ewu Posted September 28, 2016 Author Posted September 28, 2016 O 26.09.2016 o 14:39, anecik napisał: Franek - Bossssssssski zresztą - pod moim kosmicznym parasolem :) Franuś był u mnie w gościach w niedzielę i wywiózł sobie siostrzyczkę :) Tymczasowiczkę mojej koleżanki Joasi która postawiła Franka na nogi. Słodką 4 miesięczną lalunię Wiki. Franio kochany:) Jaki z niego przystojniak) Quote
ewu Posted September 28, 2016 Author Posted September 28, 2016 O 26.09.2016 o 14:39, anecik napisał: Dubel Quote
ewu Posted September 28, 2016 Author Posted September 28, 2016 O 26.09.2016 o 14:39, anecik napisał: dubel:( Quote
ewu Posted September 28, 2016 Author Posted September 28, 2016 Matko jedyna co za koszmar ....Ciągle mam po kilka tych samych postów:( Dogomania mnie przerasta:( Quote
ewu Posted September 28, 2016 Author Posted September 28, 2016 W domu mam koszmar. Pączek złapał wirusowe zapalenie krtani, od Pączka zaraził się Meffi, teraz słyszę,że Tonia zaczyna kaszleć:( Od tygodnia nie ma dnia bez siedzenia u weta:( Jeszcze tylko Elvis i będzie komplet. Mam nadzieję ,że króliki na to nie chorują:) Jutro rano miałam jechać z Panią Magdą i Zoją na szczepienie ( drugie) ale pojadą same bo się boję, że mogę mieć na sobie ten paskudny wirus i zarazić małą. Quote
ewu Posted September 28, 2016 Author Posted September 28, 2016 A z dobrych wieści to dzisiaj do swojego domku powędrował Feluś:) Feluś dzięki dobrej ,cudownej Duszyczce był w pdt (dziękuję Ci Kochana) a od 18-tej jest już ze swoją wspaniałą Rodziną. Tu Felek jeszcze w schronisku: 1 Quote
Ewa Marta Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 A tu Feluś w nowym domku prosi o smakołyki: Quote
Gusiaczek Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 4 godziny temu, elik napisał: Jakie śliczne oczyska :) Cudne! :) no i nie daj, człeku, smakołyka?!? ;) Quote
elik Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Kolejna "ofiara" działań ewu :) Dostałam e-maila od Basi: A to Pola, zabrałam ją ze schronu, jak miała parę tygodni, była u Anetki. Polunia migiem znalazła domek i niedawno dostałam zdjęcia gwiazdy :) Piękna gwiazdeczka :) Quote
ewu Posted October 2, 2016 Author Posted October 2, 2016 Pola ma 2 lata. Dokładnie dwa lata temu zabrałam to cudeńko i nawet nie wiem kiedy to zleciało:) Bardzo mnie ucieszyły zdjęcia . To miłe ,że po dwóch latach ludzie pamiętają żeby wysłać aktualne zdjęcia i opowiedzieć co słychać u pupila. Wczoraj rozmawiałam też z Panią Kami i Panią Edzia-Kajtusia. U psiaków wszystko w porządku:) Mam też obiecane nowe fotki:) Z Panią Felusia jestem w stałym kontakcie:)Po weekendzie będzie fotorelacja a smsy i maile jakie dostaję są cudne:) 1 Quote
ewu Posted October 2, 2016 Author Posted October 2, 2016 Niestety w schronie nowe malizny:( Nie wiem jakie bo były na kwarantannie. Strasznie się martwię bo zima coraz bliżej:( Quote
elik Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Jesień to najgorszy czas na przyjście na świat bezdomnych maluszków :( Może jednak uda się nam chociaż kilka uratować. Quote
Gusiaczek Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 4 godziny temu, ewu napisał: Niestety w schronie nowe malizny:( Nie wiem jakie bo były na kwarantannie. Strasznie się martwię bo zima coraz bliżej:( Nie ma końca :( Basiu,moc serdeczności zostawiam :) Quote
