Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 madziasto4 napisał(a):Uroczo. Aż półtorej godziny :loveu: Hy hy oooo az tyle? :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Hy hy oooo az tyle? :loveu: Ano :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 madziasto4 napisał(a):Ano :loveu: Hi hi tyle to chyba nawet sam M-A by nie sprostal. Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Hi hi tyle to chyba nawet sam M-A by nie sprostal. Myślisz??? Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 madziasto4 napisał(a):Myślisz??? Wrecz pewna jestem :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Wrecz pewna jestem :evil_lol: Ojej, niepokoi mnie Twa pewność.. Bo skąd niby ona?? :niewiem: Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 madziasto4 napisał(a):Ojej, niepokoi mnie Twa pewność.. Bo skąd niby ona?? :niewiem: Z zycia hi hi :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Z zycia hi hi :evil_lol: :hmmmm: Fiu fiu fiu :siara: Daaaaaj Alutkę.. Może być nawet w tej inszej pozycji. Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Nie mam fotow w pozycji zadnej obecnie na stanie :shake: Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Nie mam fotow w pozycji zadnej obecnie na stanie :shake: Hmmmm :cool1: Ale ja chciałam Alutkę..:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 madziasto4 napisał(a):Hmmmm :cool1: Ale ja chciałam Alutkę..:evil_lol: Hmmmm... O tejze wlasnie mowie. Ide szybciutko pod prysznica, takiego migusiem. Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Hmmmm... O tejze wlasnie mowie. Bo se pomyślałam, że o sobie. To chociaż powiedz jak się Ala czuje. Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 madziasto4 napisał(a):Bo se pomyślałam, że o sobie. To chociaż powiedz jak się Ala czuje. Jejku jejku... No mowilam, mowilam tyle razy ale powtorze raz jeszcze: Se nie mysl Madzka, bo Ci to NIE wychodzi :loveu: Ala ostatnio przezywa trudny okres, bo Kot Borys atakuje ja rano, w poludnie i wieczorem. Gryzie, drapie i przygniata, a mala furii dostaje. Ogolnie jest zakurzona, bo remont :roll: Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Jejku jejku... No mowilam, mowilam tyle razy ale powtorze raz jeszcze: Se nie mysl Madzka, bo Ci to NIE wychodzi :loveu: Ala ostatnio przezywa trudny okres, bo Kot Borys atakuje ja rano, w poludnie i wieczorem. Gryzie, drapie i przygniata, a mala furii dostaje. Ogolnie jest zakurzona, bo remont :roll: Przestań mi to w kółko powtarzać, bo jeszcze uwierzę.. A fotki Kota Borysa może masz?:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 madziasto4 napisał(a):Przestań mi to w kółko powtarzać, bo jeszcze uwierzę.. A fotki Kota Borysa może masz?:loveu: I to bedzie z korzyscia dla Ciebie bo obie dobrze wiemy, ze tak jest, chociaz niektore z nas sie do tego nie przyznaja. Nie mam, zrobie jutro bo on to jest akurat bardzo statyczny wiec problemow winkszych nie ma z fotami. Tylko pozniej to zmniejszanie i wrzucanie... :angryy: Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):I to bedzie z korzyscia dla Ciebie bo obie dobrze wiemy, ze tak jest, chociaz niektore z nas sie do tego nie przyznaja. Nie mam, zrobie jutro bo on to jest akurat bardzo statyczny wiec problemow winkszych nie ma z fotami. Tylko pozniej to zmniejszanie i wrzucanie... :angryy: Och..czy Ty mię musisz tak denerwować? Powiedz Alutce siad, to też będzie statyczna:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 madziasto4 napisał(a):Och..czy Ty mię musisz tak denerwować? Powiedz Alutce siad, to też będzie statyczna:cool1: Ale bo ciemu Ty sie denerwujesz? :calus: Taaa widac ze na zywca Alutki nie znasz. Dobra Madzka, biore se swoje zarazki i idziemy spac. Kojojowych snow :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Ale bo ciemu Ty sie denerwujesz? :calus: Taaa widac ze na zywca Alutki nie znasz. Dobra Madzka, biore se swoje zarazki i idziemy spac. Kojojowych snow :loveu: Kojojowych Bakterio :calus: Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 madziasto4 napisał(a):Kojojowych Bakterio :calus: :calus: :loveu: :calus: Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Dzien dobry mowimy i aspirynke rozpuszczamy! Quote
Kasia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Długo się te zarazki Ciebie trzymają :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Kasia napisał(a):Długo się te zarazki Ciebie trzymają :shake: Kaaaasia :loveu: No dlugo straszecznie, moze aspiryna pomoze, bo ja juz nie wiem co mam brac :roll: Quote
Kasia_zg Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Witaj Anusiu :) Oj te przebrzydłe zarazki trzeba obmyśleć jakiś skuteczny plan pozbycia sie ich raz na zawsze by Cie już tak nie meczyły!! Oby Aspirynka pomogła nalezycie ! Anusiu wiem że nie lubisz tego zmniejszanie i wgrywania fotek ale byś sie poświeciła dla Nas troszke bo z chęcią byśmy ztopili oczeta w ekranie by popatrzeć na Alutke czy szalonego Borysa ;) Miłego dnia życzymy:loveu: Quote
Kasia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Aspiryna nie wiem czy pomoze ale polopirynka pewnie by pomogła...mi w kazdym razie pomaga zawsze :lol: Quote
Recommended Posts