Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mokka']A co do siusiania - to leniuszki nie biorą pod uwagę pewnej ważnej sprawy, a mianowicie komfortu (lub traczej dyskomfortu) psa. Jeśli szczeniak jest jeszcze surowy w te klocki i leje bez zastanowienia, problem jest mniejszy. Jednak psiak troche już poduczony (lub prawie całkiem nauczony), wstrzymuje jak długo tylko może i nie da się ukryć, że się męczy, zarówno fizycznie jak i psychicznie, bo pęcherz napiera, poza tym wie, że tego robić nie wypada, a tu nikt nie chce mu ulżyć. :-?[/quote]
Święte słowa, święte słowa :roll: :calus:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No to szczesciara z Ciebie, bo moj to jeszcze wiekszy leniwiec niz ja :lol:, ale psom z wiekiem przybywa wyrozumialosci dla naszych ulomnosci i nie sciagaja sie z kanap przed budzikiem :lol:

Posted

Tak, moja poprzednia sunia - chart afganski, patrzyla na budzik z wyrzutem i obrzydzeniem :lol: Zawsze jej sie pytalam, czy chce wyjsc, na co ona spokojnie kladla glowe na poduszke i spalysmy smacznie dalej :lol:

Posted

Jeszcze kilka Czaplowych fotek :D
Niunio morduje Saxanę
[img]http://tinypic.com/i4gwoh.jpg[/img]
a Saxana Niunia :lol:
[img]http://tinypic.com/i4gw04.jpg[/img]
Niunio z irokezem :lol:
[img]http://tinypic.com/i4gyz9.jpg[/img]

Posted

Ufff wlasnie uporalam sie ze sprzataniem mieszkania - porwane na drobniutko gazety razem z recznikiem jednorazowym ( troche szersze od popieru toaletowego, trzeba sie rozwijac :wink: ), pieknie posciagana bielizna z suszarki wyscielajaca cale schody - byla sobie czysta...
Zgadnijcie - kto mnie tak urzadzil? :roll:

Posted

[b]Czapluniu[/b] wklejam tą fotę, żeby Ci smutno nie było, że jestes osamotniona w tej materii.
Na więcej nie zdążyl sobie pozwolić, bo wróciliśmy po godzinie.
Laczek należy do ukochanego pana, który sie z nim najwięcej bawi, ale wyjechał. Obok zostawiłam bamboszki zakopiańskie z futerkiem, ale te nie pachniały widocznie tak smakowicie. :lol:

[URL=http://imageshack.us][img]http://img112.imageshack.us/img112/6471/but4ip.jpg[/img][/URL]

Posted

Bosfar - pcieszycielko ucisnionych (czapli) :lol: Jednak Ci powiem, ze taki jeden kapciuszek to nic w porownaniu z tym co wczoraj ukazalo sie moim oczom :o Moze to jest jakas specjalna linia hodowlana Braudag-niszczyciel! To brzmi prawie jak Conan Barbarzynca :lol:
A to jeszcze taka fajna historyjka - jakos w zeszlym tygodniu jadlam sobie zupe pomidorowa, zreszta bardzo smaczna, i mojego malego potwora wziela tzw. glupawka - latala jak oparzona jakby ktos jej wlozyl swieze baterie. Na jej drodze znalazla sie kanapa ze mna po srodku, wiec sobie wskoczyla i w wielkim pedzie odbila sie od moich plecow, a ja wyladowalam nosem w talerzu... :roll:
Fajnie mam nie?

