Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest malusieńka, przerażona:(

Te sunie ratlerkowate bardzo potrzebują człowieka. Bez niego czują się zagubione :( :(
Takie maleństwa przeszkadzają w domu ???
Posted

Jutro rano jadę do schronu , 2- miesięczny terierkowaty maluch prosi o pomoc.Załatwiłam dt dla szczyla. Trzymajcie kciuki. Mały ma jakieś 2kg:( :(

Posted

Dzisiaj zabrałam szczeniaczka, mały "prawie":) terier , do domku pojechał malutki , chudy pudelek, domek z ogłoszenia. Państwo z Jaworzna , jeździłam z Nimi do schroniska.

Posted

Kochane Cioteczki częstujcie się banerkami Frania. Plisss

franio3.png

franio.png

franio2.png

To co prawda nie jego wątek, ale on z tego samego schronu co pozostałe maleństwa.

Posted

Rozliczenie styczniowych wpłat na malamutkę i szczyle u Anety po połowie:

10 zł edek

30 zł agat21

30 zł Lando_pancia

30 zł ika136

60 zł kcd

Razem: 160zł

Przelewam: 80 zł dla malamutki 80 zł dla szczeniorków u Makili

Dziękuję :)

Posted

Dzisiaj sprawdziłam połowę wpłat w banku, muszę przelecieć cały wątek i zsumować wszystkie faktury. Dopiero wtedy uzupełnię sumy w pierwszym poście. Nie umiem się na niczym skupić bo Franio 2 lutego traci tymczas. Mam nadzieję ,że niczego nie sknocę. Przepraszam Was ale gdzieś się pomyliłam i odtworzenie wszystkiego wymaga dokładnego sprawdzenia wszystkich pozycji w banku od początku istnienia wątku a na to nie mam ciągle czasu.

Dzisiaj w nocy przysiądę .