jonQuilla Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='apple']:happy1: szczymam za tego komisa :lol:;) dzięki przydało się :multi::multi::multi: trafiłam na siatkówkę a że kiedyś trenowałam przez 3 lata to zaliczyłam bez większego problemu :evil_lol: jednak to też jak jazda na rowerze...pewnych rzeczy się nie zapomina :) ta, ta...wiem że głupia jestem bo komis z wf'u ale ode mnie z klasy praktycznie żadna dziewczyna nie chodzi i samej mi się nie chce :eviltong: jeszcze plusem było to że babka nam zrobiła egzamin na naszym planowym wf'ie i dlatego jestem godzinę szybciej :multi::multi: Quote
diabelkowa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 moja siostra przez nie chodzenie na wf wyleciala ze szkoly ;p Quote
jonQuilla Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='diabelkowa']moja siostra przez nie chodzenie na wf wyleciala ze szkoly ;p u mnie w szkole nie wyrzucają za takie rzeczy na całe szczęście :eviltong: pół szkoły by wyleciała :evil_lol: chociaż od kiedy jest nowa dyrektorka to weszły zasady dotyczące godzin nieusprawiedliwionych...nie jestem pocieszona z tego powodu, dobrze że to w ostatniej klasie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AśkaK Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Głupota z tym zaliczaniem wf-u:roll:, ja nigdy nie lubiłam chodzić i byłam słaba z kosza i z siatki, ale za to 3 razy w tygodniu latałam na konie - czy to że uczeń nie lubi grać w siatkówkę ma go kwalifikować jako niewysportowanego?:diabloti: A ty Żonkilek ile się z Salsą nalatasz na spacerach! Powinni to też liczyć!:lol: Quote
jonQuilla Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='AśkaK']Głupota z tym zaliczaniem wf-u:roll:, ja nigdy nie lubiłam chodzić i byłam słaba z kosza i z siatki, ale za to 3 razy w tygodniu latałam na konie - czy to że uczeń nie lubi grać w siatkówkę ma go kwalifikować jako niewysportowanego?:diabloti: A ty Żonkilek ile się z Salsą nalatasz na spacerach! Powinni to też liczyć!:lol: dokładnie! :) ja ogólnie zawsze sport lubiłam...trenowałam siatkówkę, brałam udziały w turniejach "zbijaka", grywałam sporo w piłkę ręczną, uczęszczałam na basen a w domu dzień w dzień z siostrą jakieś serie brzuszków i aerobik albo joga (miałyśmy te akcje) ...w wakacje zawsze jeździłam na obozy siatkarskie ale już mnie nie bawi bieganie za piłką w sali...a najgorsze jest to że po takim wf'ie trzeba jeszcze siedzieć w szkole na reszcie lekcji lub jechać kolejką do domu :roll: ...wolę zdecydowanie bardziej spacer w lesie z psem :) :eviltong: to teraz powiem w tajemnicy że moim wielkim marzeniem było zapisać się na boks, prosiłam mamę o to przez około rok...ale mama nigdy nie wyraziła zgody bo do teraz twierdzi że nie jest to sport dla dziewczyn :angryy::angryy::angryy: a moglibyście mnie teraz oglądać na ringu wśród najlepszych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE=2]Składam jeszcze jedno zażalenie !!! otóż zrobiłam zdjęcia mojemu psu żeby Wam tutaj je wrzucić, podłączyłam aparat i było wszystko ok ale nagle się zwiesił folder skąd miałam skopiować zdjęcia i przy następnej próbie podłączenia już nie czytało USB :mad::angryy::angryy::angryy: Nie wiem o co chodzi, próbowałam zaktualizować i nic...prosiłam kuzyna żeby sprawdził o co chodzi i też nic nie wskórał....więc dopiero jak przyjdzie mój szwagier to poproszę go żeby coś tam zaradził bo on się zna na takich rzeczach. Więc póki co - zdjęć niestety nie będzie :roll::roll: Quote
AśkaK Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Uuu, to niedobzie.:shake:;) Boks - hmm, fajnie, tylko jakby mi nos rozkwasili to nie wiem czy byłabym taka szczęśliwa :evil_lol:, ale wiesz są inne sporty walki mniej niebezpieczne dla twarzy. :lol: Mój TZ namawia mnie np. na kravmagę.:cool3: Sprytnych sztuczek tam uczą! Quote
jonQuilla Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='AśkaK']Uuu, to niedobzie.:shake:;) Boks - hmm, fajnie, tylko jakby mi nos rozkwasili to nie wiem czy byłabym taka szczęśliwa :evil_lol:, ale wiesz są inne sporty walki mniej niebezpieczne dla twarzy. :lol: Mój TZ namawia mnie np. na kravmagę.:cool3: Sprytnych sztuczek tam uczą! ale boks nie do samoobrony tylko dla sportu :) bo boks moim zdaniem do obrony nie jest dobry z racji tego że przeciwnika nie trzymamy na odległość chociażby kopniakami...co innego kick boxing :eviltong: WITAM :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 :multi::multi::multi:berek córcia:multi::loveu::multi: no to już kłopocik z WF z głowy ;) Quote
apple Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Cześć sisko coś o jakimś boksie przeczytałam.....hmmmmmm ide zgłebić temat :evil_lol: Quote
mia_mia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 witam :cool1: dawaj zdjecia a nie sie bedziesz wykrecac to kablem ,to aparatem albo kuzynem nawet :diabloti: Quote
