Mela Jakimiuk Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Urocza ta mała bidulka. Jak juz mozna na nią wpłacać, to proszę dane do przelewu. Quote
Mysza2 Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 [quote name='Mela Jakimiuk']Urocza ta mała bidulka. Jak juz mozna na nią wpłacać, to proszę dane do przelewu.[/QUOTE] Już wysyłam:) Quote
kontaktogloszenia Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Witam, jestem na zaproszenie Gabi:) Wspomogę sunie grosikiem,proszę o nr konta i dane do przelewu. Quote
Mysza2 Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 [quote name='kontaktogloszenia']Witam, jestem na zaproszenie Gabi:) Wspomogę sunie grosikiem,proszę o nr konta i dane do przelewu.[/QUOTE] Bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu: Quote
Ayame Nishijima Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Przychodzę z Korkowego wątku. Chcecie banerkiem... to znaczy banerek dla suni? Quote
Mysza2 Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 [quote name='Ayame Nishijima']Przychodzę z Korkowego wątku. Chcecie banerkiem... to znaczy banerek dla suni?[/QUOTE] Bardzo chcemy i bardzo dziękujemy :loveu::loveu: Witaj u Sary:) Quote
halszka Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 jak sunieczka wydobrzeje i będzie gotowa do adopcji chętnie pomogę w ogłoszeniach a póki co kciukam za zdrówko :kciuki: Quote
AgusiaP Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 [quote name='elik']Ja wesprę sunię we wrześniu, a teraz Cioteczki od Korków postanowiły przekazać dla suni 150,00 zł z majątku pozostawionego przez Korki, które cieszą się już we własnym DS. Proszę o na konta i informację o otrzymaniu kasy (i ile) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/251643-Dwa-wygłodzone-szczeniaki-z-olkuskiej-mordowni-Korki-mają-dom-)?p=22365066#post22365066"]na wątku Koreczków[/URL].[/QUOTE] [quote name='Ayame Nishijima']Przychodzę z Korkowego wątku. Chcecie banerkiem... to znaczy banerek dla suni?[/QUOTE] Dziewczynki bardzo, ale to bardzo Wam dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Elunia dzięki, że pomyślałaś o Saruni :loveu::loveu::loveu: Kochani wszystkim pięknie dziękuję ( bo Myszka i Gabi już dziękowały ) za Waszą pomoc:loveu::loveu::loveu: Quote
elik Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Przelew dla Saruni zrobiony. Jak dobrze pójdzie, to już dzisiaj zamelduje się na koncie. Jeśli nie, to dopiero w poniedziałek - jutro święto, potem sobota i niedziela, a w te dni banki nie działają. Quote
AgusiaP Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 [quote name='elik']Przelew dla Saruni zrobiony. Jak dobrze pójdzie, to już dzisiaj zamelduje się na koncie. Jeśli nie, to dopiero w poniedziałek - jutro święto, potem sobota i niedziela, a w te dni banki nie działają.[/QUOTE] Jeszcze raz wielkie dzięki Eluś:loveu::loveu::loveu: Quote
elik Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 [quote name='AgusiaP']Jeszcze raz wielkie dzięki Eluś:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] To kolektywna i jednogłośna decyzja :) Quote
Mysza2 Posted August 14, 2014 Author Posted August 14, 2014 [quote name='elik']Przelew dla Saruni zrobiony. Jak dobrze pójdzie, to już dzisiaj zamelduje się na koncie. Jeśli nie, to dopiero w poniedziałek - jutro święto, potem sobota i niedziela, a w te dni banki nie działają.[/QUOTE] Jeszcze nie ma, ale jak wskoczy to zaraz zamelduję :loveu::loveu::loveu: Quote
AgusiaP Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 [quote name='halszka']jak sunieczka wydobrzeje i będzie gotowa do adopcji chętnie pomogę w ogłoszeniach a póki co kciukam za zdrówko :kciuki:[/QUOTE] Wielkie dzięki :loveu::loveu::loveu: Quote
