ewu Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Jutro ja albo Koleżanka tam pojedziemy.Sprawdzimy co się da. Quote
ewu Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 ewu, zadaję konkretne pytania i daję wyraźnie znać ,że mogę jednego psa wziąć do DT. Ale czuję się trochę jak we mgle.Jeżeli moja oferta z jakichś względów nie jest trafiona, to szkoda. Ja nie wiem jak mam Ci dziękować,że chcesz pomóc i bardzo Cię o to proszę. Niestety w tej chwili nie znam odpowiedzi, wiesz jak jest - schronisko , nie ma z kim rozmawiać. Jutro tam z rana pojadę i wszystko sprawdzę. Wielkość , wysokość , jedynie na koty nie da rady. Bardzo proszę podaj mi nr telefonu na maila- [email protected] Kiedyś miałam i dzwoniłam do Ciebie ale straciłam kontakty jak telefon wpadł mi do wody. Jeśli można to zadzwonię i wszystko dokładnie mi powiesz. Quote
ewu Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Tomi jest najpilniejszy. Jeśli Poker możesz go wziąć to ja go dostarczę. Jak pisałam jutro wszystko sprawdzę, jutro mogę go też natychmiast zabrać. Quote
ewu Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Przepraszam jeśli jestem chaotyczna ale jestem bardzo zmęczona i zestresowana. Quote
Poker Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Nie gniewam się. Czekam na telefon, nr podałam na PW. Myślałam o tym ,że mogę wyjechać na trasę tak do 70 km.Więcej nie dam rady ujechać jak ok. 150 km. Quote
ewu Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Poker , anecik jesteście wspaniałe:) Dziękuję:) Organizujemy wszystko:) Tomi wytrzymaj do soboty. Quote
malagos Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Aż się serce raduje, jak się czyta o kolejnej akcji :) Ewu, Poker - dzięki! Quote
ewu Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Zabrany dzisiaj szczeniaczek ma około 11 tygodni a nie 5 jak myślałam. Jest taki malutki. Posłałam fotkę elik. Małe cudo niestety oczka ropieją ,skóra pogryziona przez insekty. Jest w super dt :) Został odrobaczony i był dzisiaj w salonie żeby profesjonalnie oczyścić skórę i uszka. Jutro wet. Quote
ewu Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Malagosiu Aż się serce raduje, jak się czyta o kolejnej akcji :) Ewu, Poker - dzięki! Jeszcze anecik:):):) Anecik i Poker:):) Quote
ewu Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Ja się uspokoję jak Tomi będzie w samochodzie. Na razie strasznie się denerwuję. Quote
Anecik Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Basiu nie denerwuj się. Jeszcze tylko jutro. Szybko zleci, a potem bierzemy pareczkę. 1 Quote
ewu Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Posłałam Ci MMSa z dzisiejszym szczylkiem. Jeszcze jutro i noc. Quote
Poker Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Bardzo się cieszę ,że idziemy do przodu. Jestem umówiona z koleżanką, która będzie mi towarzyszyć w podróży .Ciekawe czy w tym schronie psy są odpchlone. Quote
Anecik Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Posłałam Ci MMSa z dzisiejszym szczylkiem. Jeszcze jutro i noc. Do mnie wysłałaś? Bo nie mam. Mam tylko z nr 500....... jakiegoś mmsa ale z dnia 28.05 o piesku Buu. Pokerku myślę że nie są odpchlone. Quote
Poker Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Muszę w takim razie coś jutro skombinować na wszelki wypadek.Psy z naszego schronu nigdy nie mają pcheł. Robaki owszem. Quote
ewu Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Do mnie wysłałaś? Bo nie mam. Mam tylko z nr 500....... jakiegoś mmsa ale z dnia 28.05 o piesku Buu. Pokerku myślę że nie są odpchlone. Wyślę maila. Quote
ewu Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Muszę w takim razie coś jutro skombinować na wszelki wypadek. Psy z naszego schronu nigdy nie mają pcheł. Robaki owszem. Mam szampony , wezmę je w sobotę. Quote
cancer43 Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Zaczynamy z Kamą jutro bazarek na FB,będzie kasa na zwrot kosztów transportu Quote
ewu Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Szampony mam ,ale nie przeciw pchłowe. Sprawdzę bo dostałam paczkę od Koleżanki z szamponami. Quote
ewu Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Zaczynamy z Kamą jutro bazarek na FB,będzie kasa na zwrot kosztów transportu Kochane jesteście:) Quote
elik Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Maleńki okruszek, a już taki smutny :( Przecież szczeniaczki są wesolutkie :( Czy ja dobrze widzę ? Obok maleństwa jest czarny kotek ? Quote
Anecik Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Elik to chyba kieszeń od spodni Pana a nie kotek. :) Quote
Recommended Posts