czapla Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Zaneta - czy Ty wiesz, ze Twoja Fusia jest tak jakby ciotka Lucyny? (mlodsza, a ciotka!:lol: ), bo Fusia jest córką JESSI LADY Vaksam, która z kolei jest babcią Luśki - jakie to skomplikowane:crazyeye:
zadziorny Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Psie koligacje są zawsze baaaardzo skomplikowane :evil_lol: :cool3: ;)
Devis&Marta Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 a z moim ktos jest spokrewniony?:razz: Czapla moze Ty wiesz, Larry nie jest jakos z Twoimi kerrakami spokrewniony? Zaneta jak chcesz dluzsza wiadomosc wysylac to pod postami po lewej jest Post reply i jak na to klikniesz to mozesz pisac i pisac, ucze sie jak burza na tym forum;)
czapla Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 No z moimi to on nie jest spokrewniony, ale drugi moj miot (po Larrym), to jakby nie patrzec przyrodni braciszkowie:lol:
Majaa Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Marta - o ile dobrze pamiętam to pierwsza sunia Żanety (chyba Kera, ale moge się mylić) jest w jakiś baaardzo bliski sposób związana z hodowlą pp. Kicińskich. Ale zabij, a nie pamiętam jak:oops:
zaneta Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Witam.A może 3 keraczki są jednak najweselsze ? zwłaszcza szczeniaczki do których należy cały świat ! :multi:
zaneta Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Witam. Moja Fusia/ Flossy Josei Galmar/jest córką Larego i Jessi Lady Vaksam jak wykryła Czapla - brawo !!! Natomiast Kera /Ina Bez Sukcesu/, moja druga sunia, którą przygarnęłam, to córka Czaka Gokaiby i Balsy Generacji. Bardzo cieszę się, że znalazła się nasza rodzinka .:multi:
zaneta Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 To Fusi w ubiegłym roku udało się urodzić szczęśliwie 3 maluchy, z których Maja mieszka w Szczecinie, Miłka w Krośnie a Mieszko na Skałce pod Zawierciem :lol:. Kera nie była jeszcze mamą i mimo zapewnień weterynarza w ub.roku o 100% szansie na zaciążenie randka z cudnym kawalerem Czapli zakończyła się na wzajemnym zapoznaniu:loveu:
zaneta Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 od postami po lewej jest Post reply i jak na to klikniesz to mozesz pisac i pisac, ucze sie jak burza na tym forum;)[/quote] Dzięki, a co zrobić z tym Edit - po prawej? zawsze u mnie zostaje po wysłaniu :crazyeye:
zaneta Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='zaneta']od postami po lewej jest Post reply i jak na to klikniesz to mozesz pisac i pisac, ucze sie jak burza na tym forum;)[/quote] Dzięk Marta, a co zrobić z tym Edit - po prawej? zawsze u mnie zostaje po wysłaniu :crazyeye:. Spotkałyśmy się chyba 2 lata temu na wystawie w Katowicach?, gdzie po raz pierwszy widziałam keraczka o nieobciętym ogonku - czy to był Devis ? ćwiczący z powodzeniem agility?
zaneta Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 To wychodzi na to, że Fusia jest starszą , przyrodnią siostrą Davisa po jednym tacie .Pozdrawiamy całą rodzinkę !:multi:
czapla Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Bo wszystkie kerraki to jedna rodzina, starszy czy mlodszy, chlopak czy dziewczyna;) - taka kiedys byla piosenka, tyle, ze o harcerzach:lol:
czapla Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Zaneta - Edit nalezy do Ciebie:lol: , jest po to, zeby w razie Ci sie post nie udal, zrobilas jakis blad i nie chcesz, zeby tak zostalo, to mozesz go zmienic. Wciskasz Edit, wyswietla ci Twoj post, dokonujesz w nim zmian i zatwierdzasz i juz :p
zadziorny Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Dodam jeszcze, że przed wysłaniem postu poprzez "Zatwierdź odpowiedź" warto jeszcze kliknąć przycisk "Podgląd wiadoności", aby zobaczyć jak mniej więcej Twój post będzie wyglądał na forum :lol: :cool1:
czapla Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 O! nie ma to jak rady fachowca! Ja blondynka jeszcze na to nie wpadlam - Zadzirny jak zwykle jestes wielki:modla:
