andegawenka Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 9 godzin temu, do_mi napisał: Pinczerko - ratujesz psy a prawie zabiłaś człowieka. Człowieka którego rzekomo kochałaś i który kochał ciebie. Nie masz odwagi mi odpowiedzieć? To jest wątek Fifi!! Przeczytaj regulamin Forum. 1 Quote
AgusiaP Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Mam wiadomości z domku naszej Fifuni. W Bielsku zrobiło sie burzowo, wszystkie domowniczki szukają bezpiecznego miejsca a nasza księżniczka znalazła najbezpieczniejsze. Zdjecie wstawię pózniej, bo cosik mam problem. Quote
elik Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Najbezpieczniejsze i najwygodniejsze zarazem. Mądralińska :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 U Fifi niezmiennie wszystko dobrze :) Był mały regres i delikatne spięcia z najstarszą domowniczką - Muszką, ale tiggi wie, jak działać w takich sytuacjach, jest też w stałym kontakcie (na wszelki wypadek) z behawiorystką :) Fifi coraz bardziej utwierdza się w przekonaniu, że tiggi to główny przewodnik stada, w którego trzeba być wpatrzonym jak w obrazek :) Nie zaczepia innych domowniczek i coraz częściej pcha się na kanapy... Najwazniejsze, że żadne ucieczki jej w głowie! Kasiu! To ostatnie ponoć ze specjalną dedykacją dla Ciebie :) 1 2 Quote
do_mi Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Cóż za wspaniałe wieści nasze cudowna pinczerko! O dziękujemy Ci za te zdjęcia i za informacje. 1 Quote
Lili8522 Posted July 21, 2016 Author Posted July 21, 2016 O 7.07.2016 o 15:04, pinczerka_i_Gizmo napisał: Przychodzę do Was z nowymi wiadomościami - są coraz wspanialsze i uspakajające - bo mnie to np. śniło się już, że Fifi uciekła... ale wstałam, odpukałam w niemalowane i odczarowałam na wszystkie sposoby... ;) Czy uwierzycie, że Fifi ostatnio zaczepiała tiggi do zabawy? Podbiegała, szczypała delikatnie ząbkami a potem latała jak torpeda... :) Chodzi za Agnieszką, wita ją po przyjściu do domu... Chyba ktoś nam podmienił tego Fifulca... bo ja ciągle nie wierzę! Zresztą popatrzcie tylko... pełen relaks :) Śliczna Nasza dziewczynka :) Quote
Lili8522 Posted July 21, 2016 Author Posted July 21, 2016 5 godzin temu, pinczerka_i_Gizmo napisał: U Fifi niezmiennie wszystko dobrze :) Był mały regres i delikatne spięcia z najstarszą domowniczką - Muszką, ale tiggi wie, jak działać w takich sytuacjach, jest też w stałym kontakcie (na wszelki wypadek) z behawiorystką :) Fifi coraz bardziej utwierdza się w przekonaniu, że tiggi to główny przewodnik stada, w którego trzeba być wpatrzonym jak w obrazek :) Nie zaczepia innych domowniczek i coraz częściej pcha się na kanapy... Najwazniejsze, że żadne ucieczki jej w głowie! Kasiu! To ostatnie ponoć ze specjalną dedykacją dla Ciebie :) Kochana i cudna ! :) 1 Quote
Mysza2 Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Patrzę na te zdjęcia i pychol mi się sam śmieje:):) Fifi chyba wiedziała co robi tyle razy uciekając. Nie wiem które z tych zdjęć najfajniejsze, to nr 2 z łapkami też super Quote
bakusiowa Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Wiedziała co robi, cwaniara jedna. Zawsze mówiłam, że jej pysio ma wygląd niezwykle rezolutny. Quote
do_mi Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 O 26 lipca 2015 o 21:48, pinczerka_i_Gizmo napisał: Mówi się, że przyjaciół poznaje się w biedzie - myślę, że i tym razem ta zasada znalazła zastosowanie. Dziękujemy Wam wszystkim raz jeszcze - jesteście niesamowite wszystkie razem i każda z osobna! Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie. 1 1 Quote
Lili8522 Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 Najnowsze wieści od Naszej Fifuni :) Rozkręciła się Nam dziewczyna, nie ma co :) " biegnę z wiadomością, że nastąpił przełom - Fifi już do mnie podchodzi sama lub jak ją wołam i merda ogonkiem, czasem domaga się głaskania gdy jej mało - zaczepia mnie wtedy łapką" 1 Quote
Mysza2 Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Bo na wszystko potrzeba czasu:) Dzielna dziewczynka Quote
ania75 Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Proszę załatwiać prywatne sprawy poza forum - to jest wątek Fifi 1 Quote
elik Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 20 minut temu, ania75 napisał: Proszę załatwiać prywatne sprawy poza forum - to jest wątek Fifi Wystarczy natręta dodać do ignorowanych i już się człowiek nie denerwuje. Nie widzi jego postów, tylko napis: Wybrano ignorowanie zawartości dodanej przez do_mi. Quote
andegawenka Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 7 godzin temu, elik napisał: Wystarczy natręta dodać do ignorowanych i już się człowiek nie denerwuje. Nie widzi jego postów, tylko napis: Wybrano ignorowanie zawartości dodanej przez do_mi. Dodaj do ignorowanych bo chyba już tylko Ty widzisz jego posty. Quote
bakusiowa Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Za chwilę odrodzi się w nowym wcieleniu. Quote
Recommended Posts