ewu Posted July 21, 2016 Author Posted July 21, 2016 Posłałam Eli zdjęcia Gucia z domku. Aaa jeszcze dzisiaj w schronie dopytałam o Simbę, on ma ponoć rok , nie więcej. Quote
elik Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 16 godzin temu, ewu napisał: Posłałam Eli zdjęcia Gucia z domku. . . . I są :) 14 godzin temu, Ewa Marta napisał: Ewu, nie mam słów uznania:) Ja też :) Quote
Gusiaczek Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Gucio z roześmianym pycholkiem - miodzio! i ma piękne łóżeczko :) No, i kolejni kosmonauci na orbicie! ;) Serdeczności zostawiam Quote
ewu Posted July 22, 2016 Author Posted July 22, 2016 Jutro rano wiozę Simbę do ds:):) Jestem przeszczęśliwa, bo to domek który kocham:) Pani , która adoptowała Suzi ( pierwsza sunia po którą pojechałam do schronu) zadzwoniła dzisiaj do mnie , że dojrzeli do adopcji drugiego, małego pieska .Wysłałam zdjęcia i wybrali Simbę:) Od początku jesteśmy w miłym kontakcie, Pani Grażyna często dzwoni i opowiada o Suzi, teraz będzie opowiadać o Simbie i Suzi:) Byłam też dzisiaj z wizytą u pewnych kosmitów, potem wyślę fotki i będzie niespodzianka:) U Aresa wszystko w porządku, jest bardzo grzeczny:) Anecik dalej czaruj Męża jakąś bidę "znajdę":):):) 4 Quote
Anecik Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Cieszę się Basiu że jednak domek dla Simby sie potwierdził :) Quote
elik Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 15 godzin temu, ewu napisał: . . . Byłam też dzisiaj z wizytą u pewnych kosmitów, potem wyślę fotki i będzie niespodzianka:) . . . Oto niespodzianka ewu :) Pierwsza część pozdrowień z kosmosu :) Zgadnijcie kto to? :) Gazetka też z kosmosu :) :) Wychodzę sobie do ogrodu... po przeczytaniu gazetki :) Spać mi się chce, potem poczytam :) A może już ktoś wie, co to za kosmici ? Zastanawiam się iść do ogrodu, czy lepiej poleżeć i posłuchać o czym gadają... :) 3 Quote
Ewa Marta Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 2 godziny temu, elik napisał: I nikt nie wie co to za Gość z Kosmosu ? :) Gaculki ukochane!!!!! Super pomysł z tą gazetą:) Porywacze tak robili zdjęcia, żeby udokumentować datę zrobienia zdjęcia:) Z tego co mówila Basia zrobienie im wspolnego zdjęcia graniczy z cudem, bo ganiają jak Perszingi po ogrodzie i domu:) 1 Quote
ewu Posted July 23, 2016 Author Posted July 23, 2016 3 godziny temu, Ewa Marta napisał: Gaculki ukochane!!!!! Super pomysł z tą gazetą:) Porywacze tak robili zdjęcia, żeby udokumentować datę zrobienia zdjęcia:) Z tego co mówila Basia zrobienie im wspolnego zdjęcia graniczy z cudem, bo ganiają jak Perszingi po ogrodzie i domu:) Ewciu będą i wspólne tylko muszę jakoś je zgrać z telefonu :) Gacory cudne, Filo straszna drzymorda, Rudi spokojny, bardzo dystyngowany:) Ganiają po domu jak szalone, z góry na dół i do ogrodu. Tylko smaczki je na moment zatrzymywały:) Gacunie z kosmosu:) Quote
ewu Posted July 23, 2016 Author Posted July 23, 2016 Gazetkę położyła ich Pani kiedy powiedziałam ,że są poszukiwane .... mam nadzieję ,że na razie Interpol nie jest zaangażowany:):) A tak na poważnie to psiaki są przekochane i bardzo szczęśliwe. Nie mogły lepiej trafić:) Quote
ewu Posted July 23, 2016 Author Posted July 23, 2016 Fotki jeszcze będą:) Gacunie pozdrawiają:) 1 Quote
Ewa Marta Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 15 minut temu, ewu napisał: Gazetkę położyła ich Pani kiedy powiedziałam ,że są poszukiwane .... mam nadzieję ,że na razie Interpol nie jest zaangażowany:):) A tak na poważnie to psiaki są przekochane i bardzo szczęśliwe. Nie mogły lepiej trafić:) I to jest najważniejsze ewu:) A Panią ucałuj ode mnie za wspaniały dom dla Gacorków:) 1 Quote
