontaktujemy sie z Nakarm Pupila zaraz po nowym roku :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Chciałam jeszcze pochwalić się cioteczkom, że Fifi Sylwestra zniosła bardzo dzielnie - samą północ wprawdzie pod kanapą, ale resztę nocy przespała z psim stadem :) Quote
Mattilu Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Fifi, najlepsze życzenia noworoczne - super domku Ci życzę! Quote
Klementynkaa Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 A ja wczoraj jeżdżąc i szukając Farta znalazłam jeszcze jedno, zapomniane ogłoszenie Fifulca :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Czytałam na facebooku, że znów mignął Ci zagubiony psiak.... Może to jakiś ukryty instynkt? :) Trzymam kciuki, żeby i Fart trafił do domu! I dziekujemy za trzymanie ręki na pulsie co do plakatów! Dziś wpłynęły dwie wpłaty dla Fifi: -40zł - kolejna już wpłata od cudownej cioteczki Juso :loveu: -300zł od p. Agnieszki A.z Katowic - niesamowita darowizna, dziękujemy!! Serdeczne dzięki, uzupełniam rozliczenie w pierwszym poście :) Dla Fifi zostały tez wykupione ogłoszenia wraz z wyróżnieniem - trzymajcie kciuki! Quote
Klementynkaa Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Dziś znalazłam kolejne dwa plakaty :P Fifi proszę ucałować w pycholek!!! Quote
Juso Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Dziś znalazłam kolejne dwa plakaty :P Fifi proszę ucałować w pycholek!!! co innego miałaś znaleźć ... a Ty tylko plakaty i plakaty.... Ode mnie też buziak dla Fifka :) Quote
AgusiaP Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Znowu jakaś bidulka zginęła ? :( matko to jakiś koszmar... :( :( :( Quote
Klementynkaa Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Tak, adoptowany Fart, zginął w listopadzie :( I ja chyba go widziałam w Sylwestra u mnie na osiedlu a nie skojarzyłam... żadnych plakatów, nic nie widziałam, dopiero potem na FB mi mignął po raz drugi czy trzeci i zapadł w oko. Quote
AgusiaP Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Tak, adoptowany Fart, zginął w listopadzie :( I ja chyba go widziałam w Sylwestra u mnie na osiedlu a nie skojarzyłam... żadnych plakatów, nic nie widziałam, dopiero potem na FB mi mignął po raz drugi czy trzeci i zapadł w oko. W listopadzie.... :( Obyś miała Madziu to szczęście jeszcze raz go spotkać. Quote
kasiainat Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Fifi proszę ucałować w pycholek!!! Buziaki przekazane ;-) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Kasiu co za dawka zdjęć, to mi się podoba! Będą do ogłoszeń jak znalazł :) Piękna ta nasza księżniczka Fifulka, aż serce się rozpływa jak się na nią patrzy - nawet jak pożera wielką kość ;) Quote
Juso Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 a coś się udało załatwić z Nakarm Pupila ? Wiadomo coś ? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Tak, Kasia jest w kontakcie z Narkam Pupila w celu ustalenia dokładnych szczegółów, na co dokładnie będzie mogła być przeznaczona ta kwota :) Od tego miesiąca również koszt hoteliku Fifi został obniżony do 250zł/mc - dziękujemy! :) Dotarła tez wpłata od WIGA - 60zł za trzymiesięczną deklarację - do marca. Wielkie dzięki! Quote
Juso Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 a to Fifi taka grzeczna że w nagrodę dostała zniżkę :) Quote
Mysza2 Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Ależ przystojna kobitka z niej:):) Aparat ją lubi, zdjęcia jak marzenie:) Quote
jadwiga Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 pozdrawiam,poszło 60.z tym,że zaznaczyłam omyłkowo,że to dla Greys,pomyliłam się - oczywiście dla Fifi - J Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Dzięki jadwigo za wyjaśnienie, na pewno pieniążki trafią tam, gdzie trzeba : ))) będę trzymac rękę na pulsie. Juso - a bo z Fifi grzeczniutka dziewczyna jest, ponoć obiecała Kasi, ze już nie nawieje .... ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Doszły kolejne wpłaty: -25zł Ewunian -60zł Jadwiga za styczeń i luty -10zł AnnaA Dziękujemy! :) Quote
Lili8522 Posted January 16, 2015 Author Posted January 16, 2015 Bazarek dla Fifi, zapraszamy Cioteczki :) http://www.dogomania.com/forum/topic/145032-ciuchy-i-buty-dla-pani-i-dla-pana-oraz-co%C5%9B-do-domu-do-2501-godz-2000/?p=16017481 Quote
Recommended Posts