paula_t Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Melduję się na zaproszenie Gabrysi. Aguś, to znowu Twoja sprawka?:razz: Eluś, myślę, że nadszedł wreszcie ten czas-czas klapek na oczy dla Agusi:eviltong: Podajcie kochane nr konta dla sunieczki, wpłacę grosiki. Obiecałam bazarek na Yodę z krakowskiego schroniska, więc jak będę robić dla niego, to podłączę też Sarę:) Ostatnio ledwo mi doby starcza, w poniedziałek wyjeżdżam na tydzień, a w międzyczasie do końca września mam naukę, ale postaram się jak najszybciej to ogarnąć. Quote
ajw Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Sarcia jest cudna, tylko biedulka jeszcze troszkę wystraszona :( ale dojdzie do siebie ;) Numer konta dostałam, jutro wpłacę cosik :) Quote
Mysza2 Posted August 14, 2014 Author Posted August 14, 2014 [quote name='paula_t']Melduję się na zaproszenie Gabrysi. Aguś, to znowu Twoja sprawka?:razz: Eluś, myślę, że nadszedł wreszcie ten czas-czas klapek na oczy dla Agusi:eviltong: Podajcie kochane nr konta dla sunieczki, wpłacę grosiki. Obiecałam bazarek na Yodę z krakowskiego schroniska, więc jak będę robić dla niego, to podłączę też Sarę:) Ostatnio ledwo mi doby starcza, w poniedziałek wyjeżdżam na tydzień, a w międzyczasie do końca września mam naukę, ale postaram się jak najszybciej to ogarnąć.[/QUOTE] Pauluś bardzo Ci dziękujmy:):) A na konto Saruni wpłynęły pierwsze pieniążki 150 zł - elik od Korków 15 zł - Halszka Bardzo bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
ULKA12 Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Sara ma się bardzo dobrze. Jeden dzień jej wystarczył aby się zupełnie oswoić. Jest w swojej miłości dość nachalna, nie odchodzi ode mnie nawet na krok i dosłownie cały czas plącze się pod nogami. Apetyt dopisuje, na razie muszę ją odkarmić więc dostaje większe porcje, dwa razy dziennie. Zostawiona sama trochę płacze i dzisiaj miałam dosyć "wesołą" noc ale jak się przyzwyczai do miejsca to się uspokaja. Raczej była trzymana w kojcu bo do Szafranka do kojca wchodziła bez żadnego problemu, natomiast do pomieszczeń w domu wchodzi z widocznym oporem ale za człowiekiem wejdzie tylko musi go znać. Wczoraj musiałam się trochę pomęczyć aby przekonać ją do wejścia do domu, dzisiaj robi to bez problemu. Sara ma około 2 lat na pewno rodziła pewnie dotychczasowy właściciel zauważył cieczkę i po prostu pozbył się kłopotu. Sara będzie dla kogoś bardzo wiernym przyjacielem, tylko trzeba będzie uważać aby ją od siebie nie uzależnić bo jej miłość może być zaborcza i skutkować może np wyciem za swoim człowiekiem, lub próbą wyjścia za nim i np. drapaniem w drzwi. Quote
Ayame Nishijima Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 (edited) A banerkiem... to znaczy banerek chcecie? Przepraszam, wysłane dwa razy, przez zamieszanie z komputerami. I to po czasie... Banerek będę robić jutro :) Edited August 15, 2014 by Ayame Nishijima Quote
elik Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 [quote name='paula_t']... Aguś, to znowu Twoja sprawka?:razz: Eluś, myślę, że nadszedł wreszcie ten czas-czas klapek na oczy dla Agusi:eviltong: ....[/QUOTE] Myszko, co to za pomysły z klapkiem na oczy Agusi :crazyeye: :mad: Toż Ona juz żadnego biedaka nie wypatrzy:( Quote
AgaG Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Zaglądam do Sarci. Jutro wyślę ciuszki na bazarek :) Cieszę się, że malutka taka mądra i kochająca ludzi. Quote
Mysza2 Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 [quote name='Ayame Nishijima']A banerkiem... to znaczy banerek chcecie?[/QUOTE] Oczywiście, że chcemy, wcześniej już pisałam:) I bardzo bardzo jeszcze raz dziękujemy :loveu: [quote name='elik']Myszko, co to za pomysły z klapkiem na oczy Agusi :crazyeye: :mad: Toż Ona juz żadnego biedaka nie wypatrzy:([/QUOTE] Agusia nawet z klapkami wywęszy:) [quote name='AgaG']Zaglądam do Sarci. Jutro wyślę ciuszki na bazarek :) Cieszę się, że malutka taka mądra i kochająca ludzi.[/QUOTE] Bardzo pięknie dziękujemy:loveu: Quote
Recommended Posts