Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 madziasto4 napisał(a): Anusia! Ja nalegam!! na dopisanie do galeryjki reszty zwierzyńca! TAK TAK TAK!!!! Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Też jestem ZA! To napisz mi tylko co mam dokładnie napisać w tytule:p Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Napisz, 28 nóg i 7 ogonów zaprasza do galeryji :evil_lol: Chiba 7 ogonów bo szynszyla ma ogon, co nie? Quote
madziasto4 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Magda_Miki napisał(a):Też jestem ZA! To napisz mi tylko co mam dokładnie napisać w tytule:p Ty się nie pytaj, tylko wpisuj co trza i egzekwuj wstawianie fot! Kasia napisał(a):Napisz, 28 nóg i 7 ogonów zaprasza do galeryji :evil_lol: Chiba 7 ogonów bo szynszyla ma ogon, co nie? Se ludziska pomyślą, że jakie weselicho, że 28 nóg:evil_lol: Na weselicho to może zbyt mało nóg, no, ale imprezka domowa jakaś to w sam raz. Quote
Aga76 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Kasia napisał(a):Agus może i mówiła ale zawsze jakos tak pokrętnie, że człek goopiał i nie wiedział co jest a czego nie ma...:p Aaaa tam :cool1: Magda_Miki napisał(a):Prawda! Jakie szczeniaki?:crazyeye: Jesu......zawału dostanę Śliczne :loveu: Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 phi...:obrazic: Poczekam na Anusiaka i zdecydujemy co napisać....ja nie mam weny:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Aga76']Oooo muszem zaprotestować, była o ty mowa wielokrotnie. Raczej rzadko była widzem (tak kojarzę z opowiadań) i o stadku tyż mówiła, i o szczeniorkach tyż, i o sysnsylku, było było, jak buni dyni było. Agusia :calus: Widzisz Ty jedna mnie sluchasz :loveu: [quote name='Kasia']Agus może i mówiła ale zawsze jakos tak pokrętnie, że człek goopiał i nie wiedział co jest a czego nie ma...:p Kto goopial ten goopial... A kto juz goopi byl to nie zrozumial... [quote name='madziasto4']Anusia! Ja nalegam!! na dopisanie do galeryjki reszty zwierzyńca! [quote name='Kasia']TAK TAK TAK!!!! A bedziecie focic zwierzyniec, eeee? [quote name='Magda_Miki']Też jestem ZA! To napisz mi tylko co mam dokładnie napisać w tytule:p [quote name='Kasia']Napisz, 28 nóg i 7 ogonów zaprasza do galeryji :evil_lol: Chiba 7 ogonów bo szynszyla ma ogon, co nie? Goopki :evil_lol: Ma ogoooon. Ma Kasiu i to jaki :crazyeye: [SIZE="1"]A jaki ma sprzet to bania mala! Quote
madziasto4 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] A bedziecie focic zwierzyniec, eeee? [SIZE="1"]A jaki ma sprzet to bania mala! A Ty rączek nie masz? To to jest Pan Szyszek? Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 madziasto4 napisał(a):A Ty rączek nie masz? To to jest Pan Szyszek? Ronczki mam, ale beda w wawie od nowego roku. Pan Szyszek to taki zwierz. Quote
madziasto4 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Ronczki mam, ale beda w wawie od nowego roku. Pan Szyszek to taki zwierz. A Alutka gdzie będzie? Się nie pytam CO TO :splat:, tylko się pytam czy to Pan Szyszek (skoro ma sprzęt) czy Pani Szyszka :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 madziasto4 napisał(a): Się nie pytam CO TO :splat:, tylko się pytam czy to Pan Szyszek (skoro ma sprzęt) czy Pani Szyszka :roll: Se sama odpowiedzialas na to pytanie :roll: Alutka tutaj :-( Quote
