Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już większego doła niż w ostatnie dni to nie złapię, więc chyba musi być lepiej, na dokładkę miałam dwa pogrzeby w ciągu tego tygodnia - wrażeń mi starczy na baaardzo długo.

Wczoraj jak było we Wrocławiu?

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga76']
Wczoraj jak było we Wrocławiu?

Oj buuuuuuu.

Spoko bylo, dr nie mial zbytnio czasu wiec szybciutko sprawdzil moje zadanka.
Powiedzial, ze bedzie pamietal ze u niego bylam i w niedziele mam to zdac /:evil_lol:/ ale gdyby mimo wszystko mi sie nie powiodlo, no to bedziemy sie jeszcze umawiac, po czym mnie splawil, czego nie omieszkalam powiedziec na glos hi hi. A Pan dr przeprosil i powiedzial, ze niestety jest duzo ludzi i bedziemy rozmawiac w niedziele ;)
Bardzo sympatyczny czlowiek, chociaz na cwiczeniach sprawie wrazenie troszke niedostepnego ;)

Posted

Aaaaa sluchajta, dostalam moje allgrowe zakupy.
Kosula i kamizelka fajowe tylko jakis pasek musze do tego zakupic, a co do piknej spodniczki to uwielbiam zagraniczna rozmiarowke :loveu: M jest za duza hi hi i albo wymienie albo zwroce ;)

Posted

[quote name='Aga76']Heloł A&A. Żyję...

Jestem z T na noże, próbuje rozbić mi małżeństwo, trochę się pozbierałam to i przyszłam, co by oddech złapać i zastanowić się nad życiem.
Aguś kochana, uwierz, że bardzo Cię rozumiem..
Sytuacja jest mi bardzo znana...
Trzymaj się i nie daj się! Najważniejsze, żeby wszystko z mężem wyjaśnić i trzymać się razem! :calus:

I co Anusia, jaki temat, jaki temat? Mów szybko!

Ej, seryjni mordercy są fajni :grins:
I dzieci też :grins:

Posted

[quote name='madziasto4']
I co Anusia, jaki temat, jaki temat? Mów szybko!

Ej, seryjni mordercy są fajni :grins:
I dzieci też :grins:

Profilowanie kryminalne /albo dam psychologiczne, bo to bardziej pod przedmiot nie?/ nieznanych sprawcow przetepstw. I se tu rzuce przykladzik psychologicznego profilu zabójcow o podlozu seksualnym. Jakos to ladnie wymiksuje zeby temacik sie czymal koopy :grins:

Faje fajne, ale wiesz, wszyscy beda o tym pisac, bo na te tematy sa materialy. I postaw sie w sytuacji takiego profesora, ktory to czyta [SIZE="1"]/taaa sranie w banie na tematy patrzy/ i ktory widzi trzydziesty referat o tym samym temacie /i tak rok w rok/, to przecie idzie, za przeproszeniem, puscic. No i moim zdaniem to za wysokiej oceny z tych tematow nie bedzie, a szkoda by bylo dostac z tego 3.

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Profilowanie kryminalne /albo dam psychologiczne, bo to bardziej pod przedmiot nie?/ nieznanych sprawcow przetepstw. I se tu rzuce przykladzik psychologicznego profilu zabójcow o podlozu seksualnym. Jakos to ladnie wymiksuje zeby temacik sie czymal koopy :grins:

Faje fajne, ale wiesz, wszyscy beda o tym pisac, bo na te tematy sa materialy. I postaw sie w sytuacji takiego profesora, ktory to czyta [SIZE="1"]/taaa sranie w banie na tematy patrzy/ i ktory widzi trzydziesty referat o tym samym temacie /i tak rok w rok/, to przecie idzie, za przeproszeniem, puscic. No i moim zdaniem to za wysokiej oceny z tych tematow nie bedzie, a szkoda by bylo dostac z tego 3.
No fakt, rzeczywiście.
Nie pomyślałam :evil_lol:
Żartuję, pomyślałam, ale dopiero teraz.

Ja to w ogóle lubię takie kryminalne sprawy :loveu:

Posted

wow, wow... ale ma piekna siersc!!! ja chcialam zeby Piksi miala taki kolorek, ale cos nie wyszlo hih. :) zaczely piksie cos siwiec od dawna, ale efektów zbyt nie widac :) pozdrawiamy i zapraszamy do nas, bo nowe foocie :* :cool1:

Posted

[quote name='madziasto4']No fakt, rzeczywiście.
Nie pomyślałam :evil_lol:
Żartuję, pomyślałam, ale dopiero teraz.