Posted

Taaaaaaaa swietnie zeczywiscie :lol: Tak sie zastanawiam, to ona bije z glupota Lana i Niunka z czasow szczeniecych na glowe! Az sie boje pomyslec co jej jeszcze sie urodzi w tej lepetynie :o
A przy tym ma taka niewinna, slodziusia minke, oczkami zamruga, normalnie aniolek :angel:

Posted

Witam,

Ja chyba Ci zazdroszczę. Chyba, bo warunki wdomu inne i moj TZ by zawalu dostal gdyby mu w plecy bomba psia uderzyła.
Regon to taki mały-stary, stateczny od urodzenia. Nie wiem, czy z genow mu sie to bierze, czy z wychowania i okolicznosci.
Po domu glupawki nie dostaje, on nie lubibiegac po mieszkaniu, bo mam w korytarzu wykladzine, na której sie śliska i ktorejpewnie nie lubi.
Glupawka jest w ogrodzie, kiedys nawet sam sie ganiał po ogrodzie.

Ale taki biegajacy pies, to od razu widac, ze zadowolony, radosny i szczesliwy, wiec tego Ci zazdroszczę.

Na drugi raz weź aparat w rękę i ufoć takie pobojowisko dla potomności i dogo.

Posted

Moj TZ przyzwyczajony do niesfornych potworow - to normalne, ze ktores wskakuje na kanape niezauwazywszy, ze pancio na niej lezakuje :lol:
A mala ma specjalne rzeczy zarezerwowane dla pana hahaha np lubi sobie stanac na dwoch lapkach od strony glowy i z upodobaniem lizac miejsce gdzie normalni ludzie maja wlosy :lol: (czytaj - glowe :wink: ), albo fajnie jest spiacemu panu polizac gola stope, ewentualnie sprobowac odgryzc "najstarszego" palca :lol:
Glupawka u moich psiejskich normalka. Swietnie to wyglada, bo nie mam dywanow w zasadzie i wszedzie jest parkiet, dosc sliski - jak patrze na nie jak biora zakrety, to tak wyglada jak pies z komiksu :lol: Za to podloga nie wyglada juz fajnie...

No nie wiem tez czy chce pamietac o pobojowisku :roll:

Posted

:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:
A wiesz, że moja Trudzia ma podobne zagrania :roll:. Lizanie stopy i twarzy to pryszcz, ale ona jeszcze czuje się w obowiązku wyiskać mi czasami głowę :o. Przy okazji zawsze wyrwie mi trochę włosów :evil: :wink:

Posted

Ja sie niestety obawiam, ze to tylko cisza przed burza..., a poza tym dalam jej ciekawe zajecie - stara slomianka, hmmm wiecie ile to frajdy dla zwierzaka!
Cholernica, zwykle psie zabawki nie sa tak interesujace, ale cos TAKIEGO, to po prostu rewelka :lol:
Troche jest sprzatania, ale zdecydowanie wole to niz sprzatanie zewszad bielizny :roll:
No i jeszcze TuathaDea dzis mnie nawiedzi - bede szykowac jego dziewczyny do wystepu w Nowym Dworze Maz. Szkoda, ze taka brzydka pogoda, bo bym porobila im troche fotek na dworku, a tak tylko w domu cos pstrykne i mam nadzieje, ze to przejdzie cenzure i zostanie wstawione na dogo, bo tutaj fotki tylko moich potworow goszcza :-?

Posted

[quote name='zadziorny']:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:
A wiesz, że moja Trudzia ma podobne zagrania :roll:. Lizanie stopy i twarzy to pryszcz, ale ona jeszcze czuje się w obowiązku wyiskać mi czasami głowę :o. Przy okazji zawsze wyrwie mi trochę włosów :evil: :wink:[/quote]

Albo wlosy na rekach ;) Majka, gdy jej cos zabronimy z nerwow przysiada przy moim TZ-cie i zaczyna skubanko wlosow na jego rekach ;) Kiedys probowala ten numer ze mna, ale jako blondynka, wlosow na rekach u mnie jak na lekarstwo ... Pozostal wiec Majutek przy dreczeniu Pancia owlosienia ;)
[b]
czapla,[/b]

Powodzenia na Wystawie :-) I milego skubanka :-) Pozdrow serdecznie ode mnie TuathaDea i oczywiscie Jego cudowna maloznke, co to robi najwspanialsza salatke czosnkowa pod slonkiem :-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...