Gusiaczek Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Witaj Gordonku, ślcznoto :) też kciukam za dobry domek dla ciebie Quote
danusiadanusia Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 i przed szkołą zaglądam do chłopaka:):) Quote
Gusiaczek Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 A już do szkoły nie muszę ! :multi: Quote
danusiadanusia Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Gusiaczek napisał(a):A już do szkoły nie muszę ! :multi: ja też !!! szykuję się do pracy:):):) Quote
kinga_kinga7 Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 i podrzucamy Gordonka :loveu: Quote
danusiadanusia Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Gordonku maszeruj na pierwszą:):) Quote
kinga_kinga7 Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 danusiadanusia napisał(a):Gordonku maszeruj na pierwszą:):) i Gordonek wysoko!! Quote
rita60 Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 kinga i zadnego zapytania o psiaka ???????? Quote
kinga_kinga7 Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 rita60 napisał(a):kinga i zadnego zapytania o psiaka ???????? kompletna cisza!!!! dlaczego nikt nie zadzwoni w jego sprawie??!! Quote
rita60 Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 kinga_kinga7 napisał(a):kompletna cisza!!!! dlaczego nikt nie zadzwoni w jego sprawie??!! Aż dziwne,spore zainteresowanie na FB,ogrom udostępnień...do tego mały jest śliczny,młody,zdrowy..ręce opadają. Quote
kinga_kinga7 Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 rita60 napisał(a):Aż dziwne,spore zainteresowanie na FB,ogrom udostępnień...do tego mały jest śliczny,młody,zdrowy..ręce opadają. no niestety bywa i tak ... Ale nie poddajemy się! Czekamy cierpliwie! Quote
Onaa Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 A ma jakieś ogłoszenia na tablicy (olx) czy gumtree ? Może tam jakieś jedno a wyróżnione zrobić ? Quote
danusiadanusia Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Dogo07 napisał(a):A ma jakieś ogłoszenia na tablicy (olx) czy gumtree ? Może tam jakieś jedno a wyróżnione zrobić ? ogłoszenia ma, ale bez wyróżnienia Quote
gluchypies Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Na olx ma dość dużo odsłon, może rzeczywiście warto wyróżnić to będzie jeszcze więcej i może wpadnie komuś szczególnie w oko :) Quote
kinga_kinga7 Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 gluchypies napisał(a):Na olx ma dość dużo odsłon, może rzeczywiście warto wyróżnić to będzie jeszcze więcej i może wpadnie komuś szczególnie w oko :) To może faktycznie wyróżnijmy mu ?:) Quote
danusiadanusia Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 dzisiaj Gordon uczestniczył w sesji zdjęciowej :) do naszego schroniska przyjechał psi fotograf _ MUZY:):) Remuś ma ADHD:):) takie było poruszenie, że nie mogłam go utrzymać:):):) Quote
gluchypies Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Wow ekstra! To czekamy na wypasione fotki, a Gordonek też uczestniczył w sesji? :) Quote
danusiadanusia Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 gluchypies napisał(a):Wow ekstra! To czekamy na wypasione fotki, a Gordonek też uczestniczył w sesji? :) wszystkie psiaki uczestniczyły:):) jestem padnięta!!! tak mnie wyszarpały:):) i z kilkoma musiałam pójść na spacer!!! , bo przecież poruszenie było:):) sesja odbywała się na placu schroniskowym i nawet te psiaki spokojne rwały się:):) Quote
Marysia R. Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Super, czekamy na nowe fotki Gordonka:) Quote
gluchypies Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Zaglądam do Gordonka, w oczekiwaniu na fotki! :) Quote
Recommended Posts