Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie,

Przepraszam, że tutaj nie zaglądam, ale odkąd jest nowe dogo moje konto praktycznie nie działa :(

Dziś udało mi się zalogować cudem :) więc zaglądam ;)

Posted

Witajcie,

Przepraszam, że tutaj nie zaglądam, ale odkąd jest nowe dogo moje konto praktycznie nie działa :(

i to jest najważniejsze, że jak tylko możesz jesteś z nami :loveu:

Posted

Witajcie,

Wiele osób ma problem, dobrze że już jesteś :)

W sosie własnym ;)

Niech się te telefony/adopcje ruszą bo mam wrażenie, że jakoś na wszystkich wątkach zastój :shake:

Niestety telefony milczą:(

Posted

Melduję że na konto Saruni wpłynęło 340 zł z bazarku z kryminałami od Panny Marple

Bardzo bardzo dziękujemy Aniu Tobie i wszystkim kupującym i odwiedzającym :loveu: :loveu: :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

Melduję że na konto Saruni wpłynęło 340 zł z bazarku z kryminałami od Panny Marple

Bardzo bardzo dziękujemy Aniu Tobie i wszystkim kupującym i odwiedzającym :loveu: :loveu: :Rose: :Rose: :Rose:

Ja również ślicznie dziękuję kochani :multi: :multi: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Posted

W sosie własnym ;)

Niech się te telefony/adopcje ruszą bo mam wrażenie, że jakoś na wszystkich wątkach zastój :shake:

W subskrypcjach mam kilkadziesiąt wątków i od kilku miesięcy chyba jeden czy dwa psiaki domy znalazły :niewiem:

Wiedziałam, że zbierze się piękna kwota! :klacz:

Posted

Nie wiem w sumie gdzie napisać, ale może Wy będziecie wiedziały...Szukam wątku Liderka i Bonda, bo po tych zmianach na dogo nie potrafię ich odnaleźć:/ Czy ktoś kojarzy te psiaki i mógłby mi podać linki? ;)

Posted

Nie wiem w sumie gdzie napisać, ale może Wy będziecie wiedziały...Szukam wątku Liderka i Bonda, bo po tych zmianach na dogo nie potrafię ich odnaleźć:/ Czy ktoś kojarzy te psiaki i mógłby mi podać linki? ;)

Wątku Bonda nie miałam w subskrypcjach:(

Posted

Bond. Pies Bond. Pilnie szuka przystani.

Jeśli tego Bonda szukasz, to link poniżej :)

http://www.dogomania.com/forum/topic/131347-bond-pies-bond-pilnie-szuka-przystani/page-42?hl=%2Bbond#entry15853468

malutki Liderek całe życie w schronisku? :-( On już stracił nadzieję, a Wy? 

A to link do Liderka

http://www.dogomania.com/forum/topic/8047-malutki-liderek-ca%C5%82e-%C5%BCycie-w-schronisku-on-ju%C5%BC-straci%C5%82-nadziej%C4%99-a-wy/page-143?hl=+lider

Posted

Zadzwonią!

To może spróbujcie ogłoszenia w lokalnej gazecie :-P

Maciuś, jakoś mam średni zapał do ogłoszeń w gazetach.

Dawałyśmy wczesniej różne psiaki do gazet, ale nigdy odzewu nie było.

A liczą jak za zboże.

Porobię jej trochę nowych w necie.

Dzwoniłam wczoraj do Uli. Wszystko u Saruni w najlepszym porzadku.

Poza tym że DS brak :roll:

Posted

Mi się też wydaje, że na ogłoszenia w gazecie szkoda kasy...Pamiętam, że ktoś pomagał mi i umieszczał Płoszkę i Brenkę w gazecie (za darmo) parę razy i odzew był zerowy...Teraz 99% ludzi szuka w internecie psiaka (bo boją się wizyty w schronisku, bo chcą "sprawdzonego" psiaka z DT, bo tak łatwiej i szybciej) i chyba na tym trzeba się skupić. I czekać...i czekać...i czekać...:/