Kasia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Anuśka, Madźki Ci tu tyle historyji poprzytaczały że już masz temat na pracę jak w mordę strzelił :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 madziasto4 napisał(a)::evil_lol: No to jak Ci tak szkoda dzieci, to Ci jeszcze powiem, że się nadziałam kiedyś na motykę na działce, i też sobie ryło skaleczyłam. :evil_lol: O kutfa! Ty to jakis pechowiec jestes! Kasia napisał(a):Anuśka, Madźki Ci tu tyle historyji poprzytaczały że już masz temat na pracę jak w mordę strzelił :evil_lol: Gdybym pisala o zaburzeniach psychicznych np pourazowych, to Madzka przyklad idealny :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):O kutfa! Ty to jakis pechowiec jestes! Gdybym pisala o zaburzeniach psychicznych np pourazowych, to Madzka przyklad idealny :loveu: No o połamanych rękach i nogach już nie wspominam:cool1: Weź świrze, ja jestem normalna, a Ciebie to niewiadomo nawet czy do tych Tworek przyjmą. Taki żeś ewenement :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 madziasto4 napisał(a):No o połamanych rękach i nogach już nie wspominam:cool1: Weź świrze, ja jestem normalna, a Ciebie to niewiadomo nawet czy do tych Tworek przyjmą. Taki żeś ewenement :evil_lol: Jezuuuu :mdleje: I bo czemu hęęęę? :obrazic: Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Jezuuuu :mdleje: I bo czemu hęęęę? :obrazic: Oj wstawaj, tylko jedną rękę i jedną nogę miałam złamaną. Właśnie nie wiem czemu :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 madziasto4 napisał(a):Oj wstawaj, tylko jedną rękę i jedną nogę miałam złamaną. Właśnie nie wiem czemu :hmmmm: Tylko?? Mialas polamane 50% Twoich konczyn i mowisz TYLKO?! No taaa, typowy przyklad pieniacza, rzucic oszczerstwo i nie potrafic go uzasadnic :cool1: Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Tylko?? Mialas polamane 50% Twoich konczyn i mowisz TYLKO?! No taaa, typowy przyklad pieniacza, rzucic oszczerstwo i nie potrafic go uzasadnic :cool1: A przestań wrażliwcu.. Gooptaku jeden, ja go potrafie uzasadnić, tylko doprawdy nie wiem dlaczego Ty taka jesteś, co Cię skłania, żeby być takim ewenementem. Oto jest pytanie :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 madziasto4 napisał(a):A przestań wrażliwcu.. Gooptaku jeden, ja go potrafie uzasadnić, tylko doprawdy nie wiem dlaczego Ty taka jesteś, co Cię skłania, żeby być takim ewenementem. Oto jest pytanie :hmmmm: To nastepnym razem nie przychodz zeby sie nad Toba uzalac!! :obrazic: Taaaa migasz sie od odpowiedzi, bo nie wiesz co powiedziec. Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):To nastepnym razem nie przychodz zeby sie nad Toba uzalac!! :obrazic: Taaaa migasz sie od odpowiedzi, bo nie wiesz co powiedziec. Przecież sama mówiłaś, że się nade mną wcale nie użalasz. :hmmmm: No na ten przykład mam wątpliwości czy znasz znaczenie słowa galeria :hmmmm: Bo w Twojej galeryjce zdjęć nie uświadczysz, w przeciwieństwie do galeryjek innych. Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 madziasto4 napisał(a):Przecież sama mówiłaś, że się nade mną wcale nie użalasz. :hmmmm: No na ten przykład mam wątpliwości czy znasz znaczenie słowa galeria :hmmmm: Bo w Twojej galeryjce zdjęć nie uświadczysz, w przeciwieństwie do galeryjek innych. Tak mowilam. I z tego powodu maja mnie do Tworek nie przyjac? To chyba tym bardziej tak?? Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Tak mowilam. I z tego powodu maja mnie do Tworek nie przyjac? To chyba tym bardziej tak?? Aaa bo to jeszcze sprawa Tworek. Jesteś szczególnym przypadkiem ogólnie rzecz biorąc. Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Kurde ide se stad. Poczytam troche tworzenie prawa... Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 No idź, idź. I weź w końcu daj jakieś zdjęcia, bo normalnie...:shake: Quote
