kinga_kinga7 Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 (edited) 2 letni terierek o pięknym kasztanowym umaszczeniu. Przebywa od 04.01.2014 w Schronisku w Białej Podl. Został znaleziony zmarznięty na przystanku MPK ... nie wiem, czy czekał na kogoś, czy chciał się schronić przed śnieżycą. Jest przyjazny do zwierząt ( jednak bardziej przepada za towarzystwem suczek ) i bardzo kocha człowieka. Moją uwagę zwrócił swoimi piruetami, pewnie chciał, żeby właśnie jego zauważyć! Kochany przytulasek czeka na swój domek. Domek, którego stanie się prawowitym członkiem rodziny, musi mieszkać w domku! Warunkiem adopcji jest wizyta p/a . Jeśli chcesz mieć 2 w 1 to jest to ten kandydat! Kontakt w sp. adopcji: Kierownik schroniska - 504177547 i mój - 609118027 Edited February 5, 2015 by kinga_kinga7 Quote
rita60 Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Ło matko jaki cudny:iloveyou:kinga jak pomóc ? Jest już na FB ? Quote
kinga_kinga7 Posted August 24, 2014 Author Posted August 24, 2014 [quote name='rita60']Ło matko jaki cudny:iloveyou:kinga jak pomóc ? Jest już na FB ?[/QUOTE] Jeszcze niema, jak pomóc? Potrzebne są Gordonkowi ogłoszenia ... Quote
rita60 Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 To zaczniemy od FB,w pierwszym poście napisz proszę dane do kontaktu,adres mailowy,telefon. Quote
danusiadanusia Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 super GORDON! :) widziałam Go na żywo:):) dodam, że chłopak w schronisku ma swojego opiekuna p. Sławka:), który wychodzi z Nim na spacery:):) nie ma ogonka! myślę, że telefon trzeba podać do p. Sławka, p. Marka i e-maila schroniskowego:):) działajcie dziewczyny:):) Quote
kinga_kinga7 Posted August 24, 2014 Author Posted August 24, 2014 [quote name='danusiadanusia']super GORDON! :) widziałam Go na żywo:):) dodam, że chłopak w schronisku ma swojego opiekuna p. Sławka:), który wychodzi z Nim na spacery:):) nie ma ogonka! myślę, że telefon trzeba podać do p. Sławka, p. Marka i e-maila schroniskowego:):) działajcie dziewczyny:):)[/QUOTE] Rozmawiałam przed chwilą z p. Sławkiem i na razie będzie niedostępny, więc tel. w poście pierwszym podałam do siebie Quote
rita60 Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 FB nie działa,wrzuciłam go na forum terierkowe. Quote
kinga_kinga7 Posted August 24, 2014 Author Posted August 24, 2014 [quote name='rita60']FB nie działa,wrzuciłam go na forum terierkowe.[/QUOTE] dziękujemy :buzi: Quote
danusiadanusia Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 i Gordon wskakuje na pierwszą:):) on zasługuje, by zimę spędzić w ciepłym, mięciutkim posłanku:):) Quote
kinga_kinga7 Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 [quote name='danusiadanusia']i Gordon wskakuje na pierwszą:):) on zasługuje, by zimę spędzić w ciepłym, mięciutkim posłanku:):)[/QUOTE] tak !! Kto pomoże z ogłoszeniami? Quote
AgusiaP Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Dziękuję za zaproszenie, zapiszę sobie chłopaka. Quote
kinga_kinga7 Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 [quote name='AgusiaP']Dziękuję za zaproszenie, zapiszę sobie chłopaka.[/QUOTE] dziękuje Agusiu za odwiedziny ! Quote
Onaa Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Zaglądam z zaproszenia:). Psinka w moim typie, kudłata parówka :):):). A jak do innych samców, wiadomo coś ? Quote
gluchypies Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 [quote name='kinga_kinga7']tak !! Kto pomoże z ogłoszeniami?[/QUOTE] Ja pomogę :) zrobię ogłoszenia dziś wieczorkiem w domu. Śliczny Gordonek, śliczne imię! :loveu: Musi szybko znaleźć dom! Quote
gluchypies Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Aha, potrzebuję takie info: w jakim jest wieku, wielkość (mały, ale ile cm może?), czy wykastrowany, szczepiony na wściekliznę? edit: widzę, że dalej jestem chora, bo jak byk jest napisane "2-letni"... :cool3: Quote
rita60 Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Gordonek robi furorę na FB,mam nadzieję,że go ktoś wypatrzy,a nie skończy się na udostępnianiu. Kinga jak będę miała chwilkę to wezmę się za tego drugiego szorściaka. Quote
kinga_kinga7 Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 [quote name='gluchypies']Aha, potrzebuję takie info: w jakim jest wieku, wielkość (mały, ale ile cm może?), czy wykastrowany, szczepiony na wściekliznę? edit: widzę, że dalej jestem chora, bo jak byk jest napisane "2-letni"... :cool3:[/QUOTE] Gordon ma szczepienia, jeśli chodzi o kastrację to nie jestem pewna, zapytam. Nawet jeśli jeszcze nie miał, na pewno przed adopcją zostanie wykastrowany! Jest wielkości małej, zależy komu, ale np mi sięga przed kolanko :p Quote
kinga_kinga7 Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 [quote name='rita60']Gordonek robi furorę na FB,mam nadzieję,że go ktoś wypatrzy,a nie skończy się na udostępnianiu. Kinga jak będę miała chwilkę to wezmę się za tego drugiego szorściaka.[/QUOTE] ok, dziękuje :bluepaw: Quote
kinga_kinga7 Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 [quote name='Dogo07']Zaglądam z zaproszenia:). Psinka w moim typie, kudłata parówka :):):). A jak do innych samców, wiadomo coś ?[/QUOTE] Gordon z samcami nie ma najlepszych stosunków, woli jednak sunie ;) Quote
Marysia R. Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 O rany, ale cudny psiak! Aż dziw, że nie ma kolejki chętnych do adopcji:) Quote
danusiadanusia Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 [quote name='Marysia O.']O rany, ale cudny psiak! Aż dziw, że nie ma kolejki chętnych do adopcji:)[/QUOTE] trzeba intensywnie Go pokazywać:):) a kolejka stanie przed GORDONEM!!!!!:):) fajnie, że tyle cioteczek zleciało się do chłopaka:):) Quote
Gusiaczek Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 jestem i ja z zaproszenia u Gordonka - cudny szorpak :) Quote
Recommended Posts