Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w sumie na zlocie też przecież byłeś posikany (z realacji fotograficznych to wynikło) :turn-l:
ja się nie śmieję z Ciebie...uśmiecham się bo jednak nie różnimy się tak bardzo od siebie :sg168:

Posted

Hahaha.
I jeszcze pokazywałem ci jakie mam ładne majteczki xD hahaha "w krateczke taką ładną ,i takie w paseczki też ładne i takie białe były ,ale ich nie brałem ,bo szkoda xD" hahahaah

Posted

skoro się już tutaj ktoś doczłapał to wrzucę jakieś foty :)

[IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/P8230102.jpg[/IMG]

[IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/P8250109.jpg[/IMG]

[IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/P8250127.jpg[/IMG]

a że nie mam zdjęć swojego psa to macie mojej kumpeli Bessi i jej babci Bubę :)
Bubę także miałam przyjemność poznać osobiście. Starsza, schorowana dama... nie wypytywałam bo to niegrzeczne ale musiało jej się stać coś poważnego bo kuleje i pół mordki ma sparaliżowanej, na jedno oczko nie widzi. Dlatego też jest rozpieszczana przez swoją panią, też sędziwego wieku kobietę :) Fajnie razem wyglądają... pani Babcia jest bardzo drobnej budowy a Buba to dużutka suka :)

No a Salsa żyje! :)

Posted

[quote name='Pusiakowa']Dzień dobry! :)
Tu jak zwykle nagadane o głupotach :diabloti:[/QUOTE]

Bo takie rozmowy są najciekawsze :)

[quote name='Aleks89']Bessi ma w misce ,albo karme z auchana ,albo puffi z biedry:evil_lol:[/QUOTE]

bardzo możliwe... Bessi pomimo że jest psem wystawowym tzn. była to nie jada zbyt wytwornie :evil_lol:

[quote name='Alicja']Buba ma najprawdopodobniej porażenie , wg objawów można podejrzewać[/QUOTE]

bardzo możliwe... tak czy inaczej nie wygląda to fajnie :roll:

[quote name='Vectra']chwalisz się czy żalisz ? :grins:[/QUOTE]

sama nie wiem.... od paru dni stale robi coś takiego że mam chwile zwątpienia w to czy się cieszę że nadal żyje :evil_lol:

[quote name='Unbelievable']a miska z biedronki :grins:[/QUOTE]

więc żarło pewnie też :eviltong:

Posted

[quote name='jonQuilla']może nie jesteś w 100% polaczkom? xD[/QUOTE]
Na pewno nie jest!

[quote name='jonQuilla']whisky z colą to najsmaczniejszy drink jaki człowiek mógł wymyślić :loveu: łycha sama z lodem może być ale tylko jakaś taka lepsiejsza gatunkowo[/QUOTE]

A piłaś whisky ze spritem? Najlepiej!

[quote name='Aleks89']Najlepsze są te lubelskie cytrynówki itd. To można walić z gwinta.
Kiedyś poszedłem po 12h pracy na randewu z takim pięknym kolesiem coś ala arab ,no cuudowny był.Wszystko miał duże:cool3:I oczywiście oleczek w pracy pił ,po pracy kupił lubelską ,wypilismy ją na pół i oleczek stracił kontakt ze światem:lol:Potem otwierałem drzwi do domu i tak mi sie zachcialo siusiu ,że no ten tego zeszczałem się w gacie xD[/QUOTE]
Ja jeb.... :diabloti:

Posted

[quote name='FredziaFredzia']
A piłaś whisky ze spritem? Najlepiej!
[/QUOTE]

tak...kiedyś mi klient w pracy polecał, bardzo sobie chwalił ten trunek także postanowiłam skosztować bo był przystojny i fajnie mu z oczu patrzało ;) nie zawiodłam się... wraz z urokiem szła prawdomówność ;)
dobre nawet bardzo ale wolę jednak z colą :)

Posted

[quote name='jonQuilla']tak...kiedyś mi klient w pracy polecał, bardzo sobie chwalił ten trunek także postanowiłam skosztować bo był przystojny i fajnie mu z oczu patrzało ;) nie zawiodłam się... wraz z urokiem szła prawdomówność ;)
dobre nawet bardzo [B]ale wolę jednak z colą[/B] :)[/QUOTE]

moja krwia :cool2:

• 2 weeks later...