madziasto4 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Ale jakie pyszne, bo co? No kuma, kuma, ale żal nadal ma. Co bo co? Ojojoj jeszcze? A kiedy minie ten żal? A jak Ci dam jabco? Quote
Anusia & Alutka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Nie kce jabulka bo nawet nie wiem dlaciemu tak sie nimi zachwycasz. Ide spac. Branoc :hand: Quote
madziasto4 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Bo mi się wyjątkowo dobre trafiły jabca. Nie wszystkie są dobre (czyt. takie jak lubię). Branoc :hand: Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 madziasto4 napisał(a):Bo mi się wyjątkowo dobre trafiły jabca. Nie wszystkie są dobre (czyt. takie jak lubię). A jakie lubisz? Bo ja twarde, chrupiace, slodkie i soczyste, a moja siostra mietkie takie bleee. tigrunia napisał(a):Dzień doberek :multi: Dobry dzien Tigrunia :hand: Aga76 napisał(a):Heloł A&A :loveu::loveu: Czesc Aga i ogonki :loveu: Quote
agoosia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 a dziendobry paniom :) ja to najabrdziej lubie twarde i soczyste.. najbardziej rubiny sa pychotka :D pozdrawiam ja Arika i jej nowe dziecko kurczak :) tak sobie uroiła nie wiem czy pamietam jak sie wkleja zdjecia Quote
agoosia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 tak tez myslałam ze nie wyswietli sie wiec wklejam link http://agoosia.wrzuta.pl/obraz/mkjJNNqEvL/ Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='agoosia']a dziendobry paniom :) ja to najabrdziej lubie twarde i soczyste.. najbardziej rubiny sa pychotka :D pozdrawiam ja Arika i jej nowe dziecko kurczak :) tak sobie uroiła nie wiem czy pamietam jak sie wkleja zdjecia Agoosia :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Nareszcie jestes :calus: Arika: Quote
agoosia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 dziekuje Anusia za wklejenie zdjecia a ja jak zwykle sto lat za postepem techniki :P Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Oooo właśnie, Rubiny mam jabca :grins: Quote
vikiii Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 hej:lilangel::loveu: łeee.... zimą jabza :shake: - ja jabza na jesień pochłaniam;) a zimą...najlepsze są gefruciki, ale tylko zielone sweety :eating: mnia mniam Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Ja to wolę soczki z grejfrucików, takich świeżo wyciśniętych rzecz jasna :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Oooo Wy tu a ja tam. vikiii napisał(a):hej:lilangel::loveu: łeee.... zimą jabza :shake: - ja jabza na jesień pochłaniam;) a zimą...najlepsze są gefruciki, ale tylko zielone sweety :eating: mnia mniam Czesc Viki :loveu: Zielone tak :megagrin: Slodziutkie sa. PositiveThought napisał(a):wiesz że zielonych nie pożerałam? Oo czerwone rządzą :grins: Co Ty Atka? Naprawde zielonych niet? madziasto4 napisał(a):Ja to wolę soczki z grejfrucików, takich świeżo wyciśniętych rzecz jasna :loveu: Lubisz jak Ci paszczękę wykrzywia? :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 PositiveThought napisał(a):e tam. ja uwielbiam ciapkać, wyciskać, ssać... Boze moj :mdleje: Aga, Kasiu, Dario-Ewo w szczegolnosci, dzie jestescie???? Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 PositiveThought napisał(a):e tam. ja uwielbiam ciapkać, wyciskać, ssać... Jesooo Atka :evil_lol: Anusia & Alutka napisał(a): Lubisz jak Ci paszczękę wykrzywia? :evil_lol: Se słodzę troszkę jak za bardzo ryło wykrzywia:p Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 madziasto4 napisał(a):Jesooo Atka :evil_lol: Lubie ta Twoja pelnoletnosc Madzka. Z coraz wiekszym sensem gadasz, w koncu... Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 PositiveThought napisał(a):nieprawda, tam możesz kupić popkorn amerykański i krłakełrsy :cool1: Ale sieć nemecka:cool1: Anusia & Alutka napisał(a):Lubie ta Twoja pelnoletnosc Madzka. Z coraz wiekszym sensem gadasz, w koncu... Ej zawsze z sensem gadałam :sad: Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 madziasto4 napisał(a): Ej zawsze z sensem gadałam :sad: No wlasnie :shake: Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):No wlasnie :shake: PositiveThought napisał(a):wcale nie gadałaś! :shake: Dwie takie opinie jednocześnie to dla mnie za dużo :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 madziasto4 napisał(a):Dwie takie opinie jednocześnie to dla mnie za dużo :shake: Oooooj :calus: Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Oooooj :calus: To mnie przygniotło, czuję, że sobie nie radzę :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='madziasto4']To mnie przygniotło, czuję, że sobie nie radzę :shake: Quote
agoosia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 ja tam wole pomarańcze dzis zjadłam ich tyle ze mnie teraz brzusio boli ale przynajmniej Arika szczesliwa bo lubie je bardziej niz ja :D Quote
Recommended Posts