elik Posted July 24, 2016 Posted July 24, 2016 10 godzin temu, Ewa Marta napisał: Gaculki ukochane!!!!! Super pomysł z tą gazetą:) Porywacze tak robili zdjęcia, żeby udokumentować datę zrobienia zdjęcia:) Z tego co mówila Basia zrobienie im wspolnego zdjęcia graniczy z cudem, bo ganiają jak Perszingi po ogrodzie i domu:) Brawo TY !!! Quote
elik Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Kolejne niesamowite zdjęcia psiaka uratowanego dzięki staraniom Basi i Jej Pomocników :) Super szczęśliwy psiak :) Fantastyczne :) 2 Quote
Gusiaczek Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Nie zadziwię się aż nadto, gdy pojawi się teoria, że to robota w fotoszopie - pic na wodę fotomontaż :D Super było zobaczyć Gaculki Kochane i sadzonkę Super Szczęśliwego Psa :) 2 Quote
ewu Posted July 26, 2016 Author Posted July 26, 2016 Elu dziękuję za zamieszczenie Tary:) Ja już zaczynam mieć wyrzuty sumienia ,że Cię nękam tym wklejaniem. Może mnie przeszkol jak to się robi i już:) 1 Quote
ewu Posted July 26, 2016 Author Posted July 26, 2016 1 godzinę temu, Gusiaczek napisał: Nie zadziwię się aż nadto, gdy pojawi się teoria, że to robota w fotoszopie - pic na wodę fotomontaż :D Super było zobaczyć Gaculki Kochane i sadzonkę Super Szczęśliwego Psa :) Witaj Gusiaczku:) No przecież widać ,że to fotomontaż:):):) Psiaki w kosmosie tak nie wyglądają:) Mam sporo fotek Gacorków ale jak pisałam muszę je jakoś zgrać z telefonu. Te wysyłałam w formie MMS-ów a koleżanka przesyłał je na maila, "technicznie" to ja leżę i zawsze szukam pomocników :) 1 Quote
ewu Posted July 26, 2016 Author Posted July 26, 2016 Simba ostatecznie został Atosem i ma kompletnie nowy dom, zresztą fantastyczny. Niestety adopcja u Pani Grażyny nie "wypaliła" ponieważ Suzi strasznie przeżywała pojawienie się nowego lokatora. Uznałyśmy ,że adopcja drugiego pieska nie była dobrym pomysłem. Na szczęście anecik zaoferowała pomoc (dziękuję) ale chłopak miał powodzenie na OLX , wybrałam najlepszy dom, wizyta to potwierdziła i tak to Simba zamieszkał w pięknym domu z ogrodem ze swoją kochaną Rodziną. Quote
elik Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 2 godziny temu, ewu napisał: Elu dziękuję za zamieszczenie Tary:) Ja już zaczynam mieć wyrzuty sumienia ,że Cię nękam tym wklejaniem. Może mnie przeszkol jak to się robi i już:) Basieńko, to dla mnie przyjemność, tylko czasami nie wyrabiam na zakrętach i obiad jest o 18-terj zamiast o 14-tej. a zaległości na dogo odrabiam o 5 lub 6 rano :) Ale i Ty nie masz za wiele wolnego czasu :) Może kiedyś się zgadamy i naumiesz się wklejać zdjęcia. Teraz to bardzo, bardzo proste. Nie trzeba korzystać z pomocy serwera do zdjęć. Wkleja sie bezpośrednio z własnego dysku i co bardzo dobre,. po wklejeniu zdjęcia na dogo, mnożna je skasować z dysku, a na dogo nadal jest. Quote
elik Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 Kolejna bida czekająca na wybawienie ze schronu :( Quote
ewu Posted July 31, 2016 Author Posted July 31, 2016 Malusieńka przemiła sunia. Była jeszcze czarna malizna, też dziewczynka ale została adoptowana ze schronu:( Tunia jest przemiła, przyjazna, urocza. To maleństwo sobie nie poradzi, błagam o pomoc dla kruszynki. Quote
elik Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 I jeszcze jeden biedak :( Ale jemu może się jutro poszczęści. Tak pisze o nim Basia: Dali, cudowny pies w potwornym stanie :( Sierść to jeden wielki dred :( Dzisiaj robiłam dla niego wizytę w Rybniku. Państwo fantastyczni, rano jedziemy do schroniska. Trzymajcie kciuku żeby zadziałała chemia. Trzymamy Quote
elik Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 9 godzin temu, Poker napisał: trzymam kciuki za wszystkie bidy. Dzięki :) Dzisiaj się dowiemy, czy kciuki były skuteczne. Mam nadzieję, że tak. Bardzo mi żal tej małej sunieczki :( Quote
Recommended Posts