Zebra Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 widzę, że towarzystwo sie rozpisało, w stadzie brakuje jeszcze tylko wyjaśnień TuthaDea na temat jego kerruni , ale to może zrobić Czapla, bo jego sunia tez jest jakos powiazana w tej rodzince.:cool3:
czapla Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Zebra - milo Cie widziec na forum, zagladaj czesciej. TuathaDea to sie troche naczekal na swojego kerraka:lol: Dla niewtajemniczonych - jego Celta, to Corsa Z Plockiego Wzgorza, czyli siosta Niunia i corka Lucyny:lol: A czekal na nia pewnie dobry rok od naszego pierwszego spotkania i wyrazenia checi, ze chcialby po Lucynie suczke poniewaz ja sie uparlam, ze Lucysia pierw ma skonczyc championat zanim wogole pomysle o szczenietach. Taka juz jestem uparta, jako, ze nie mialam jeszcze wyrobionego pogladu na temat urody kerrakow, to uznalam, ze jesli paru sedziow, czyli znawcow materii, oceni ja na super suczke, to wtedy pomyslimy o dzieciach:lol: , no i jakos tak wszystkim sie podobala chyba:lol:, aczkolwiek wiem, ze gdyby nie ukonczyla championatu, byla taka sobie przecietna, to w zyciu nie mialaby dzieci. A TuathaDea niech sam opowie czemu akurat kerrak i co lubi a co nie u swojej suczastej:cool3:
zadziorny Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='czapla']O! nie ma to jak rady fachowca! Ja blondynka jeszcze na to nie wpadlam - Zadzirny jak zwykle jestes wielki:modla:[/quote] Nie rób sobie ze mnie jaj :mad: :oops: ;)
TuathaDea Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Zapomniana fotka Zebrowej Queen z czasów kiedy była piękna i młoda ;) -teraz ponoć sunia dorośleje - młodość mija, lecz uroda wprost przeciwnie :loveu: [IMG]http://i1.tinypic.com/oa3tjt.jpg[/IMG]
TuathaDea Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 A oto Czaplowe stwory jako psy policyjne ;) [IMG]http://i1.tinypic.com/oa3wk1.jpg[/IMG] i na patrolu w polu [IMG]http://i1.tinypic.com/oa3wap.jpg[/IMG] ps. Czapla, czy ten sznaucer zniósł wzrok Niuńka? :diabloti:
czapla Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Zadziorny - gdziez bym smiala robic sobie jaja z Twojej szanownej osoby! Nigdy w zyciu!:loveu: A Queen na tym zdjeciu ma powalajacy na kolana wyraz buziora.
TuathaDea Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Majaa, Niunio jak widać też ma swój ulubiony "telewizorek", który z uwagą obserwuje [IMG]http://i1.tinypic.com/oa3x52.jpg[/IMG]
Devis&Marta Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 ale duzo popisaliscie! no to Zaneta my tez rodzinke pozdrawiamy:multi: zreszta jak juz Czapla napisala wszytskie kerraki to jedna rodzina i jest ich tak malo ze sie trzeba trzymac razem:cool3: jesli chodzi o Katowice to bylam tam jak Devis byl jeszcze szczeniakiem i to na tyle malym ze sie na wystawy nie lapal, pojechalismy tam z Larrym by malego przyzwyczajac, zgadza sie ma on dlugi ,zakrecony ogonek i skacze na agilitach z mniejszym lub wiekszym powodzeniem ale wy ladne zdjecia wklejacie, ja to jakies takie z treningow, gdzie Devis jest brudny i zawsze ma sportowa fryzurke a i mam pytanie czy wasze kerraki tez tak praktycznie po 2 godzinach od czesania juz sie koltunia, jesli nie to co ja mam zrobic zeby ten wlos wygladal dobrze dluzej!:razz: Zaneta wklejaj teraz Ty zdjecia swoich piesow! tak wam zazdroszcze tych fryzur ze chyba poprosze hodowcow zeby jednak Didiemu zostawiali dluzszy wlos, bo zawsze go jak to oni okreslaja na sportowo strzyga
Fuka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='TuathaDea']Majaa, Niunio jak widać też ma swój ulubiony "telewizorek", który z uwagą obserwuje [IMG]http://i1.tinypic.com/oa3x52.jpg[/IMG][/quote] pal licho telewizor, ale jaki Niunio wymuskany:laugh2_2:
Zebra Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 TuathaDea- DZIEKUJĘ, aż mi się łezka w oku zakreciła, a z ta uroda to kokietujesz moja Queen czy mnie?:cool3: Marta- ja dołaczę za niedługo do sportowego uczesania Twojego Devisa- maszynki i nozyczki juz przszykowane:placz:
Recommended Posts