Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wróciłam dopiero z długiego wyjazdu .

Pusio i niewidomy biedak zostały zabrane ze schroniska.

Pusio ma już swój dom a niewidomy Trudi jest w bdt u mojej Znajomej w sąsiednim mieście. Jutro jadę go odwiedzić i zawieźć karmę.

Mam zdjęcia z ds Pusia, wieści z ds innych psiaków dawniej wyadoptowanych, jutro zrobię fotki niewidomemu Trudiemu.

Jestem bardzo wdzięczna mojej Znajomej ,że podczas mojej nieobecności zajęła się pomocą dla Puszka i Trudiego i wszystko udało się zgrać i dopracować przez telefon.

Pozdrawiam Wszystkich, których choć troszkę interesują jeszcze Maleństwa ze schronu:)

Posted
27 minut temu, ewu napisał:

Pusio ma już swój dom a niewidomy Trudi jest w bdt u mojej Znajomej w sąsiednim mieście. Jutro jadę go odwiedzić i zawieźć karmę.

Mam zdjęcia z ds Pusia, wieści z ds innych psiaków dawniej wyadoptowanych, jutro zrobię fotki niewidomemu Trudiemu.

Jestem bardzo wdzięczna mojej Znajomej ,że podczas mojej nieobecności zajęła się pomocą dla Puszka i Trudiego i wszystko udało się zgrać i dopracować przez telefon.

Pozdrawiam Wszystkich, których choć troszkę interesują jeszcze Maleństwa ze schronu:)

Hej Basieńko :)

Interesują nmaleństwa, interesują tylko jak nie ma głównodowodzącej :) to wieści żadnych nie ma.

Giga u mnie jest na wakacjach :)

Posted

Dziękuję Ci Kochana.

Niestety z poważnych osobistych przyczyn musiałam się wyłączyć z dogo podczas wyjazdu ,jednak  psie sprawy i tak mnie tam dopadły z siłą wodospadu...

Wszystko nadrobię, poczytam.

To jak Giga jest na urlopie tak niedaleko to może się umówimy i wpadnę odwiedzić Was i sierściuchy:)

Posted
50 minut temu, ewu napisał:

Dziękuję Ci Kochana.

Niestety z poważnych osobistych przyczyn musiałam się wyłączyć z dogo podczas wyjazdu ,jednak  psie sprawy i tak mnie tam dopadły z siłą wodospadu...

Wszystko nadrobię, poczytam.

To jak Giga jest na urlopie tak niedaleko to może się umówimy i wpadnę odwiedzić Was i sierściuchy:)

Oczywiście zapraszamy tylko nie w soboty i niedziele.

Posted
O 2.11.2016 o 15:07, ewu napisał:

Mam zdjęcia z ds Pusia. . .

A oto i zdjęcie Pusia z DS

pusio.JPG

• Upvote 1
Posted

Czy ktoś pomyślał, że kaleki Franuś  będzie gwiazdą fejsbuka ?

A jednak :)

Otrzymałam e-mail od ewu:

Franio i jego nowa siostrzyczka robią furorę na FB.
Dla takich chwil warto wszystko znieść.

Pozdrawiam:)

14962244_661748737318919_681619551_nfffffffffffffffffff.jpg

14996304_661748687318924_1944674246_nfffffffffffffffffff.jpg

15033609_661748723985587_861754992_nffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.jpg

Franiu jak zwykle the best, a i siostrzyczka niczego sobie :) Nawet podobni są :)

Posted

Franio jak zwykle bossski, siostrzyczka podrosła odkąd była u nas w gościach :)

Franio na pierwszym zdjęciu zatroskany a na ostatnim chyba widać kto rządzi w tym związku :)

Mój nochalek kochany.

Posted

Dziękuję Kochane:)

Dzisiaj szczęśliwie odebrałam laptopa z naprawy i mam nadzieję,że jeszcze mi posłuży.

Franio i Wikunia cuuudne:)

Niesamowite  to podobieństwo:)

Wika była w dt u Asi, tam gdzie był Franuś przez wiele miesięcy zanim pojechał do anecik.

No i nie dość ,że z tego samego dt dwa psiaczki trafiły do tego samego ds to jeszcze adopcja Wikuni była u anecik no i  dodatkowo Wika wyrosła na siostrę bliźniaczkę:):):)

• Upvote 1
Posted

W przyszłym tygodniu postaram się podjechać do anecik.

Strasznie jestem ciekawa Zulki i Gigi.

Dwa słodkie strachulce  po wielkiej przemianie:)

Posted
55 minut temu, ewu napisał:

. . .

No i nie dość ,że z tego samego dt dwa psiaczki trafiły do tego samego ds to jeszcze adopcja Wikuni była u anecik no i  dodatkowo Wika wyrosła na siostrę bliźniaczkę:):):)

Masz rację :) Uderzające podobieństwo :)

Kto wie, może to rodzeństwo ?

Posted
38 minut temu, ewu napisał:

U anecik Mimronki też prawie identyczne:):):)

Tylko rozmiarówka inna :)

38 minut temu, ewu napisał:

Rano jadę do schronu, kciuki potrzebne!

No to trzymamy :)

Posted

du2
du3
du4
du5
du6
du1

Dzisiejszy szczęściarz:)
Miesiące beznadziejnego czekania, miesiące ciszy z ogłoszeń i zawsze ta spokojna , dobra mordka wyglądająca z budy...
Nazwałam go Duszek, bo był a tak naprawdę go nie było...
Cichutki, nieśmiały, zawsze z tyłu.
I wreszcie  cudny telefon i przekochana Pani i piękny dom z ogrodem i miłość od pierwszej chwili.
Duszek od dzisiaj Elvis już u siebie:)
Jego Pani i Rodzina to skarb.
Pani zorganizowała w swoim otoczeniu zbiórkę kołder, koców, poduszek dla "boroczków" :) ze schroniska.
Wykąpałyśmy razem Elvisa , zjadł wspaniały obiadek i rozgościł się w pięknym posłaniu:)
Najbardziej wzruszyła mnie lawina telefonów ( nawet z zagranicy) :"czy już przyjechał, czy już jest?"
Jak wyszłam to się poryczałam ze szczęścia.
Duszek-Elvis ma dom:)
Mam zdjęcia z domu potem prześlę:)

• Upvote 2