Jaaga Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 15 godzin temu, elik napisał: Jaki psiak Jaguś potrzebuje wyróżnienia? Podeślij link do ogłoszenia to wyróżnię. Elu chyba najbardziej Harley, bo jest średniakiem: https://www.olx.pl/oferta/cudny-harley-wyczekuje-w-schronisku-na-dom-adopcja-CID103-IDDdIKD.html Jest jeszcze Tonia, ma większe szanse, bo jest mała:https://www.olx.pl/oferta/tonia-malutka-suczka-w-schronisku-wypatruje-domu-adopcja-CID103-IDEIfug.html . Jednak wybierz sobie sama :) Dzieki w imieniu psiaków. Quote
Jaaga Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 12 godzin temu, jaguska napisał: Ja wyróżnię dwa, proszę o linki. Super, nie zauwazyłam jakos ostatniego wpisu. Wstawiłam elik linki do tych dwóch. Na razie to bedą wszystkie, chyba że coś ewu znowu mi podeśle. Quote
Jaaga Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 40 minut temu, ewu napisał: Mam nowe zdjęcia Harleya. Podesli mi Basiu na maila. I jesli nada Elik i jaguska oferują w sumie trzy wyróznienia, to jeszcze jakiegos innego psiaka. Może z tych większych, jak Syriusz? Quote
jaguska Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Oczywiście, tylko bardzo proszę o wstawienie dwóch linków tylko dla mnie, żebym nie domawiała się z Elunią, które która wyróżnia :) Quote
elik Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 26 minut temu, jaguska napisał: Oczywiście, tylko bardzo proszę o wstawienie dwóch linków tylko dla mnie, żebym nie domawiała się z Elunią, które która wyróżnia :) Racja :) To może weź Iwonko te dwa ogłoszenia, których linki już są, a ja poczekam na trzeci link. Może tak być? Quote
ewu Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 3 godziny temu, Jaaga napisał: Podesli mi Basiu na maila. I jesli nada Elik i jaguska oferują w sumie trzy wyróznienia, to jeszcze jakiegos innego psiaka. Może z tych większych, jak Syriusz? Mam tylko na razie średnie i małe. Dosyłam też Tonię. Quote
ewu Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 Mam małą, kochaną Tonię, kto pomoże wrzucić zdjęcia? Quote
Livka Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 22 minuty temu, ewu napisał: Mam małą, kochaną Tonię, kto pomoże wrzucić zdjęcia? Daj ewu :) Wrzucę :) Quote
elik Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 14 minut temu, Livka napisał: Daj ewu :) Wrzucę :) Byłaś szybsza :) Kto pierwszy ten lepszy :) 2 Quote
ewu Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 2 godziny temu, Livka napisał: Daj ewu :) Wrzucę :) Poproszę o maila na pw. Dziękuję:) Quote
jaguska Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 8 godzin temu, elik napisał: Racja :) To może weź Iwonko te dwa ogłoszenia, których linki już są, a ja poczekam na trzeci link. Może tak być? Czyli Elu ja wyróżniam Harleya i Tonię. 1 Quote
jaguska Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 W tej chwili wyróżniłam Harleya, sprawdźcie czy dobrze zrobiłam i czy jest wyróżniony, jak dobrze to zrobiłam to zaraz jeszcze Tonię wyróżnię. Quote
jaguska Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 A w ogóle to gdzie się sprawdza czy się wyróżniło??? Ja na olx jestem jak dziecko we mgle. Quote
ewu Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 1 minutę temu, jaguska napisał: A w ogóle to gdzie się sprawdza czy się wyróżniło??? Ja na olx jestem jak dziecko we mgle. Napis się pojawia na zdjęciu ogłoszeniowym. Quote
jaguska Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Nie widzę żadnego napisu na zdjęciu :(, zaznaczyłam na miesiąc i zrobiłam przelew :( Quote
jaguska Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Tonia i Harley wyróżnieni, a ja nauczyłam się wyróżniać :) 1 Quote
ewu Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 1 minutę temu, jaguska napisał: Tonia i Harley wyróżnieni, a ja nauczyłam się wyróżniać :) :):):):) Psiaczki dziękują:)Ja też:) Quote
elik Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 31 minut temu, jaguska napisał: Tonia i Harley wyróżnieni, a ja nauczyłam się wyróżniać :) Kawał dobrej roboty Iwonko A mój link do wyróżnienia? Quote
Jaaga Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 Nowe psiaki bewz wyróżnień: https://www.olx.pl/oferta/wesolek-picco-liczy-na-nowe-zycie-z-nowa-rodzina-adopcja-CID103-IDEL9oh.htmlhttps://www.olx.pl/oferta/bezproblemowy-bastek-czeka-w-schronisku-na-dom-adopcja-CID103-IDEL99f.html Pododawałam nowe zdjecia do tych ogłoszen, które miałam. Na razie Basiu nie przysyłaj mi więcej psiaków, bo ogłaszam 11 miedarowskich i za chwilę w tym się pogubię ;) Gdyby któryś poszedł do adopcji, to daj znać i wtedy innego można wstawić. Psiaki, które ogłaszam: Picco, Bastek, Milky Way, Twix, Kajtuś, Fredek, Harley, Bolek i Lolek, Ruben, Tonia. Sprawdz, proszę czy wszystkie nadal szukają domów. 1 Quote
Livka Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 Nieduża, urocza Tonia. Siedzi bida w schronisku i czeka na cud. Quote
Recommended Posts