madziasto4 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Se tak myślałam właśnie, w końcu już 21 dochodzi, powinna już być :roll: Quote
tigrunia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Teraz to ona przed telewizorem tańcuje Quote
madziasto4 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Tańce się skończyły chyba już :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 A to jakieś nowe? Bo Taniec z gwiazdami się przecież już skończył :hmmmm: Quote
tigrunia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='madziasto4']Tańce się skończyły chyba już :hmmmm: Nie madzka, nie doinformowana jesteś .. tańcują się , tańcują a Anuska z nimi Quote
tigrunia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 madziasto4 napisał(a):A to jakieś nowe? Bo Taniec z gwiazdami się przecież już skończył :hmmmm: To takie jednorazowe "Po prostu taniec" - 2 in 1 Quote
madziasto4 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Anusia tańcuje mówisz.. Żeby się nie przyjść przywitać najpierw :obrazic: Quote
tigrunia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 No widzisz przecie jaka baletem zajęta :evil_lol: Juz sie skonczylo to moze przylyzie ... Ja zaraz na Gotowe na wszystko lece Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Jeeeestem :loveu: [quote name='Aga76']Anusia, wracaj już :loveu::loveu::loveu: [quote name='Pegaza']Cze Anusia:p i jak tam dzis lepiej? bo u mnie nic a nic o 5 rano miałam atak kaszlu ze M-A chciał mnie z łóżka wygonić:placz:bo spać mu nie daje oo se poczekam aż on zachoruje a co słychać u Aluni? Smarkam dalej, cala lewa zatoka przynosowa mnie napiera i zatkany polowicznie nochal mam. [quote name='Kasia']Anuśka przyliź juz w koncu tu do nas bo jakos tak inszej jest bez Ciebie....:roll: [quote name='madziasto4']Nikt nie smarka, nikt nie charczy, nikt nie robi oj buuuu :evil_lol: [quote name='Kasia']nikt nie jęczy, że za dużo napisane :p Jestem, bede smarkac, jeczec, buuuczec i krzyczec na Madzke, ze jest ponad 1000 stron... [quote name='tigrunia']Teraz to ona przed telewizorem tańcuje No se wymyslila... Tance :roll: Wczoraj juz nie przylizlam, bo sie goopia polozylam na minutke do mojego lozeczka, no i juz nie wstalam... Nooo, tego co cialam zaliczyc to nie zaliczalam, a tego co nie cialam, bo kazusow nawet nie dotknelam to pisalam i 4 dostalam :loveu: Pewnien T mi kazal pisac hi hi :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 No ta, a jak jestem to w nosie maja. Jak mnie nie ma to placza... :obrazic: Quote
Kasia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): No ta, a jak jestem to w nosie maja. Jak mnie nie ma to placza... :obrazic: Haha, żeś sie ofuczyła :evil_lol: Tera ja jestem a nie ma nikogo innego... Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):No ta, a jak jestem to w nosie maja. Jak mnie nie ma to placza... :obrazic: Ty myślisz, że porządni ludzie to nie mają nic innego do roboty, tylko na dogo siedzieć?? Tera żem dopiero wróciła do chałupy!! Cześć studentko:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Kasia napisał(a):Haha, żeś sie ofuczyła :evil_lol: Tera ja jestem a nie ma nikogo innego... No bo akie gadanie, tylko jak mnie ni ma! A jakzem jezd to w nosie mata! tigrunia napisał(a):Ja jestem, ja jestem :multi::multi: I co przylazi jak jej moje zarazki przeszkadzaja? madziasto4 napisał(a):Ty myślisz, że porządni ludzie to nie mają nic innego do roboty, tylko na dogo siedzieć?? Tera żem dopiero wróciła do chałupy!! Cześć studentko:loveu: To gdziezes sie włóko włóczyla?? Quote
tigrunia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] I co przylazi jak jej moje zarazki przeszkadzaja? Ale miła .. a potem ryczy, ze jej nikt nie odwiedza :shake: Ja mam obstawe Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 tigrunia napisał(a):Ale miła .. a potem ryczy, ze jej nikt nie odwiedza :shake: Wcale ze nie! To Ci nie odpowiada moje towarzystwo w Twojej galeryji. Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): To gdziezes sie włóko włóczyla?? Nigdzie, grzeczna byłam. Ino kuzyn mnie odwiedził, a poźniej poleciałam na francuski :p Quote
Kasia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Francuski kuzyn prawie...choć to ponoć różnicę robi :roll: :p Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='madziasto4']Nigdzie, grzeczna byłam. Ino kuzyn mnie odwiedził, a poźniej poleciałam na francuski :p Uwielbiam ta Twoja pelnoletnosc. :loveu: W koncu walisz wprost a nie oplotkami. Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Uwielbiam ta Twoja pelnoletnosc. :loveu: W koncu walisz wprost a nie oplotkami. Ale se nie myślcie, że z kuzynem!! :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Se myśleć nikt nam nie zbroni...:eviltong: A tak a'propo, jak było na francuskim? :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Kasia napisał(a): A tak a'propo, jak było na francuskim? :loveu: Uroczo. Aż półtorej godziny :loveu: Quote
Recommended Posts