madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ej Anusia!! Mówimy Władzy czy nie? O nk? Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Taaa i wszystko wyszlo mega zajebiscie tylko zapomnialam dodac sody /?/ i byly twarde jak kamien. Nie wiem, moze do tych swiat juz rozmiekly :hmmmm: Nawet jak wyjęłaś na powietrze, żeby zmiękły, to były twarde?? Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Ej Anusia!! Mówimy Władzy czy nie? O nk? Poczekamy jeszcze. madziasto4 napisał(a):Nawet jak wyjęłaś na powietrze, żeby zmiękły, to były twarde?? :-( Quote
Magda Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Taaa i wszystko wyszlo mega zajebiscie tylko zapomnialam dodac sody /?/ i byly twarde jak kamien. Nie wiem, moze do tych swiat juz rozmiekly :hmmmm: Za to ciatseczka, od kogo bralam przepis na ciacha z makiem? Od Alki chiba, to one superowe :loveu: :evil_lol::evil_lol: Biedna...... No wiesz skleroza w tym wieku.... w tym roku coś pieczesz? madziasto4 napisał(a):Ej Anusia!! Mówimy Władzy czy nie? O nk? A co to jest?:hmmmm: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Poczekamy jeszcze. :-( Okej. Bidaku.. A swoją drogę, to zębów nie masz kurna?? Magda_Miki napisał(a): A co to jest?:hmmmm: :turn-l: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Magda_Miki napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Biedna...... No wiesz skleroza w tym wieku.... w tym roku coś pieczesz? NIC nie bede piekla :obrazic: Quote
Magda Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Wiecie co? Teraz to mnie zajęłyście....idę szukać co to jest nk:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Magda_Miki napisał(a):Wiecie co? Teraz to mnie zajęłyście....idę szukać co to jest nk:cool1: Goooopol :turn-l: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Magda_Miki napisał(a):Wiecie co? Teraz to mnie zajęłyście....idę szukać co to jest nk:cool1: :turn-l: :turn-l: Idź idź. Szukajcie a znajdziecie, a kto rano wstaje temu Pan Bóg daje. Ej ale mi wyszlo z tym rannym wstawaniem :roflt: Toż Ty jutro rzeczywiście się nocą zrywasz:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Hi hi ojeje ale bym sie wkurzyla na Wladzy miejscu :evil_lol: Powiedzialam jej w ich galeryji co to jest nk. Quote
Magda Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 No właśnie daje, daje!:eviltong: Dzięki temu wieczorkiem mogę się wymknąć na imprezkę i zostaję u kumpeli na noc. Siem zabawiem:diabloti: Rano wpadnę........o ile zdołam Quote
vikiii Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 cześć wszystkim:lol: Nooo wkońcu jakieś zdjęcia się pojawiły:multi: Muszę to wydarzenie odnotować w kajecie - i napatrzeć się na nie bo znając Ciebie nie prędko coś nowego zobaczymy:eviltong: Zmarzluszek słodziutki - wycałuj ją ode mnie:loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ej a tak a propos. Kiedyś kilka lat temu mus był, żebym do spowiedzi poszła. No to poszłam. Mówię, mówię, proboszcz przygłuchy słucha, nagle stuknął butem w ten drewniany konfesjonał, a ja goopia wstałam, przeżegnałam się i poszłam, bo myślałam, że on już zapukał, że to koniec :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 vikiii napisał(a):cześć wszystkim:lol: Nooo wkońcu jakieś zdjęcia się pojawiły:multi: Muszę to wydarzenie odnotować w kajecie - i napatrzeć się na nie bo znając Ciebie nie prędko coś nowego zobaczymy:eviltong: Zmarzluszek słodziutki - wycałuj ją ode mnie:loveu::loveu: No tera przychodzi?? Jak ja isc mialam, po raz drugi :eviltong: Wycaluje... A ja przynajmniej mam swoja galeryje! Z nazwy, bo z nazwy ale mam, nie to co Wy! Magda_Miki napisał(a):No właśnie daje, daje!:eviltong: Dzięki temu wieczorkiem mogę się wymknąć na imprezkę i zostaję u kumpeli na noc. Siem zabawiem:diabloti: Rano wpadnę........o ile zdołam Kuuuujwa a my gloopie sie uzalamy nad nia, ze rano wstac musi, jak Wladza na calonocne imprezy chodzi w toarzystwie nie-wiadomo-jakim to te rekolekcje na godzine 4.10 miec powinnas :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Ej a tak a propos. Kiedyś kilka lat temu mus był, żebym do spowiedzi poszła. No to poszłam. Mówię, mówię, proboszcz przygłuchy słucha, nagle stuknął butem w ten drewniany konfesjonał, a ja goopia wstałam, przeżegnałam się i poszłam, bo myślałam, że on już zapukał, że to koniec :evil_lol: Czyli wydalo sie, ze go nie sluchalas i nawet pokuty zadanej nie odprawilas, bo jej nie bylo :megagrin: Quote
Magda Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Wtedy to bym już tutaj nie wróciła.... 24h na nogach + % = kac morderca:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Kuuuujwa a my gloopie sie uzalamy nad nia, ze rano wstac musi, jak Wladza na calonocne imprezy chodzi w toarzystwie nie-wiadomo-jakim to te rekolekcje na godzine 4.10 miec powinnas :roll: Się zgadzam! Do kumpeli.. Do kumpla, to inaczej. Anusia & Alutka napisał(a):Czyli wydalo sie, ze go nie sluchalas i nawet pokuty zadanej nie odprawilas, bo jej nie bylo :megagrin: Ano:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Magda_Miki napisał(a):Wtedy to bym już tutaj nie wróciła.... 24h na nogach + % = kac morderca:evil_lol: Trzymajta mie bo nie wytrzymam. Przecie jak chuchniesz jutro ksiezulowi na tych rekolekcjach to biedak padnie na posadzke. Nie sadzisz ze wystraczy mu wrazen skoro on zyje od cyklu do cyklu :evil_lol: Quote
Magda Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Goopia! Teraz nie mam kaca:evil_lol: A mOrze Trohe? Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Magda_Miki napisał(a):Goopia! Teraz nie mam kaca:evil_lol: A mOrze Trohe? Tera moze i nie, a co do ranca bedzie to ja nie wiem :shake: Quote
Sara_i_Aris Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Cześć Anusia :calus: Istny cud. Dałaś w końcu zdjęcia :multi: Musimy to jakoś oblać, nie uważacie? :knajpa::cunao:Możemy jeszcze falę zrobić, co komu szkodzi? :laola: http://images23.fotosik.pl/125/e763893e2d59d09dmed.jpg Lubię patrzeć na koty :loveu: ps: czekam na czwarte zdjęcie :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Anusia :calus: Istny cud. Dałaś w końcu zdjęcia :multi: Musimy to jakoś oblać, nie uważacie? :knajpa::cunao:Możemy jeszcze falę zrobić, co komu szkodzi? :laola: Lubię patrzeć na koty :loveu: ps: czekam na czwarte zdjęcie :razz: Czesc Saro, tez sie ciesze ze Cie widze :loveu: Sluchajta mam w domu najprawdziwszego bigla :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Anusiu kochana :calus: Pokaż bigla. Mówiłam, że czekam na czwarte zdjęcie :razz: Pozdrów ogonki ode mnie i Arisa. Quote
tigrunia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Alutka Alutka :sweetCyb::sweetCyb:Pokazała Alutke :sweetCyb::sweetCyb: Quote
Recommended Posts