Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Witam, jestem na zaproszenie Gabi:) Wspomogę sunie grosikiem,proszę o nr konta i dane do przelewu.[/QUOTE]
Bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Ayame Nishijima']Przychodzę z Korkowego wątku. Chcecie banerkiem... to znaczy banerek dla suni?[/QUOTE]
Bardzo chcemy i bardzo dziękujemy :loveu::loveu:
Witaj u Sary:)

Posted

[quote name='elik']Ja wesprę sunię we wrześniu, a teraz Cioteczki od Korków postanowiły przekazać dla suni 150,00 zł z majątku pozostawionego przez Korki, które cieszą się już we własnym DS.
Proszę o na konta i informację o otrzymaniu kasy (i ile) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/251643-Dwa-wygłodzone-szczeniaki-z-olkuskiej-mordowni-Korki-mają-dom-)?p=22365066#post22365066"]na wątku Koreczków[/URL].[/QUOTE]

[quote name='Ayame Nishijima']Przychodzę z Korkowego wątku. Chcecie banerkiem... to znaczy banerek dla suni?[/QUOTE]

Dziewczynki bardzo, ale to bardzo Wam dziękujemy :loveu::loveu::loveu:
Elunia dzięki, że pomyślałaś o Saruni :loveu::loveu::loveu:

Kochani wszystkim pięknie dziękuję ( bo Myszka i Gabi już dziękowały ) za Waszą pomoc:loveu::loveu::loveu:

Posted

Przelew dla Saruni zrobiony. Jak dobrze pójdzie, to już dzisiaj zamelduje się na koncie. Jeśli nie, to dopiero w poniedziałek - jutro święto, potem sobota i niedziela, a w te dni banki nie działają.

Posted

[quote name='elik']Przelew dla Saruni zrobiony. Jak dobrze pójdzie, to już dzisiaj zamelduje się na koncie. Jeśli nie, to dopiero w poniedziałek - jutro święto, potem sobota i niedziela, a w te dni banki nie działają.[/QUOTE]

Jeszcze raz wielkie dzięki Eluś:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='elik']Przelew dla Saruni zrobiony. Jak dobrze pójdzie, to już dzisiaj zamelduje się na koncie. Jeśli nie, to dopiero w poniedziałek - jutro święto, potem sobota i niedziela, a w te dni banki nie działają.[/QUOTE]
Jeszcze nie ma, ale jak wskoczy to zaraz zamelduję :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='halszka']jak sunieczka wydobrzeje i będzie gotowa do adopcji chętnie pomogę w ogłoszeniach a póki co kciukam za zdrówko :kciuki:[/QUOTE]

Wielkie dzięki :loveu::loveu::loveu:

Posted

Melduję się na zaproszenie Gabrysi.

Aguś, to znowu Twoja sprawka?:razz: Eluś, myślę, że nadszedł wreszcie ten czas-czas klapek na oczy dla Agusi:eviltong:

Podajcie kochane nr konta dla sunieczki, wpłacę grosiki.

Obiecałam bazarek na Yodę z krakowskiego schroniska, więc jak będę robić dla niego, to podłączę też Sarę:) Ostatnio ledwo mi doby starcza, w poniedziałek wyjeżdżam na tydzień, a w międzyczasie do końca września mam naukę, ale postaram się jak najszybciej to ogarnąć.

Posted

Sarcia jest cudna, tylko biedulka jeszcze troszkę wystraszona :( ale dojdzie do siebie ;)
Numer konta dostałam, jutro wpłacę cosik :)

Posted

[quote name='paula_t']Melduję się na zaproszenie Gabrysi.

Aguś, to znowu Twoja sprawka?:razz: Eluś, myślę, że nadszedł wreszcie ten czas-czas klapek na oczy dla Agusi:eviltong:

Podajcie kochane nr konta dla sunieczki, wpłacę grosiki.

Obiecałam bazarek na Yodę z krakowskiego schroniska, więc jak będę robić dla niego, to podłączę też Sarę:) Ostatnio ledwo mi doby starcza, w poniedziałek wyjeżdżam na tydzień, a w międzyczasie do końca września mam naukę, ale postaram się jak najszybciej to ogarnąć.[/QUOTE]
Pauluś bardzo Ci dziękujmy:):)
A na konto Saruni wpłynęły pierwsze pieniążki

150 zł - elik od Korków
15 zł - Halszka

Bardzo bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu:

Posted

Sara ma się bardzo dobrze. Jeden dzień jej wystarczył aby się zupełnie oswoić. Jest w swojej miłości dość nachalna, nie odchodzi ode mnie nawet na krok i dosłownie cały czas plącze się pod nogami. Apetyt dopisuje, na razie muszę ją odkarmić więc dostaje większe porcje, dwa razy dziennie. Zostawiona sama trochę płacze i dzisiaj miałam dosyć "wesołą" noc ale jak się przyzwyczai do miejsca to się uspokaja.
Raczej była trzymana w kojcu bo do Szafranka do kojca wchodziła bez żadnego problemu, natomiast do pomieszczeń w domu wchodzi z widocznym oporem ale za człowiekiem wejdzie tylko musi go znać. Wczoraj musiałam się trochę pomęczyć aby przekonać ją do wejścia do domu, dzisiaj robi to bez problemu.
Sara ma około 2 lat na pewno rodziła pewnie dotychczasowy właściciel zauważył cieczkę i po prostu pozbył się kłopotu. Sara będzie dla kogoś bardzo wiernym przyjacielem, tylko trzeba będzie uważać aby ją od siebie nie uzależnić bo jej miłość może być zaborcza i skutkować może np wyciem za swoim człowiekiem, lub próbą wyjścia za nim i np. drapaniem w drzwi.

Posted

[quote name='paula_t']...

....[/QUOTE]
Myszko, co to za pomysły z klapkiem na oczy Agusi :crazyeye: :mad: Toż Ona juz żadnego biedaka nie wypatrzy:(

Posted

Zaglądam do Sarci. Jutro wyślę ciuszki na bazarek :) Cieszę się, że malutka taka mądra i kochająca ludzi.

Posted

[quote name='Ayame Nishijima']A banerkiem... to znaczy banerek chcecie?[/QUOTE]
Oczywiście, że chcemy, wcześniej już pisałam:)
I bardzo bardzo jeszcze raz dziękujemy :loveu:
[quote name='elik']Myszko, co to za pomysły z klapkiem na oczy Agusi :crazyeye: :mad: Toż Ona juz żadnego biedaka nie wypatrzy:([/QUOTE]
Agusia nawet z klapkami wywęszy:)

[quote name='AgaG']Zaglądam do Sarci. Jutro wyślę ciuszki na bazarek :) Cieszę się, że malutka taka mądra i kochająca ludzi.[/QUOTE]
Bardzo pięknie dziękujemy:loveu: