ewu Posted November 2, 2016 Author Posted November 2, 2016 Wróciłam dopiero z długiego wyjazdu . Pusio i niewidomy biedak zostały zabrane ze schroniska. Pusio ma już swój dom a niewidomy Trudi jest w bdt u mojej Znajomej w sąsiednim mieście. Jutro jadę go odwiedzić i zawieźć karmę. Mam zdjęcia z ds Pusia, wieści z ds innych psiaków dawniej wyadoptowanych, jutro zrobię fotki niewidomemu Trudiemu. Jestem bardzo wdzięczna mojej Znajomej ,że podczas mojej nieobecności zajęła się pomocą dla Puszka i Trudiego i wszystko udało się zgrać i dopracować przez telefon. Pozdrawiam Wszystkich, których choć troszkę interesują jeszcze Maleństwa ze schronu:) Quote
Anecik Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 27 minut temu, ewu napisał: Wróciłam dopiero z długiego wyjazdu . Pusio i niewidomy biedak zostały zabrane ze schroniska. Pusio ma już swój dom a niewidomy Trudi jest w bdt u mojej Znajomej w sąsiednim mieście. Jutro jadę go odwiedzić i zawieźć karmę. Mam zdjęcia z ds Pusia, wieści z ds innych psiaków dawniej wyadoptowanych, jutro zrobię fotki niewidomemu Trudiemu. Jestem bardzo wdzięczna mojej Znajomej ,że podczas mojej nieobecności zajęła się pomocą dla Puszka i Trudiego i wszystko udało się zgrać i dopracować przez telefon. Pozdrawiam Wszystkich, których choć troszkę interesują jeszcze Maleństwa ze schronu:) Hej Basieńko :) Interesują nmaleństwa, interesują tylko jak nie ma głównodowodzącej :) to wieści żadnych nie ma. Giga u mnie jest na wakacjach :) Quote
ewu Posted November 2, 2016 Author Posted November 2, 2016 Dziękuję Ci Kochana. Niestety z poważnych osobistych przyczyn musiałam się wyłączyć z dogo podczas wyjazdu ,jednak psie sprawy i tak mnie tam dopadły z siłą wodospadu... Wszystko nadrobię, poczytam. To jak Giga jest na urlopie tak niedaleko to może się umówimy i wpadnę odwiedzić Was i sierściuchy:) Quote
Anecik Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 50 minut temu, ewu napisał: Dziękuję Ci Kochana. Niestety z poważnych osobistych przyczyn musiałam się wyłączyć z dogo podczas wyjazdu ,jednak psie sprawy i tak mnie tam dopadły z siłą wodospadu... Wszystko nadrobię, poczytam. To jak Giga jest na urlopie tak niedaleko to może się umówimy i wpadnę odwiedzić Was i sierściuchy:) Oczywiście zapraszamy tylko nie w soboty i niedziele. Quote
Gusiaczek Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Witaj Basiu, pozdrawiam serdecznie :) Quote
elik Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Witaj Basieńko :) Pozdrawiam serdecznie. Ani przez chwilkę nie myślałam, że nie interesujesz się losem bezdomniaków :) Quote
elik Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 O 2.11.2016 o 15:07, ewu napisał: Wróciłam dopiero z długiego wyjazdu . Pusio i niewidomy biedak zostały zabrane ze schroniska. Pusio ma już swój dom a niewidomy Trudi jest w bdt u mojej Znajomej w sąsiednim mieście. Jutro jadę go odwiedzić i zawieźć karmę. Mam zdjęcia z ds Pusia. . . A oto i zdjęcie Pusia z DS 1 Quote
elik Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Czy ktoś pomyślał, że kaleki Franuś będzie gwiazdą fejsbuka ? A jednak :) Otrzymałam e-mail od ewu: Franio i jego nowa siostrzyczka robią furorę na FB. Dla takich chwil warto wszystko znieść. Pozdrawiam:) Franiu jak zwykle the best, a i siostrzyczka niczego sobie :) Nawet podobni są :) Quote
Anecik Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Franio jak zwykle bossski, siostrzyczka podrosła odkąd była u nas w gościach :) Franio na pierwszym zdjęciu zatroskany a na ostatnim chyba widać kto rządzi w tym związku :) Mój nochalek kochany. Quote
