madziasto4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nie draznic lwa!![/QUOTE] To ty nie lwica? Zmieniłaś płeć? Ale jaja.. [COLOR="PaleTurquoise"]nie że tego lwa jaja :roflt: tylko ogólnie[/COLOR] Quote
Aga76 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='madziasto4']To ty nie lwica? Zmieniłaś płeć? [COLOR=Magenta][B] Ale jaja[/B][/COLOR]..[/quote] No właśnie :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='madziasto4'] A kto wie jak jest parasol po czesku?[/QUOTE] Szmaticzku na paticzku :roll: Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Szmaticzku na paticzku :roll:[/QUOTE] Goopia, zawsze zabawe mi psuje. :shake: A zająca też znasz? I bliźniaki? buuu Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='Kasia']Co ten durak jest???!!![/QUOTE] Ihihi, Anusia nie zauważyła, a Ty cytujesz. No cóż za brak taktu:evil_lol: Quote
Kasia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='Aga76'] No właśnie :cool1: [/quote] Jajców to ma za mało Agusia :evil_lol: :loveu: Kurna nie nadążam. Quote
Anusia & Alutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='madziasto4']Ihihi, Anusia nie zauważyła, a Ty cytujesz. No cóż za brak taktu:evil_lol:[/QUOTE] Zauwazyla gamoniu, tylko odzywac mi sie nie chce ze wzgeldu na stan zdrowia. Quote
Anusia & Alutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='madziasto4']Goopia, zawsze zabawe mi psuje. :shake: A zająca też znasz? I bliźniaki? buuu[/QUOTE] Zajac cos polny ten teges byl... Ale blziniaki :shake: Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Zauwazyla gamoniu, tylko odzywac mi sie nie chce ze wzgeldu na stan zdrowia.[/QUOTE] Tego też się komentować nie chce? Zdechlak :turn-l: [quote name='madziasto4']Goopia, zawsze zabawe mi psuje. :shake: A zająca też znasz? I bliźniaki? buuu[/QUOTE] Quote
Kasia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 A idźcie w cholerę. Strona mi się otwiera ze 5 minutów jak nic :angryy: Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Zajac cos polny ten teges byl... Ale blziniaki :shake:[/QUOTE] O, skomentowała. Polnyj zapierdalajec. Quote
Anusia & Alutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='madziasto4']O, skomentowała. Polnyj zapierdalajec.[/QUOTE] a bliznioki jak? Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']a bliznioki jak?[/QUOTE] Dwa pepiczki z jednej piczki :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='madziasto4']Dwa pepiczki z jednej piczki :evil_lol:[/QUOTE] Oooo hi hi :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Hejka wpadłam powiedzieć cześć dla wszystkich:p [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Anusia mam to gdzieś.......i tak nie wierze.....w te dobre intencje....[/COLOR][/SIZE] Quote
tigrunia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 No Daria - Ewa przyszła jak wszyscy spac idą .. Dobrej nocki :) Quote
Pegaza Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='tigrunia']No Daria - Ewa przyszła jak wszyscy spac idą .. Dobrej nocki :)[/quote] Tigrunia bo ja nocny marek jestem:eviltong: Quote
tigrunia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 No Marka to ty lepiej zostaw w spokoju bo Anusia zaraz przyleci jak o nim usłyszy :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='Pegaza']Hejka wpadłam powiedzieć cześć dla wszystkich:p [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Anusia mam to gdzieś.......i tak nie wierze.....w te dobre intencje....[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Czesc Dario-Ewo :loveu: [SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]No tez nie wydaje mi sie to teges wiesz... [/COLOR][/SIZE] [quote name='tigrunia']No Marka to ty lepiej zostaw w spokoju bo Anusia zaraz przyleci jak o nim usłyszy :evil_lol:[/QUOTE] Jestem jestem!! Quote
Pegaza Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 ee tam ona o nim juz zapomniała:eviltong: poważnie reszta poszła spać? Quote
Anusia & Alutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='Pegaza']ee tam ona o nim juz zapomniała:eviltong: poważnie reszta poszła spać?[/QUOTE] Mła?? Never!! Tylko nie wiem czy wypada wiesz... Chiba na to wyglada. Aga napewno, nawet kolderke za soba ciagnela. Quote
Pegaza Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 wiesz to zalezy....:eviltong: ja chyba też pójde se tak długo posiedziałam że posiedziałam...:lol: a tak poważnie to [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing%201/lozko.gif[/IMG] chora jestem i nie mam na nic ochoty... Quote
Anusia & Alutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='Pegaza']wiesz to zalezy....:eviltong: ja chyba też pójde se tak długo posiedziałam że posiedziałam...:lol: a tak poważnie to [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing%201/lozko.gif[/IMG] chora jestem i nie mam na nic ochoty...[/QUOTE] Hi hi. Oooo tys tez chora... Myslisz ze to ptasia grypa? :hmmmm: Quote
Pegaza Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 ptasia nie ptasia ale się wczepiła i odlecieć nie chce wrrrr a dla Anusi tanczący Mikołaj i duzo prezencików.... [CENTER][IMG]http://www.gifownik.pl/gify_02xx/swieta/b-narodzenie/50.gif[/IMG] [IMG]http://www.gifownik.pl/gify_02xx/swieta/b-narodzenie/23.gif[/IMG][/CENTER] Quote
Recommended Posts