t_kasiek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 A ja zabiore psiaki na wirtualny poranny spacerek !!!!!!!!! Quote
Gosiapk Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Psiutki, a najbardziej Filip szukają domów Quote
t_kasiek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Psiaczki - szukać domków !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
wisela1 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Dakota z Rexem też chociaż podrzucą..... Quote
Therion Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Przydałaby sie sucha karma dla zwierzakow missiek, psy jedza Brita ,moze ma ktos na zbyciu ? Quote
weszka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Missieek przelałam na Twoje konto 80 zł z bazarków. Na zdrowie dla zwierzaków! Quote
Camara Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Jest dom dla szczeniaka (może być podrostek) - suczka - jak dorośnie ma być mała. Więcej wymagań nie ma. Dom z ogrodem, porządnie ogrodzony - mieszka tam już roczna labradorka. Zabawowa i nie konfliktowa. 7-letnia dziewczynka. Jedynym mankamentem jest to, że w czasie pracy mieszkańców suczki będą przebywać na zewnątrz domu. Jest porządna ocieplona buda - bez kojca. Reszte dnia i noc w domu. Sterylizacja zapewniona. Z uwagi na to przebywanie na zewnątrz sunia powinna być raczej kudłata (to moja sugestia). Dom sprawdzony - to moi wieloletni znajomi (osobiście faceta nie lubię, ale to nie ma wpływu na to, że dla zwierzaka będzie to dobry dom - oczywiście, jeżeli ktoś widzi swoją podopieczną w takich warunkach). Proszę o pw, jeżeli jest taka sunia do adopcji. Quote
Gosiapk Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Missieek które ze szczeniaków suczek pod Twoją opieką będzie raczej mała jako dorosła? Quote
marillka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 podałam je tutaj : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7792241#post7792241 Quote
missieek Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Camara napisał(a):Jest dom dla szczeniaka (może być podrostek) - suczka - jak dorośnie ma być mała. Więcej wymagań nie ma. Dom z ogrodem, porządnie ogrodzony - mieszka tam już roczna labradorka. Zabawowa i nie konfliktowa. 7-letnia dziewczynka. Jedynym mankamentem jest to, że w czasie pracy mieszkańców suczki będą przebywać na zewnątrz domu. Jest porządna ocieplona buda - bez kojca. Reszte dnia i noc w domu. Sterylizacja zapewniona. Z uwagi na to przebywanie na zewnątrz sunia powinna być raczej kudłata (to moja sugestia). Dom sprawdzony - to moi wieloletni znajomi (osobiście faceta nie lubię, ale to nie ma wpływu na to, że dla zwierzaka będzie to dobry dom - oczywiście, jeżeli ktoś widzi swoją podopieczną w takich warunkach). Proszę o pw, jeżeli jest taka sunia do adopcji. kurcze pasowalaby Psotka lub Lotka tylko one maja krotka siersc i nie wiem jak by zniosly zima przebywanie na zewnatrz pomimo budy :roll: Quote
Camara Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 missieek napisał(a):kurcze pasowalaby Psotka lub Lotka tylko one maja krotka siersc i nie wiem jak by zniosly zima przebywanie na zewnatrz pomimo budy :roll: tego nie przeskoczę :shake: to nie jest efekty ich przekonań - ale labradorka systematycznie demolowała dom (widziałam efekty... nikt by tego nie zniósł). A dwie młode sunie... te to dopiero by narozrabiały. No i jeszcze to dom na uboczu i ma alarm. stąd ten warunek. Quote
masienka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 labek tez ma krotka:roll: a dobra buda nie jest zla, w koncu jak dlugo bylyby poza domem? Osiem, dziewiec godzin i to nie bez schronienia. Fakt, ze w zimie to tak srednio ale potem to dla psiaka sama przyjemnosc. Quote
Gosiapk Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Jak będzie dużo słomy wbudzie lub siana, to się zakopią i prześpią do powrotu ludzi do domu. Quote
Gonitwa Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Podnoszę.. Pies z krótką sierścią też da radę na dworze- byle buda była solidna, ocieplona i z wypełnieniem. Quote
agabudyn Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Kto przygarnie psiaczki?:-( hops hops po domek Quote
malawaszka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 i co z tym domkiem od Camary???? wg mnie to nie jest zła opcja :razz: Quote
Recommended Posts