AgusiaP Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Pod warunkiem że to będzie dobrze wychowane dziecko:) No baaa oczywiście, że tak :) Quote
ajw Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Witajcie, Przepraszam, że tutaj nie zaglądam, ale odkąd jest nowe dogo moje konto praktycznie nie działa :( Dziś udało mi się zalogować cudem :) więc zaglądam ;) Quote
Maciek777 Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Super, ze Sarcia tak lubi dzieci:) W sosie własnym ;) Niech się te telefony/adopcje ruszą bo mam wrażenie, że jakoś na wszystkich wątkach zastój :shake: Quote
AgusiaP Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Witajcie, Przepraszam, że tutaj nie zaglądam, ale odkąd jest nowe dogo moje konto praktycznie nie działa :( Dziś udało mi się zalogować cudem :) więc zaglądam ;) i to jest najważniejsze, że jak tylko możesz jesteś z nami :loveu: Quote
Mysza2 Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 Witajcie, Przepraszam, że tutaj nie zaglądam, ale odkąd jest nowe dogo moje konto praktycznie nie działa :( Dziś udało mi się zalogować cudem :) więc zaglądam ;) Wiele osób ma problem, dobrze że już jesteś :) W sosie własnym ;) Niech się te telefony/adopcje ruszą bo mam wrażenie, że jakoś na wszystkich wątkach zastój :shake: Niestety telefony milczą:( Quote
Mysza2 Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Melduję że na konto Saruni wpłynęło 340 zł z bazarku z kryminałami od Panny Marple Bardzo bardzo dziękujemy Aniu Tobie i wszystkim kupującym i odwiedzającym :loveu: :loveu: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
AgusiaP Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Melduję że na konto Saruni wpłynęło 340 zł z bazarku z kryminałami od Panny Marple Bardzo bardzo dziękujemy Aniu Tobie i wszystkim kupującym i odwiedzającym :loveu: :loveu: :Rose: :Rose: :Rose: Ja również ślicznie dziękuję kochani :multi: :multi: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
Panna Marple Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Ku chwale Ojczyzny, czyli Saruni:) Quote
paula_t Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 W sosie własnym ;) Niech się te telefony/adopcje ruszą bo mam wrażenie, że jakoś na wszystkich wątkach zastój :shake: W subskrypcjach mam kilkadziesiąt wątków i od kilku miesięcy chyba jeden czy dwa psiaki domy znalazły :niewiem: Melduję że na konto Saruni wpłynęło 340 zł z bazarku z kryminałami od Panny Marple Bardzo bardzo dziękujemy Aniu Tobie i wszystkim kupującym i odwiedzającym :loveu: :loveu: :Rose: :Rose: :Rose: Wiedziałam, że zbierze się piękna kwota! :klacz: Quote
Mysza2 Posted October 16, 2014 Author Posted October 16, 2014 Ale nikt o Sarunię nie dzwoni :shake: Quote
Mysza2 Posted October 19, 2014 Author Posted October 19, 2014 Na konto Saruni wpłynęło 775 zł z bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/142465-koniec-rozliczamy-supermarket-spory-dla-sary-i-kory-do-22092014-godz-2200/ Bardzo pięknie wszystkim dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AgusiaP Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Piękny wynik :):):) ślicznie dziękujemy :) Quote
paula_t Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Nie wiem w sumie gdzie napisać, ale może Wy będziecie wiedziały...Szukam wątku Liderka i Bonda, bo po tych zmianach na dogo nie potrafię ich odnaleźć:/ Czy ktoś kojarzy te psiaki i mógłby mi podać linki? ;) Quote
AgusiaP Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Wątek Liderka, Bonda niestety nie mam ... http://www.dogomania.com/forum/topic/8047-malutki-liderek-ca%C5%82e-%C5%BCycie-w-schronisku-on-ju%C5%BC-straci%C5%82-nadziej%C4%99-a-wy/ Quote
Mysza2 Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Nie wiem w sumie gdzie napisać, ale może Wy będziecie wiedziały...Szukam wątku Liderka i Bonda, bo po tych zmianach na dogo nie potrafię ich odnaleźć:/ Czy ktoś kojarzy te psiaki i mógłby mi podać linki? ;) Wątku Bonda nie miałam w subskrypcjach:( Quote
elik Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Nie wiem w sumie gdzie napisać, ale może Wy będziecie wiedziały...Szukam wątku Liderka i Bonda, bo po tych zmianach na dogo nie potrafię ich odnaleźć:/ Czy ktoś kojarzy te psiaki i mógłby mi podać linki? ;) Bond. Pies Bond. Pilnie szuka przystani. Jeśli tego Bonda szukasz, to link poniżej :) http://www.dogomania.com/forum/topic/131347-bond-pies-bond-pilnie-szuka-przystani/page-42?hl=%2Bbond#entry15853468 malutki Liderek całe życie w schronisku? :-( On już stracił nadzieję, a Wy? A to link do Liderka http://www.dogomania.com/forum/topic/8047-malutki-liderek-ca%C5%82e-%C5%BCycie-w-schronisku-on-ju%C5%BC-straci%C5%82-nadziej%C4%99-a-wy/page-143?hl=+lider Quote
gluchypies Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Zaglądam do Saruni. Nie ma telefonów?? Quote
paula_t Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Dzięki dziewczyny, o ten wątki mi chodziło, a jakoś nie potrafiłam ich znaleźć :) Quote
Maciek777 Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Ale nikt o Sarunię nie dzwoni :shake: Zadzwonią! To może spróbujcie ogłoszenia w lokalnej gazecie :-P Quote
Mysza2 Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Zadzwonią! To może spróbujcie ogłoszenia w lokalnej gazecie :-P Maciuś, jakoś mam średni zapał do ogłoszeń w gazetach. Dawałyśmy wczesniej różne psiaki do gazet, ale nigdy odzewu nie było. A liczą jak za zboże. Porobię jej trochę nowych w necie. Dzwoniłam wczoraj do Uli. Wszystko u Saruni w najlepszym porzadku. Poza tym że DS brak :roll: Quote
paula_t Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Mi się też wydaje, że na ogłoszenia w gazecie szkoda kasy...Pamiętam, że ktoś pomagał mi i umieszczał Płoszkę i Brenkę w gazecie (za darmo) parę razy i odzew był zerowy...Teraz 99% ludzi szuka w internecie psiaka (bo boją się wizyty w schronisku, bo chcą "sprawdzonego" psiaka z DT, bo tak łatwiej i szybciej) i chyba na tym trzeba się skupić. I czekać...i czekać...i czekać...:/ Quote
Recommended Posts