madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ile ich tam masz i jakiej płci? :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 madziasto4 napisał(a):Ile ich tam masz i jakiej płci? :hmmmm: Nooo ogolem to dwie suczki i dwa pieski /jeden wujka/ no i Alicja, moj przydupas malutki :loveu: Quote
tigrunia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 O kurcze .. co ja sie tu dowiaduje :-o Anusia ma więcej piesów?? :-o Gdzie ona je bidne trzyma i chowa ? :shake: Quote
Kasia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 tigrunia napisał(a): Anusia ma więcej piesów?? :-o Gdzie ona je bidne trzyma i chowa ? :shake: Tego to się też chyba nie dowiemy....zreszta nie wiem czy chciałabym wiedzieć :roll::roll: Anuś weekend wolny masz od szkółki? :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 tigrunia napisał(a):O kurcze .. co ja sie tu dowiaduje :-o Anusia ma więcej piesów?? :-o Gdzie ona je bidne trzyma i chowa ? :shake: Tak czytala galeryje :roll: W piwnicach, na strychach, roznie bywa... Kasia napisał(a): Anuś weekend wolny masz od szkółki? :lol: :shake: Znaczy czesciowo, bo jutro Oliwki roczek, a niedziela zajecia. Dobry kawusiowe :loveu: Quote
Kasia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 A właśnie, co kupiłaś Oliwce za prezent? :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Kasia napisał(a):A właśnie, co kupiłaś Oliwce za prezent? :lol: Kupilam lalke co se gada jak sie ja we wlasciwych miejscach uciska, bluzeczke z takim cos a la paskiem chiba :hmmmm: z c&a i kcialam jej jeszcze dzisiaj portki jeansowe zakupic. Ja wlasciwie na takie okazje to problem mam mniejszy, bo zawsze jak do niej jade to cos mam, jakies ciuszki i inne bzdurki. Zreszta to jest kolejny przyklad dziecka, ktore wszystko ma :roll: to co jej kupowac? Quote
Kasia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Takie czasy teraz, że od malutkiego dzieciaki są rozpieszczane przez swoje babcie i ciocie :loveu: Ja mam tak samo z Łukaszkiem - ma wszystko i nawet nie widziałam co mówić wszystkim, którzy sie pytali co mu kupić pod choinkę... Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Kasia napisał(a):Takie czasy teraz, że od malutkiego dzieciaki są rozpieszczane przez swoje babcie i ciocie :loveu: Ja mam tak samo z Łukaszkiem - ma wszystko i nawet nie widziałam co mówić wszystkim, którzy sie pytali co mu kupić pod choinkę... Wlasnie, a ze ja kocham kupowac ciuszki to zazwyczaj sa wlasnie one. Zreszta ciuch to sie zawsze przyda, nawet zwykle bluzeczki na codzien czy spioszki, a rodzicom juz lzej, bo kupowac nie musza. Oooo czy soki kubusie na ten przyklad kupuje. Quote
Aga76 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 tigrunia napisał(a):O kurcze .. co ja sie tu dowiaduje :-o Anusia ma więcej piesów?? :-o Gdzie ona je bidne trzyma i chowa ? :shake: Dobry, przyszłam Beatka powoli się uświadamia... Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Aga76 napisał(a):Dobry, przyszłam Beatka powoli się uświadamia... Ciesze sie :loveu: Najwyzszy dla niej czas, w koncu ma juz swoje lata. To ledwo pelnoletnia Madzka bardziej uswiadomiona jest... I Atka nawet... Quote
Kasia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Co by się doliczyła i nie pomyliła :cool1: Soczków kubusiów i pysiów to nigdy dość. Do nas każdy kto przylizie zawsze przynosi bo Łukaszek bardzo je lubi :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Aga76 napisał(a):Beatka teraz siedzi i liczy ogony... Nooo a to jeszcze Kot Borys no i szynszyla Szyszek. Tigrunia chiba ma szynszyle nie?? Kasia napisał(a): Soczków kubusiów i pysiów to nigdy dość. Do nas każdy kto przylizie zawsze przynosi bo Łukaszek bardzo je lubi :lol: No wlasnie, przynajmniej sami pozniej kupowac nie musza. Ja tam lubie prezenty uzyteczne, a nie jakies kurzozbierajace maskoty np. Quote
Aga76 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Be, dlaczego się ciełaś? Beatkę drugą pochłonęło liczenie... Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Aga76 napisał(a):Be, dlaczego się ciełaś? Beatkę drugą pochłonęło liczenie... Moze juz policzyla, a teraz liczy kalorie tych wszystkich wypiekow w pracy? :hmmmm: Be co to?? :crazyeye: Sie dobrze czujesz? :stupid: Quote
Aga76 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 PositiveThought napisał(a):to ten padół łez...................... Be mów do mnie jeszcze, znaczy się pisz tak dalej... Quote
Aga76 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 PositiveThought napisał(a):o jesoo :oops: zapomniałam siem. miałam Ciem pocieszać. ale sama mam hoomor do de alem mię sie to podobuje, nawijaj :evil_lol: oj buu, przykro mi Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Atka, ja siem zaczynam martwic o Cie. Quote
Aga76 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 PositiveThought napisał(a):klontwy i zaklencia to żecz świenta. czy to aby na pewnooo nerki są chore? Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Nooo ogolem to dwie suczki i dwa pieski /jeden wujka/ no i Alicja, moj przydupas malutki :loveu: Musisz je wszystkie pokazać:loveu: Nawet nieuczesane:loveu: Anusia & Alutka napisał(a): Ja tam lubie prezenty uzyteczne, a nie jakies kurzozbierajace maskoty np. Raany, jak Ty ostatnio z sensem gadasz :grins: Też preferuję tego rodzaju prezenty dla maluszków:loveu: Quote
tigrunia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Aga76 napisał(a):Be, dlaczego się ciełaś? Beatkę drugą pochłonęło liczenie... No i do tej pory się nie doliczyłam.. :p Quote
Recommended Posts