Kasia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): I chyba tylko wiekowo, bo emocjonalnie :megagrin: A to już insza inszość :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Duza :roflt: To co nie grozi karle ty :p Quote
tigrunia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Mówię dzień dobry ale tylko tak.. z grzecznosci :obrazic: Quote
Pegaza Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Cze Anusia :p i jak tam wirusku lepiej? bo ja dochodze do siebie ale było bardzo zle... Quote
Magda Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Cześć! Przyszłam pomęczyć o fotki:mad: Daaaawno już nie było Alutki!! Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Magda_Miki napisał(a):Cześć! Przyszłam pomęczyć o fotki:mad: Daaaawno już nie było Alutki!! Myślisz, że w roku kalendarzowym 2007 zobaczymy jeszcze pychol Alutki?? :roll::roll::roll: Quote
Magda Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Mam nadzieję... Anusiak zrobi nam prezent gwiazdkowy:loveu:, prawda? Quote
Anusia & Alutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 madziasto4 napisał(a):To co nie grozi karle ty :p Wypraszam se ej. tigrunia napisał(a):Mówię dzień dobry ale tylko tak.. z grzecznosci :obrazic: phiii :obrazic: Pegaza napisał(a):Cze Anusia :p i jak tam wirusku lepiej? bo ja dochodze do siebie ale było bardzo zle... Cze Dario-Ewo. Juz chyba jest OK. Wczoraj ozdrowialam hi hi bo fajny weekendzik sie zapowiada :razz: Magda_Miki napisał(a):Cześć! Czesc! :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Wypraszam se ej. A co, nie mam racji?? Jak się ma 150 w kapeluszu, to bycie dużym nie grozi:p Quote
vikiii Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Hej dziewczyny i duża, dojrzała Anuśko:lol::lol: Uważajcie na Anuśkę - bo jak tylko wspomniała,że jest chora to na mnie przelazło:mad: Jeszcze nie jest władza - a już przez net potrafi dobrać się do człowieka:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='madziasto4']A co, nie mam racji?? Jak się ma 150 w kapeluszu, to bycie dużym nie grozi:p 15[SIZE="5"]8 i to bez kapelusza! :obrazic: [quote name='vikiii']Hej dziewczyny i duża, dojrzała Anuśko:lol::lol: Uważajcie na Anuśkę - bo jak tylko wspomniała,że jest chora to na mnie przelazło:mad: Jeszcze nie jest władza - a już przez net potrafi dobrać się do człowieka:evil_lol: Czesc Viki :loveu: Nareszcie przyszlas. Tylko uwazaj, bo mozna sie zarazic :stupid: Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']15[SIZE="5"]8 i to bez kapelusza! :obrazic: Ej, Ty masz naprawdę tyle ile ja.. Jak to możliwe, że akurat identycznie tyle samo :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 madziasto4 napisał(a):Ej, Ty masz naprawdę tyle ile ja.. Jak to możliwe, że akurat identycznie tyle samo :roll: Normalnie mozliwe :cool1: Quote
vikiii Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Eeee nie.... Jak się Anusia "wyciągnie":lol: to i 170 osiagnie:crazyeye:BEZ KAPELUSZA;) Quote
Aga76 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Heloł A&A. Żyję... Jestem z T na noże, próbuje rozbić mi małżeństwo, trochę się pozbierałam to i przyszłam, co by oddech złapać i zastanowić się nad życiem. Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='vikiii']Eeee nie.... Jak się Anusia "wyciągnie":lol: to i 170 osiagnie:crazyeye:BEZ KAPELUSZA;) No ba! Tylko se musze na stoleczku stanac :evil_lol: [quote name='Aga76']Heloł A&A. Żyję... Jestem z T na noże, próbuje rozbić mi małżeństwo, trochę się pozbierałam to i przyszłam, co by oddech złapać i zastanowić się nad życiem. Czesc Agus :calus: Dzie ona? :mad: :lmaa: :-x:olympic: :chainsaw::2gunfire::snipersm: :zly7: Quote
Kasia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Anuś jaka Tyś waleczna...niskopodłogowiec ale wielki duchem walki :loveu: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Kasia']Anuś jaka Tyś waleczna...niskopodłogowiec ale wielki duchem walki :loveu: :evil_lol: T sięga mi do ramienia, w kapeluszu (chociaż czegoś takiego to pewnie nie widziała) to może będzie mieć ze 150cm blablabla Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Kasia']Anuś jaka Tyś waleczna...niskopodłogowiec ale wielki duchem walki :loveu: :evil_lol: Bo nikt mi tu Agi obrazac i dolowac nie bedzie. Ot co! :obrazic: [quote name='Aga76']T sięga mi do ramienia, w kapeluszu (chociaż czegoś takiego to pewnie nie widziała) to może będzie mieć ze 150cm blablabla [SIZE="1"]To wez ja pacnij z gory raz a porzadnie, niech sie w podloze wbije! [quote name='PositiveThought']cześć Anusiu. to ja. mam nos, włosy, oczy i buzię, kojarzysz? :grins: I rynce dwie? Quote
Aga76 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Oj buuu :shake: to życie czasem to dziwne jest... Siem jusz zbieram do kupy jednej Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Aga76']Oj buuu :shake: to życie czasem to dziwne jest... Siem jusz zbieram do kupy jednej A ona, ta T, to wiekowa jaka jest, czy nie bardzo? Quote
Kasia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Kurna Aguś bo trza tak raz a porządnie ją opier***** i może wtedy da spokój. Inaczej chyba nie da rady i nic nie pomoże... Ja tak zrobiłam i póki co jest OK. Tomek w tych sprawach zawsze stoi po mojej stronie więc o tyle dobrze jeszcze mam. Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ej, ja to pie****e, nie bede miec T. Quote
Aga76 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ej, ja to pie****e, nie bede miec T. Piękne marzenie :loveu: Kasiu, wiem... u mnie wszystko się skomplikowało i sama na swoje nieszczęście się zakręciłam, teraz za to płacę Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Aga76']Piękne marzenie :loveu: I jak piknie wypowiedziane :evil_lol: [SIZE="1"]Agus, cos trza zrobic. Ty sie nie mozesz tak stresowac :shake: Quote
Recommended Posts