rita60 Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Ale wspaniała wiadomość :laugh2_2: wiadomo coś na tewmat domku ? Quote
danusiadanusia Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 szczegóły będzie znała Paula, wiem tylko, że zamieszkał w Białej Podl.! Quote
kinga_kinga7 Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 Gordon zamieszkał w Białej Podlaskiej, niedaleko schroniska, nie ma innych zwierząt, ani dzieci - poprzedni psiak Państwa odszedł. Domek jednorodzinny, podwórko, oczywiście wszystko ogrodzone! Prosiłam Panią o zdjęcia, informacje, więc jak tylko dostanę, to od razu wstawiam na wątek :) Quote
rita60 Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 No to powodzenia słodki psiaku...badź grzeczny. Quote
gluchypies Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Ale Gordonek będzie mieszkał w domku? Nie na podwórku? Tak się tylko upewniam :) Bo zima idzie brrr... ps. ściągam ogłoszenie Gordonka z olx :) Quote
AgusiaP Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Gordon zamieszkał w Białej Podlaskiej, niedaleko schroniska, nie ma innych zwierząt, ani dzieci - poprzedni psiak Państwa odszedł. Domek jednorodzinny, podwórko, oczywiście wszystko ogrodzone! Prosiłam Panią o zdjęcia, informacje, więc jak tylko dostanę, to od razu wstawiam na wątek :) Wspaniała wiadomość :):):):) Tak bardzo Gordonku się cieszę :):):) Tak z ciekawości zapytam ;) Państwo wypatrzyli go w schronisku czy to odzew z ogłoszeń ? Quote
kinga_kinga7 Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 Wspaniała wiadomość :):) :):) Tak bardzo Gordonku się cieszę :):) :) Tak z ciekawości zapytam ;) Państwo wypatrzyli go w schronisku czy to odzew z ogłoszeń ? z ogłoszenia :) Quote
AgusiaP Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 A to super tzn. że jednak przyniosły skutek :):):) Quote
gluchypies Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 z ogłoszenia :) To fajnie :) ja tylko na olx robiłam, ale było tam kilka nr tel pobranych :) Quote
danusiadanusia Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 GORDON dzisiaj sam przyszedł pod bramę schroniska:( może za wcześnie chłopak został na dworze sam i mimo ogrodzenia znalazł sobie miejsce na wyjście, do godz. 15.00 nikt po niego nie przyszedł :( .... w poniedziałek dopiero będziemy wiedzieć coś więcej, bo Paula będzie w schronisku!...................... Quote
phase Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 GORDON dzisiaj sam przyszedł pod bramę schroniska:( może za wcześnie chłopak został na dworze sam i mimo ogrodzenia znalazł sobie miejsce na wyjście, do godz. 15.00 nikt po niego nie przyszedł :( .... w poniedziałek dopiero będziemy wiedzieć coś więcej, bo Paula będzie w schronisku!...................... No pieknie................. Quote
rita60 Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 O matko,a miało być tak pieknie... :lookarou: czekamy do poniedziałku,co się własciwie stało. Quote
danusiadanusia Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 jeśli to był Jego wybór, to rekordzistą w schronisku nie będzie! Mamy psiaka, który 4 x był adoptowany i sam wracał !!! Nie wiem, czy właściciele kontaktowali się ze schroniskiem! sprawę miał o tyle ułatwioną, że Państwo mieszkają niedaleko schroniska. czekamy na Paulę !!! Quote
AgusiaP Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 jeśli to był Jego wybór, to rekordzistą w schronisku nie będzie! Mamy psiaka, który 4 x był adoptowany i sam wracał !!! Nie wiem, czy właściciele kontaktowali się ze schroniskiem! sprawę miał o tyle ułatwioną, że Państwo mieszkają niedaleko schroniska. czekamy na Paulę !!! To czekamy z niecierpliwością Quote
gluchypies Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Ojej... no może się to jakoś wyjaśni, może on "pylnął" z ogrodu, a państwo byli np. w pracy wtedy? nie wiem, tak tylko gdybam. Czekamy na info od Pauli. Quote
kinga_kinga7 Posted November 24, 2014 Author Posted November 24, 2014 Po Gordonka się nikt nie zgłosił, nikt nawet nie zadzwonił, więc nie wiemy tak naprawdę jak to się stało! Jak widać ludzie nie odpowiedzialni! Quote
danusiadanusia Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Po Gordonka się nikt nie zgłosił, nikt nawet nie zadzwonił, więc nie wiemy tak naprawdę jak to się stało! Jak widać ludzie nie odpowiedzialni! dobrze, że Gordon jest mądrym psem i wrócił tam, gdzie uznał, że mu lepiej! widocznie to nie był ten domek! a pańciostwo bardzo nieodpowiedzialne! to bardzo grzecznie powiedziane:(:( Quote
AgusiaP Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Ech a miało być tak pięknie :( ale dobrze, że sam biedak wrócił ! Quote
rita60 Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Po Gordonka się nikt nie zgłosił, nikt nawet nie zadzwonił, więc nie wiemy tak naprawdę jak to się stało! Jak widać ludzie nie odpowiedzialni! Delikatnie powiedziane...beznadziejni ludzie... Quote
gluchypies Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Ok, to ja aktywuje z powrotem jego ogloszenia. Quote
danusiadanusia Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Ok, to ja aktywuje z powrotem jego ogloszenia. dziękujemy:) tylko proszę zaznacz, że szuka odpowiedzialnego!!! , napisz , że warunkiem adopcji jest wizyta przed/a i po/a !!! Quote
gluchypies Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 dziękujemy:) tylko proszę zaznacz, że szuka odpowiedzialnego!!! , napisz , że warunkiem adopcji jest wizyta przed/a i po/a !!! W moich ogłoszeniach zawsze piszę o wizycie pa. Tylko, żeby ktoś zrobił te wizyty.. Skoro to są adopcje ze schroniska.. Quote
danusiadanusia Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 W moich ogłoszeniach zawsze piszę o wizycie pa. Tylko, żeby ktoś zrobił te wizyty.. Skoro to są adopcje ze schroniska.. nikt nie wiedział, że była Jego adopcja! Quote
gluchypies Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Aha, no to czemu Wam nikt nie powiedział? Myślałam, że jak macie jakieś psiaki pod opieką i robicie im ogłoszenia itp to wtedy schronisko prosi Was o wizyty pa jak ktoś jest zainteresowany adopcją. Quote
Recommended Posts