jonQuilla Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='emdziolek']Cześć siostra!! cześć siostra :multi::multi: :loveu: [quote name='Alicja']berek córcia no to już kłopocik z WF z głowy cześć mamcia :loveu: :multi::multi: [quote name='apple']Cześć sisko coś o jakimś boksie przeczytałam.....hmmmmmm ide zgłebić temat oo u druga siostra, wiedzę że całą rodzinką mnie odwiedzacie ;) :evil_lol: hej Jabłuszko :loveu: :multi: [quote name='mia_mia']witam witam również :multi::multi: [quote name='basia2202']przyszłam z buziaczkiem = ooOO dziękujemy za buziaka i ślemy również :loveu: [quote name='mia_mia'] dawaj zdjecia a nie sie bedziesz wykrecac to kablem ,to aparatem albo kuzynem nawet Chciałabym żeby to był wykręt ale moje osobiste zdjęcia także są na aparacie uwięzione :roll::roll::roll: wkurza mnie ta niemoc :angryy: Dzisiaj wszystko posprawdzałam i wyszło na to że najprawdopodobniej końcówka kabla z USB jest popsuta...bo wszystkie inne końce działają, podłączałam pod tv aparat żeby sprawdzić. Dzisiaj jak mój kuzyn z pracy przyjdzie to jeszcze sprawdzę czy pod jego laptopa mogę się podpiąć bo teraz nie chcę mu tam grzebać. Jak szwagier przyjdzie to sprawdzi sterowniki i ewentualnie się tam pobawi przy tym.....a ja wymyśliłam jak zgrać zdjęcia :multi::multi: Otóż przypomniało mi się że mój kuzyn ma czytnik kart, tylko nie wiem czy do mojej karty ale raczej tak :) więc świetnie :multi::multi::multi: Tyle że on będzie późno więc raczej jutro dam foty jak zgram :) :multi: Quote
BeaC Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 ...........hej widzialam Salse................piękne ma pazurki:razz::razz::razz: Quote
AśkaK Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='jonQuilla'] a ja wymyśliłam jak zgrać zdjęcia :multi::multi: Otóż przypomniało mi się że mój kuzyn ma czytnik kart, tylko nie wiem czy do mojej karty ale raczej tak :) więc świetnie :multi::multi::multi: Tyle że on będzie późno więc raczej jutro dam foty jak zgram :) :multi: No widzisz jaka sprytna bestia z ciebie!:lol: Wiesz, z tą kravmagą to ja też myślałam jako trening dla sportu, nie dla obrony - gdzie ja tam bym się miała bronić przed jakimś drabem, w nogi i tyle!:lol: Do obrony to mam Rudzielca.:eviltong::evil_lol:;) A ty masz Salsę!:loveu:;) Quote
diabelkowa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 czesc sprytna i wybitna :))))) [SIZE="1"]romantyczna takze jak kaflowy piec:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='evaxon']witanko wuefiaro:loveu: :multi: cześć :) :loveu: [quote name='BeaC']...........hej widzialam Salse................piękne ma pazurki:razz::razz::razz: cześć :multi::multi: no właśnie muszę jej przyciąć pazurki bo ma długie :eviltong: [quote name='diabelkowa']czesc sprytna i wybitna :)))) romantyczna takze jak kaflowy piec:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie ma nic bardziej romantycznego od pieca kaflowego ;) :eviltong: *** Gadałam wczoraj z kuzynem i powiedział że ma ten czytnik ale także posiada kabel USB taki jak ja potrzebuje bo on ma ten sam aparat tylko lepszy model więc jest świetnie :multi: (że też wcześniej o tym nie pomyślałam) Wczoraj jak wrócił było już późno więc nie sprawdzałam...ale dzisiaj mam nadzieję że wróci szybciej i obadam wszystko :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 :multi::multi:cze Córcia :loveu: czyli są szanse na fotaski :razz:;):multi: Quote
agbar Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 przylazlam.....fot brak..wiec wroce i sprawdze czy beda:diabloti: Quote
Rybka_39 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Czesc Zancia witamy sie środowo:multi: Quote
zuzolandia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Witankoooooooooooooo kffiatuszku bojowo nastawiony hihihiihihihiih Quote
jonQuilla Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='apple']Cześć sisko [quote name='Alicja']:multi::multi:cze Córcia :loveu: [quote name='Rybka_39']Czesc Zancia witamy sie środowo:multi: cześć Wam wszystkim kochani :loveu::multi::multi::multi: [quote name='agbar']przylazlam.....fot brak..wiec wroce i sprawdze czy beda:diabloti: szanse na fotki są bardzo duże ale chyba nie dziś a jak już coś to późnym wieczorem bo obecnie czuję się beznadziejnie :roll: rano tylko z kaszlem się obudziłam i z mega drapaniem w gardle ale czułam się ogólnie dobrze, pomijając fakt że wczoraj i przedwczoraj robiłam sobie serie brzuszków wieczorem i mam ogromne zakwasy na brzuchu i nie mogę kaszlnąć porządnie bo wszystko mnie boli :evil_lol: w szkole na 3 ostatnich lekcjach myslałam że nie wysiedzę...głowa zaczęła mnie boleć, zimno, dreszcze i senna strasznie byłam ale do końca wytrwałam a teraz w domu to już w ogóle kosmos :roll::roll: czuję się tandetnie...zaraz zjem obiad bo jestem głodna i śmigam pod kołdrę bo nie wydam :shake::shake: jeszcze te zakwasy :roll::roll: Quote
Recommended Posts