elik Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Nawet nie wiecie jak sie cieszę !!! Jeszcze jedna wspaniała kosmitka, wyciągnięta ze schronu przez nasza Basię. Ta o imieniu Sonia :) Blisko rok siedziała w hoteliku u Anetki, a teraz ma wspaniały dom. Tu Sonia w hoteliku Tu już w kosmosie :) A to wiadomość z kosmosu: Moja Sonieczka codziennie ze mną ćwiczy. Jest u mnie piaty dzień, a już potrafi na szóstkę trzy komendy: siad, podaj łapę, podaj drugą łapę. Wykonuje już, ale jeszcze nieporadnie, leżeć, ale już wie o co mi chodzi. Za każdym razem jak wracamy ze spacerku idziemy wycierać łapki brzusio i całą Sońkę. Jest bardzo zdolną uczennicą! Uwielbia nagrody za posłuszeństwo." Quote
ewu Posted October 6, 2016 Author Posted October 6, 2016 Elu kochana dziękuję:) Sonia to żywe srebro, cudowna, słodka istotka:) Bardzo się cieszę,że znalazła taki wspaniały dom:) Dziękuję też dobrym Duszyczkom, które pomogły uratować i cały czas dbały o Sonieczkę:) Quote
Poker Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Giga nadal u nas. telefonów 0. Pamiętajcie o niej. Quote
ewu Posted October 6, 2016 Author Posted October 6, 2016 Godzinę temu, Poker napisał: Giga nadal u nas. telefonów 0. Pamiętajcie o niej. Codziennie zaglądam do Gigi i też się martwię o nią i o Zulę. Podobny problem mam z Lucky'm( nie zakładałam mu nawet wątku ). To samo ... Cudny młodziutki, otworzył się do pewnego momentu i koniec:( W końcu przecież pojawi się dla tych psiaków właściwy, odpowiedzialny i cierpliwy domek. Sonia mega adopcyjna, młoda wesoła, kontaktowa i rok czekała na "ten" telefon. Quote
elik Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 9 godzin temu, Poker napisał: Giga nadal u nas. telefonów 0. Pamiętajcie o niej. Podrzuć od czasu do czasu link do jej wątku :) Giga też jest z tego samego schronu ? Quote
ewu Posted October 7, 2016 Author Posted October 7, 2016 2 godziny temu, elik napisał: Podrzuć od czasu do czasu link do jej wątku :) Giga też jest z tego samego schronu ? Tak Elu z tego właśnie. Link do Gigi: Poker uratowała przed niechybną śmiercią Karmelka, Giga była razem z nim w boksie. Karmelek dawno w cudownym domu a Giga utknęła. Żeby nie Poker i Jej Mąż sunia byłaby bez szans na normalne życie. Gryząca, przerażona, malizna:( To śliczna , malutka sunieczka ale potrzebuje wyjątkowego, bardzo odpowiedzialnego domu. Każdy pies takiego domu potrzebuje ale Giga wymaga ogromu zrozumienia , cierpliwości i współpracy. Quote
ewu Posted October 13, 2016 Author Posted October 13, 2016 Jestem u córki ale i tak sporo się wydarzyło. W wolnej chwili napiszę dokładnie. Proszę o kciuki dla niewidomego psiaczka. Dzisiaj działałam, mam dla niego bdt, musimy jedynie poczekać na kastrację, inaczej schronisko go nie wyda. Od rana wisiałam na telefonie i mailu ale udało się wszystko załatwić i dograć. Teraz tylko ta kastracja i będziemy się cieszyć( tfu, tfu). Trzy pieski pojechały do domków, czekam na zdjęcia. Wszystko się działo na dzień przed moim wyjazdem. Quote
elik Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Basieńko kochana przepraszam, że tym razem z takim opóźnieniem, ale mam urwanie kapcia. Sporo działań mi się zbiegło w tym przeprowadzka do kraka na zimowisko :) To e-mail, jaki dostałam od naszej Basi: Elu kochana ja jestem u córki ale dostałam maila z błaganiem o pomoc dla tej malizny kochanej. To paro kilowy psiak, okruszek cudny, kompletnie zagubiony. Nie mam lepszych zdjęć, zamieść proszę na Maleństwach. Dziękuję i pozdrawiam Basia I kilka zdjęć Może macie pomysł, jak pomóc psiakowi. Quote
Recommended Posts