Ja to w ogóle lubię takie kryminalne sprawy :loveu:

Tak se wlasnie myslalam, ze Ty nie ten... :evil_lol:

Te Madzka, to Ty moze na prawo se pojdziesz eee? :razz:

[quote name='anmi0']wow, wow... ale ma piekna siersc!!! ja chcialam zeby Piksi miala taki kolorek, ale cos nie wyszlo hih. :) zaczely piksie cos siwiec od dawna, ale efektów zbyt nie widac :) pozdrawiamy i zapraszamy do nas, bo nowe foocie :* :cool1:

Witamy w naszych skromnych progach hi hi.
Dziękujemy za komplemencik i pedzimy zobaczyc rowiesniczke :loveu:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Tak se wlasnie myslalam, ze Ty nie ten... :evil_lol:

Te Madzka, to Ty moze na prawo se pojdziesz eee? :razz:

Niee, bo to historyję i/albo wos trza umieć.
A ja ni w ząb:cool1:

Posted

Ja tez lubię te kryminalne sprawy:cool3: Jak byłam mała to bawiłam się w detektywa:evil_lol:

Może wplączesz w ten temat coś o zabójstwach T?:diabloti:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Ja tez lubię te kryminalne sprawy:cool3: Jak byłam mała to bawiłam się w detektywa:evil_lol:

Taaa, a nie w lekarza przypadkiem?:evil_lol:
Dzieci to się w lekarza bawią przecie.

Ja wlasnie historyji nie znoszem :shake:
Ale tera wymogi sa jakies insze, wiem ze w Poznaniu nie trza historii tylko przedmiot wybrany.

Ja też nigdy nie lubiłam i nie lubię.
Ja to tylko historię, ale sztuki lubiem i to wyłącznie starożytnej Grecji, Rzymu, Egiptu.

Posted

madziasto4 napisał(a):

NIET! Ja lubiłam szukać rzeczy. Bawiłam się w Króla Lwa... doktora czasami (głównie w dentystę, bo miałam sprzęt):lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Ja też nigdy nie lubiłam i nie lubię.
Ja to tylko historię, ale sztuki lubiem i to wyłącznie starożytnej Grecji, Rzymu, Egiptu.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Madzka, a Ty sie bawilas w doktora z kims?

Sztuki tak se, a te grecje i egipty starozytne to nie lubiem :shake:

Magda_Miki napisał(a):
NIET! Ja lubiłam szukać rzeczy. Bawiłam się w Króla Lwa... doktora czasami (głównie w dentystę, bo miałam sprzęt):lol:

Mowisz glownie, co nie znaczy, ze w innego nie...

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Madzka, a Ty sie bawilas w doktora z kims?

Ja się nie musiałam bawić, bo w przedszkolu dostałam huśtawką w papę od dołu, czyli że w brodę, i mnie polecieli szyć do szpitala..

Posted

madziasto4 napisał(a):
Ja się nie musiałam bawić, bo w przedszkolu dostałam huśtawką w papę od dołu, czyli że w brodę, i mnie polecieli szyć do szpitala..

Buahahahaha :roflt:
WIEDZIALAM! ze jakis uraz glowy musialas miec!

Jeeeeny jak to zrobilas?

Posted

Buahahahaha :roflt:
WIEDZIALAM! ze jakis uraz glowy musialas miec!

Jeeeeny jak to zrobilas?

Ja nic nie zrobiłam.
To była taka huśtawka na dwie osoby, raz jeden do góry, raz drugi na tym drągu. Kojarzysz, nie?
Po prostu chciałam siąść, a kolega po drugiej stronie nacisnął swoje siedzonko na dół, tak że moje siedzonko posżło w górę i mi przydzwoniło w dziób.

Posted

madziasto4 napisał(a):
Ja nic nie zrobiłam.
To była taka huśtawka na dwie osoby, raz jeden do góry, raz drugi na tym drągu. Kojarzysz, nie?
Po prostu chciałam siąść, a kolega po drugiej stronie nacisnął swoje siedzonko na dół, tak że moje siedzonko posżło w górę i mi przydzwoniło w dziób.

Oj ale musialo bolec...
Znaczy nie to zebym sie nad Toba litowala, ale dzieci to mi na ten przyklad szkoda jest.
Ze Ci kłów nie powybijalo...

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Oj ale musialo bolec...
Znaczy nie to zebym sie nad Toba litowala, ale dzieci to mi na ten przyklad szkoda jest.
Ze Ci kłów nie powybijalo...
:evil_lol:

No to jak Ci tak szkoda dzieci, to Ci jeszcze powiem, że się nadziałam kiedyś na motykę na działce, i też sobie ryło skaleczyłam. :evil_lol: