elik Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Ja zaczynam juz watpic w ludzi gotowych pokochac psia bide :-(. Jest ich chyba coraz mniej. Misia jest w dt juz 7mcy, malutka kochana sunieczka i nie ma nikogo kto by ja pokochal i dal dom A co z tym domkiem, który miał być sprawdzony ? EDIT Doczytałam. Co za ludzie !!! Nie mogli zrezygnować przed wizytą ???? Bruno trzeba by wykastrować. Koniecznie Basiu. Quote
elik Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Zdjęcia nowych bid w schronie Tomi. Trafił do schroniska w bardzo złym stanie, wylękniony i smutny. Quote
elik Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Szczeniaczek Pako zabrany przez ewu do DT Ato drugie maleństwo to kto ??? Quote
Nutusia Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Ślicznoty! Jeśli chodzi o Szuwarka, to powinien znaleźć dom, zanim ogłoszenia zdążą spaść na drugą stronę ;) Quote
elik Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 A czy Tomi nie jest śliczny ? Jest piękny, tylko bardzo zaniedbany i smutny. Wyobraź go sobie upranego i uśmiechniętego. Do schrupania :) Quote
Nutusia Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Wszystkie 3 są śliczne. Tylko Tomi tak szybko do adopcji nie pójdzie - jak "nasza" Imka - śliczna i... to by było na tyle :( Quote
elik Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Wszystkie 3 są śliczne. Tylko Tomi tak szybko do adopcji nie pójdzie - jak "nasza" Imka - śliczna i... to by było na tyle :( Niestety, tak mają te psiaczki po przejściach. Biduśki :( Quote
Onaa Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Tomi to na 100% piesek tak ? On jest mały ? Starszy ? Bardzo biednie wygląda :(. Quote
ewu Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 Tomi to na 100% piesek tak ? On jest mały ? Starszy ? Bardzo biednie wygląda :(. Mały, bardzo potrzebuje pomocy. Jest przerażony:( Quote
ewu Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 Szczeniaczek Pako zabrany przez ewu do DT Ato drugie maleństwo to kto ??? Elu ten drugi to rezydent z dt, okropny charakter:( Nawet go w domu nieładnie przezywają:) Aż wstyd napisać:) Quote
ewu Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 Zakupiłam dzisiaj 4 pary guardów dla Toto, Filipa, Bartusia, Frania i Bruna. Pako kupiłam 50 podkładów i karmę. Mam masę wydatków do zeskanowania i wklejenia ale przez problemy zdrowotne w domu ( niestety nadal) nie mam czasu załatwić skanów. Dodatkowo Bartusiowe badania 70 zł. Quote
Recommended Posts