elik Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Mam straszną ochotę przytulić i wyściskać oboje. Są przekochani !!! Quote
ewu Posted November 9, 2016 Author Posted November 9, 2016 Dziękuję Kochane:) Dzisiaj szczęśliwie odebrałam laptopa z naprawy i mam nadzieję,że jeszcze mi posłuży. Franio i Wikunia cuuudne:) Niesamowite to podobieństwo:) Wika była w dt u Asi, tam gdzie był Franuś przez wiele miesięcy zanim pojechał do anecik. No i nie dość ,że z tego samego dt dwa psiaczki trafiły do tego samego ds to jeszcze adopcja Wikuni była u anecik no i dodatkowo Wika wyrosła na siostrę bliźniaczkę:):):) 1 Quote
ewu Posted November 9, 2016 Author Posted November 9, 2016 W przyszłym tygodniu postaram się podjechać do anecik. Strasznie jestem ciekawa Zulki i Gigi. Dwa słodkie strachulce po wielkiej przemianie:) Quote
ewu Posted November 9, 2016 Author Posted November 9, 2016 A Franuś jak zwykle boooooooooooski:):) Kochane psiaczki,moje mordy cudne :) Quote
elik Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 55 minut temu, ewu napisał: . . . No i nie dość ,że z tego samego dt dwa psiaczki trafiły do tego samego ds to jeszcze adopcja Wikuni była u anecik no i dodatkowo Wika wyrosła na siostrę bliźniaczkę:):):) Masz rację :) Uderzające podobieństwo :) Kto wie, może to rodzeństwo ? Quote
ewu Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 U anecik Mimronki też prawie identyczne:):):) 1 Quote
ewu Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 Rano jadę do schronu, kciuki potrzebne! Quote
Anecik Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 38 minut temu, ewu napisał: U anecik Mimronki też prawie identyczne:):):) Tylko rozmiarówka inna :) 38 minut temu, ewu napisał: Rano jadę do schronu, kciuki potrzebne! No to trzymamy :) Quote
elik Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 37 minut temu, ewu napisał: Rano jadę do schronu, kciuki potrzebne! Basiu trzymaj się dzielnie ! Kciuki zaciśnięte. Quote
ewu Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 Dzisiejszy szczęściarz:) Miesiące beznadziejnego czekania, miesiące ciszy z ogłoszeń i zawsze ta spokojna , dobra mordka wyglądająca z budy... Nazwałam go Duszek, bo był a tak naprawdę go nie było... Cichutki, nieśmiały, zawsze z tyłu. I wreszcie cudny telefon i przekochana Pani i piękny dom z ogrodem i miłość od pierwszej chwili. Duszek od dzisiaj Elvis już u siebie:) Jego Pani i Rodzina to skarb. Pani zorganizowała w swoim otoczeniu zbiórkę kołder, koców, poduszek dla "boroczków" :) ze schroniska. Wykąpałyśmy razem Elvisa , zjadł wspaniały obiadek i rozgościł się w pięknym posłaniu:) Najbardziej wzruszyła mnie lawina telefonów ( nawet z zagranicy) :"czy już przyjechał, czy już jest?" Jak wyszłam to się poryczałam ze szczęścia. Duszek-Elvis ma dom:) Mam zdjęcia z domu potem prześlę:) 2 Quote
ewu Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 Nie wiem co to za cuda z tymi zdjęciami na dole, nie umiem ich usunąć. Quote
malagos Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Niewiarygodna historia z Duszkiem, rewelacja!! :) Quote
elik Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Ewciu, co z tymi zdjęciami ? Cytuj . . . Duszek-Elvis ma dom:) Mam zdjęcia z domu potem prześlę: Podeślij :) Quote
ewu Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 6 godzin temu, elik napisał: Ewciu, co z tymi zdjęciami ? Podeślij :) Elu wysłałam wczoraj ale wyślę ponownie. Quote
Recommended Posts