Pegaza Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Cze Madzia Ty weż o czym Ty gadasz .... tutaj fotki są nierealne:evil_lol: Quote
Kasia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Dario-Ewo jaki masz wieeeeeelki podpis :p Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Madzia Ty weż o czym Ty gadasz .... tutaj fotki są nierealne:evil_lol: Czesc Dario-Ewo :loveu: Zara Wladza bedzie sie drzec, ze podpis za duzy :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Kasia napisał(a):Dario-Ewo jaki masz wieeeeeelki podpis :p :roflt::roflt::roflt: Kasiu, bo Daria-Ewa :roflt: lubi takie duze :roflt: Nie moge sie powstrzymac :roflt: Dario-Ewo wracaj juz do nas, bo tematy dawno poruszane nie byly. :roflt: EDIT: Wrecz wieeeelkie takie :roflt: Pozdrawiamy Marka-Adama :hand: Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Anusia :hmmmm: Teraz mi do głowy przyszło takie pytanie. Dlaczemu Ty nam nie pokazujesz (Alutki swoją drogą), ale tych pozostałych piesów? :hmmmm: Quote
Kasia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Dario-Ewo wracaj juz do nas, bo tematy dawno poruszane nie byly. :roflt: Dario-Ewo słyszysz TO??? Brak nam Cię jak cholera!!!!!!!!!!!! Quote
Kasia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 madziasto4 napisał(a): Anusia :hmmmm: Teraz mi do głowy przyszło takie pytanie. Dlaczemu Ty nam nie pokazujesz (Alutki swoją drogą), ale tych pozostałych piesów? :hmmmm: Dobre pytanie, też nie się nad nim nie raz zastanawiałam :roll: Myślałam se, że ich nie ma albo co...a potem, ze Anusia taka tajemnicza, że i piesów nie pokaże wiec się nie odzywałam wincej :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 madziasto4 napisał(a):Anusia :hmmmm: Teraz mi do głowy przyszło takie pytanie. Dlaczemu Ty nam nie pokazujesz (Alutki swoją drogą), ale tych pozostałych piesów? :hmmmm: Nooo bo sie nie fotografujemy taaak za bardzo. Ja nigdy czasu nie mam, a je tamte one to trza czesac i kudel modelowac, coby jakos wygladaly. Kasia napisał(a):Dario-Ewo słyszysz TO??? Brak nam Cię jak cholera!!!!!!!!!!!! Tak wlasnie buuu wracaj do nas :loveu: Kasia napisał(a):Dobre pytanie, też nie się nad nim nie raz zastanawiałam :roll: Myślałam se, że ich nie ma albo co...a potem, ze Anusia taka tajemnicza, że i piesów nie pokaże wiec się nie odzywałam wincej :shake: Tajemnicza i niech tak zostanie :eviltong: I nie powiem co robie w niedziele! I z kim! Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Nooo bo sie nie fotografujemy taaak za bardzo. Ja nigdy czasu nie mam, a je tamte one to trza czesac i kudel modelowac, coby jakos wygladaly. I nie powiem co robie w niedziele! I z kim! No nie bądź taka, nie gadaj, że ani jednego zdjęcia piesów nie masz:shake: Powiesz. Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 madziasto4 napisał(a):No nie bądź taka, nie gadaj, że ani jednego zdjęcia piesów nie masz:shake: Powiesz. Aaaaa nie, no to maaam, owszem mam. Wstawialam chiba nawet :hmmmm: Nie powiem :megagrin: Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Aaaaa nie, no to maaam, owszem mam. Wstawialam chiba nawet :hmmmm: Nie powiem :megagrin: Nie widziałam:shake: Ale weź zrób jakieś nowe, nie bądź taka:shake: Powiesz. Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Musze zrobic bo trza do zk wyslac- reproduktora i chamiona :) Quote
Recommended Posts