Aga76 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Anusia nie płakaj :shake: Jakie masz pazurki, takie jak mówiłaś frencz inszy troszkę? Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Aga76 napisał(a):Anusia nie płakaj :shake: Jakie masz pazurki, takie jak mówiłaś frencz inszy troszkę? Oj buuu ale jak?? :placz: Goopia Madzka! Frencz mam ale nie taki jak mowilam. Mam na okraglo srobiony na plytce, a ksztalcik paznokci mam szpicki no i mam na srodku pieczatki czerwone. Chorera nie umim foty wyraznej zrobic :angryy: Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Aga76']Oooo biedactwo, nie płakaj Anusia No postaram sie juz nie... A ten emot to wyglada jakby na koniec kcial chlasnac tego drugiego w leb... Quote
madziasto4 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Se sama odpowiedzialas na to pytanie :roll: Alutka tutaj :-( Zapytałam się ze zdziwieniem, czy to jest Pan Szyszek, bo żem do tej pory myślała że to Pani Szyszka. Buuu.. Anusia & Alutka napisał(a):Oj buuu ale jak?? :placz: Goopia Madzka! Co jaa?? :sad: Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Kto goopial ten goopial... A kto juz goopi byl to nie zrozumial... A jaki ma sprzet to bania mala! To już nic nie poradzę żem goopia :shake: Się goopim urodzisz to mondrym nie umrzesz... Gabarytowo taki, że bania mała?! :evil_lol: Pokaż pazurki :lol: Też se walnęłam czerwony motyw i biały french. Zrobiła mi takie czerwone, rozmazane igłą kiatuszki :loveu: Quote
Aga76 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']No postaram sie juz nie... A ten emot to wyglada jakby na koniec kcial chlasnac tego drugiego w leb... to teraz tak Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 madziasto4 napisał(a):Zapytałam się ze zdziwieniem, czy to jest Pan Szyszek, bo żem do tej pory myślała że to Pani Szyszka. Żem mowila razy wiele i powtorze jeszcze raz. To nie mysl Madzka, bo Ci to NIE wychodzi :loveu: Kasia napisał(a):To już nic nie poradzę żem goopia :shake: Się goopim urodzisz to mondrym nie umrzesz... Gabarytowo taki, że bania mała?! :evil_lol: Pokaż pazurki :lol: Też se walnęłam czerwony motyw i biały french. Zrobiła mi takie czerwone, rozmazane igłą kiatuszki :loveu: Pieknie powiedziane :calus: No gabarytowo, gabarytowo. Generalnie to taki Szyszek duzy nie jest, a patrzac na proporcje to jest masakra :crazyeye: Jak powieta jak fote zrobic to pokaze. Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Dobra, mam. Komora zrobilam. Lustrzanka Dagi to to nie jest, ale widac cos :loveu: Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): No gabarytowo, gabarytowo. Generalnie to taki Szyszek duzy nie jest, a patrzac na proporcje to jest masakra :crazyeye: Jak powieta jak fote zrobic to pokaze. Poprosiłabym o zdjęcia owego cuda ale nie wiem czy wypada....:evil_lol: Nie powieta bo sama nie wiem :shake: Nigdy jeszcze nie zrobiłam porządnego zdjecia swoim paznokciom. Quote
madziasto4 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Żem mowila razy wiele i powtorze jeszcze raz. To nie mysl Madzka, bo Ci to NIE wychodzi :loveu: Jak powieta jak fote zrobic to pokaze. Och wrrr znowuż... Od tej pory się pilnuję i do wyrazu myśleć będę stosowała jakiś zamiennik. Makro zrób. Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Kasia napisał(a):Poprosiłabym o zdjęcia owego cuda ale nie wiem czy wypada....:evil_lol: Nie powieta bo sama nie wiem :shake: Nigdy jeszcze nie zrobiłam porządnego zdjecia swoim paznokciom. Zrob komorka. Nie wypada bo to to jak stad do Krapkowic prawie :crazyeye: madziasto4 napisał(a):Och wrrr znowuż... Od tej pory się pilnuję i do wyrazu myśleć będę stosowała jakiś zamiennik. No znowuz i co Ci poradze... Od tej pory mysl, a nie... Wrzucam na fotosika foty :grins: Quote
Aga76 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Wrzucam na fotosika foty :grins: Quote
Recommended Posts