Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

2 letni terierek o pięknym kasztanowym umaszczeniu. Przebywa od 04.01.2014 w Schronisku w Białej Podl. Został znaleziony zmarznięty na przystanku MPK ... nie wiem, czy czekał na kogoś, czy chciał się schronić przed śnieżycą. Jest przyjazny do zwierząt ( jednak bardziej przepada za towarzystwem suczek ) i bardzo kocha człowieka. Moją uwagę zwrócił swoimi piruetami, pewnie chciał, żeby właśnie jego zauważyć! Kochany przytulasek czeka na swój domek. Domek, którego stanie się prawowitym członkiem rodziny, musi mieszkać w domku! Warunkiem adopcji jest wizyta p/a . Jeśli chcesz mieć 2 w 1 to jest to ten kandydat!

Kontakt w sp. adopcji:
Kierownik schroniska - 504177547
i mój - 609118027

258cyes.jpg

xelmhd.jpg

24uw0bd.jpg

2up2ptc.jpg

20ig9zd.jpg

Edited by kinga_kinga7
Posted

super GORDON! :) widziałam Go na żywo:):) dodam, że chłopak w schronisku ma swojego opiekuna p. Sławka:), który wychodzi z Nim na spacery:):) nie ma ogonka! myślę, że telefon trzeba podać do p. Sławka, p. Marka i e-maila schroniskowego:):) działajcie dziewczyny:):)

Posted

[quote name='danusiadanusia']super GORDON! :) widziałam Go na żywo:):) dodam, że chłopak w schronisku ma swojego opiekuna p. Sławka:), który wychodzi z Nim na spacery:):) nie ma ogonka! myślę, że telefon trzeba podać do p. Sławka, p. Marka i e-maila schroniskowego:):) działajcie dziewczyny:):)[/QUOTE]

Rozmawiałam przed chwilą z p. Sławkiem i na razie będzie niedostępny, więc tel. w poście pierwszym podałam do siebie

Posted

[quote name='kinga_kinga7']tak !! Kto pomoże z ogłoszeniami?[/QUOTE]

Ja pomogę :) zrobię ogłoszenia dziś wieczorkiem w domu.

Śliczny Gordonek, śliczne imię! :loveu: Musi szybko znaleźć dom!

Posted

Aha, potrzebuję takie info: w jakim jest wieku, wielkość (mały, ale ile cm może?), czy wykastrowany, szczepiony na wściekliznę?

edit: widzę, że dalej jestem chora, bo jak byk jest napisane "2-letni"... :cool3:

Posted

Gordonek robi furorę na FB,mam nadzieję,że go ktoś wypatrzy,a nie skończy się na udostępnianiu.
Kinga jak będę miała chwilkę to wezmę się za tego drugiego szorściaka.

Posted

[quote name='gluchypies']Aha, potrzebuję takie info: w jakim jest wieku, wielkość (mały, ale ile cm może?), czy wykastrowany, szczepiony na wściekliznę?

edit: widzę, że dalej jestem chora, bo jak byk jest napisane "2-letni"... :cool3:[/QUOTE]

Gordon ma szczepienia, jeśli chodzi o kastrację to nie jestem pewna, zapytam. Nawet jeśli jeszcze nie miał, na pewno przed adopcją zostanie wykastrowany! Jest wielkości małej, zależy komu, ale np mi sięga przed kolanko :p

Posted

[quote name='rita60']Gordonek robi furorę na FB,mam nadzieję,że go ktoś wypatrzy,a nie skończy się na udostępnianiu.
Kinga jak będę miała chwilkę to wezmę się za tego drugiego szorściaka.[/QUOTE]

ok, dziękuje :bluepaw:

Posted

[quote name='Dogo07']Zaglądam z zaproszenia:).
Psinka w moim typie, kudłata parówka :):):).
A jak do innych samców, wiadomo coś ?[/QUOTE]

Gordon z samcami nie ma najlepszych stosunków, woli jednak sunie ;)

Posted

[quote name='Marysia O.']O rany, ale cudny psiak! Aż dziw, że nie ma kolejki chętnych do adopcji:)[/QUOTE]

trzeba intensywnie Go pokazywać:):) a kolejka stanie przed GORDONEM!!!!!:):) fajnie, że tyle cioteczek zleciało się do chłopaka:):)