Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Aga76 napisał(a):czy to aby na pewnooo nerki są chore? Mowilam :stupid: madziasto4 napisał(a):Musisz je wszystkie pokazać:loveu: Nawet nieuczesane:loveu: Raany, jak Ty ostatnio z sensem gadasz :grins: Też preferuję tego rodzaju prezenty dla maluszków:loveu: Przyjdzie na to czas :cool1: Z sensem to ja ZAWSZE gadam wiesz? tigrunia napisał(a):No i do tej pory się nie doliczyłam.. :p Hi hi przecie mowilam ile :evil_lol: Mona4 napisał(a):Witam milutko:lol: Dzien dobry Mona :hand: Quote
Magda Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Ja zawsze jak tu przyjdę to tracę wenę:evil_lol: ZDJECIA!!!!!!!!! Kończą się dotacje na bezfotkową galeryjkę:mad: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ja zawsze jak tu przyjdę to tracę wenę:evil_lol: ZDJECIA!!!!!!!!! Kończą się dotacje na bezfotkową galeryjkę:mad: No trudno, co zrobic... Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):No trudno, co zrobic... Wziąć do łapki aparat i pooglądać pieski przez wizjer jednocześnie naciskając spust migawki. Ot cała filozofia :grins: Quote
Kasia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Madźka możliwe stało się niemożliwym i nic na to nie poradzimy :shake: Ta galeryja jest skazana na bez fotkowość... Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Tak oto Kot Borys spedza wiekszosc doby: I Panna Alicja, ktora ubolewa nad niskimi temperaturami: [SIZE="1"]i kujwa czwarte nie chce mi sie zaladowac! kilka razy probowalam, zeby nie bylo... Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): [SIZE="1"]i kujwa czwarte nie chce mi sie zaladowac! kilka razy probowalam, zeby nie bylo... :roflt: Ale bym wymiziała Alutkę:loveu: Kota Borysa też, ale z mniejszą intensywnością, coby mnie nie użarł :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Tak sie goopek pakuje pod koldre np ze tylko łepetyna wystaje, a ostatnio szukam psa, chodze, wolam, a ona pod poduche wlazla :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Tak sie goopek pakuje pod koldre np ze tylko łepetyna wystaje, a ostatnio szukam psa, chodze, wolam, a ona pod poduche wlazla :evil_lol: Dobrze, że pod kołdre. Bo jak na kołdrze by leżała, a Tobie by przyszło do głowy odkryć się z impetem, to czarno to widzę:evil_lol: Alutka miałaby lot...:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Dobrze, że pod kołdre. Bo jak na kołdrze by leżała, a Tobie by przyszło do głowy odkryć się z impetem, to czarno to widzę:evil_lol: Alutka miałaby lot...:evil_lol: Czesem mi sie zdarzalo :evil_lol: Ale wtedy to raczej konczylo sie tak, ze ja zakrywalam, a nie zrzucalam z wyrka hi hi. Ide zara. Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Czesem mi sie zdarzalo :evil_lol: Ale wtedy to raczej konczylo sie tak, ze ja zakrywalam, a nie zrzucalam z wyrka hi hi. Ide zara. Byłby lot na kukułczym gniazdem hihi I nie wrócisz? Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Byłby lot na kukułczym gniazdem hihi I nie wrócisz? Ogladala Ty ten film? To o Tworkach wlasnie. No chiba nieee. Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Ogladala Ty ten film? To o Tworkach wlasnie. No chiba nieee. Nie, nie oglądała właśnie.. Ale Ty patrz jak trafiłam:grins: Spać już? Tak wcześnie.. Pierniki dobre wyszły :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Nie, nie oglądała właśnie.. Ale Ty patrz jak trafiłam:grins: Spać już? Tak wcześnie.. Pierniki dobre wyszły :grins: Tez nie ogladalam buuu. No chiba bo to trza wstac jutro sie teges, odrestaurowac. Nie interesuje mie to. Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Nie interesuje mie to. Co Cię ugryzło znowu?? :obrazic: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Co Cię ugryzło znowu?? :obrazic: Bo nie odczuwam przyjemnosci z ogladania tych zdjeciow zarcia i wypiekow i sluchania jakie to dobre i wogole, bo ja takiego miec nie bede a tylko sobie ochoty narobie!! :obrazic: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Bo nie odczuwam przyjemnosci z ogladania tych zdjeciow zarcia i wypiekow i sluchania jakie to dobre i wogole, bo ja takiego miec nie bede a tylko sobie ochoty narobie!! :obrazic: Ojojoj, to Ci wyślę w kopercie jednego :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Ojojoj, to Ci wyślę w kopercie jednego :loveu: Jednego :roll: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Jednego :roll: Jednego, ale takiego od serca :loveu: Za dużo? Pół? Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Jednego, ale takiego od serca :loveu: Za dużo? Pół? Wystarczy cwiarteczka tej chóinki Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Wystarczy cwiarteczka tej chóinki Masz załatwione:loveu: Quote
Magda Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 To ja tyż wyślem jednego. Może być Mikołaj? A tak sobie przypomniałam, że jakiś rok temu brałaś przepis ode mnie.... jeszcze jak siedziałaś na OFF'ie na Yorkach z Agą i Kamilką:razz: Miałaś coś tam robić... Jesu jakie to odległe czasy Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Masz załatwione:loveu: Dobdzie :calus: To teraz, uspokojona udam sie zazyc kapieli. I do wyrka :loveu: Dobranoc :hand: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Magda_Miki napisał(a):To ja tyż wyślem jednego. Może być Mikołaj? A tak sobie przypomniałam, że jakiś rok temu brałaś przepis ode mnie.... jeszcze jak siedziałaś na OFF'ie na Yorkach z Agą i Kamilką:razz: Miałaś coś tam robić... Jesu jakie to odległe czasy Taaa i wszystko wyszlo mega zajebiscie tylko zapomnialam dodac sody /?/ i byly twarde jak kamien. Nie wiem, moze do tych swiat juz rozmiekly :hmmmm: Za to ciatseczka, od kogo bralam przepis na ciacha z makiem? Od Alki chiba, to one superowe :loveu: Quote
Recommended Posts