Aleks89 Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Rumun opowiadałem ci to kiedyś chyba już:lol: Żulówa-śmiejesz się?To nie będziemy przyjaciółkami!!!!!!!:shake: Quote
jonQuilla Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 w sumie na zlocie też przecież byłeś posikany (z realacji fotograficznych to wynikło) :turn-l: ja się nie śmieję z Ciebie...uśmiecham się bo jednak nie różnimy się tak bardzo od siebie :sg168: Quote
jonQuilla Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 nie no pewnie...w oficjalnej wersji a ja wiem jak było na prawdę, przeciez mi się przyznałeś... przestań teraz świrować :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Aleks89']tak mi sie zachcialo siusiu ,że no ten tego zeszczałem się w gacie xD[/QUOTE] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: pampersika ? Quote
Unbelievable Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 niieeee, opowiadałeś tylko o białym w gaciach :diabloti: Quote
Aleks89 Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Hahaha. I jeszcze pokazywałem ci jakie mam ładne majteczki xD hahaha "w krateczke taką ładną ,i takie w paseczki też ładne i takie białe były ,ale ich nie brałem ,bo szkoda xD" hahahaah Quote
Cieplutkaa. Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Żonkilek, Żonkilek <3 Ale się za Wami dziewuchy stęskniłam! Wszystkich takimi zdrobnieniami obdarzam ; D Takie są skutki wchodzenia raz na rok na dogo! Quote
Doginka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='jonQuilla']...Lód to zUUUUUoooo![/QUOTE] Chyba ten ciepły:roflt: Quote
jonQuilla Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 skoro się już tutaj ktoś doczłapał to wrzucę jakieś foty :) [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/P8230102.jpg[/IMG] [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/P8250109.jpg[/IMG] [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/P8250127.jpg[/IMG] a że nie mam zdjęć swojego psa to macie mojej kumpeli Bessi i jej babci Bubę :) Bubę także miałam przyjemność poznać osobiście. Starsza, schorowana dama... nie wypytywałam bo to niegrzeczne ale musiało jej się stać coś poważnego bo kuleje i pół mordki ma sparaliżowanej, na jedno oczko nie widzi. Dlatego też jest rozpieszczana przez swoją panią, też sędziwego wieku kobietę :) Fajnie razem wyglądają... pani Babcia jest bardzo drobnej budowy a Buba to dużutka suka :) No a Salsa żyje! :) Quote
Pusiakowa Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Dzień dobry! :) Tu jak zwykle nagadane o głupotach :diabloti: Quote
Aleks89 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Bessi ma w misce ,albo karme z auchana ,albo puffi z biedry:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Buba ma najprawdopodobniej porażenie , wg objawów można podejrzewać Quote
Vectra Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='jonQuilla'] No a Salsa żyje! :)[/QUOTE] chwalisz się czy żalisz ? :grins: Quote
Unbelievable Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='Aleks89']Bessi ma w misce ,albo karme z auchana ,albo puffi z biedry:evil_lol:[/QUOTE] a miska z biedronki :grins: Quote
jonQuilla Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 [quote name='Pusiakowa']Dzień dobry! :) Tu jak zwykle nagadane o głupotach :diabloti:[/QUOTE] Bo takie rozmowy są najciekawsze :) [quote name='Aleks89']Bessi ma w misce ,albo karme z auchana ,albo puffi z biedry:evil_lol:[/QUOTE] bardzo możliwe... Bessi pomimo że jest psem wystawowym tzn. była to nie jada zbyt wytwornie :evil_lol: [quote name='Alicja']Buba ma najprawdopodobniej porażenie , wg objawów można podejrzewać[/QUOTE] bardzo możliwe... tak czy inaczej nie wygląda to fajnie :roll: [quote name='Vectra']chwalisz się czy żalisz ? :grins:[/QUOTE] sama nie wiem.... od paru dni stale robi coś takiego że mam chwile zwątpienia w to czy się cieszę że nadal żyje :evil_lol: [quote name='Unbelievable']a miska z biedronki :grins:[/QUOTE] więc żarło pewnie też :eviltong: Quote
FredziaFredzia Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name='jonQuilla']może nie jesteś w 100% polaczkom? xD[/QUOTE] Na pewno nie jest! [quote name='jonQuilla']whisky z colą to najsmaczniejszy drink jaki człowiek mógł wymyślić :loveu: łycha sama z lodem może być ale tylko jakaś taka lepsiejsza gatunkowo[/QUOTE] A piłaś whisky ze spritem? Najlepiej! [quote name='Aleks89']Najlepsze są te lubelskie cytrynówki itd. To można walić z gwinta. Kiedyś poszedłem po 12h pracy na randewu z takim pięknym kolesiem coś ala arab ,no cuudowny był.Wszystko miał duże:cool3:I oczywiście oleczek w pracy pił ,po pracy kupił lubelską ,wypilismy ją na pół i oleczek stracił kontakt ze światem:lol:Potem otwierałem drzwi do domu i tak mi sie zachcialo siusiu ,że no ten tego zeszczałem się w gacie xD[/QUOTE] Ja jeb.... :diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 [quote name='FredziaFredzia'] A piłaś whisky ze spritem? Najlepiej! [/QUOTE] tak...kiedyś mi klient w pracy polecał, bardzo sobie chwalił ten trunek także postanowiłam skosztować bo był przystojny i fajnie mu z oczu patrzało ;) nie zawiodłam się... wraz z urokiem szła prawdomówność ;) dobre nawet bardzo ale wolę jednak z colą :) Quote
Alicja Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name='jonQuilla']tak...kiedyś mi klient w pracy polecał, bardzo sobie chwalił ten trunek także postanowiłam skosztować bo był przystojny i fajnie mu z oczu patrzało ;) nie zawiodłam się... wraz z urokiem szła prawdomówność ;) dobre nawet bardzo [B]ale wolę jednak z colą[/B] :)[/QUOTE] moja krwia :cool2: Quote
Rinuś Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [I][B]Tej a gdzie Ty pracujesz?[/B][/I] Quote
jonQuilla Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='Rinuś'][I][B]Tej a gdzie Ty pracujesz?[/B][/I][/QUOTE] w monopolcu całodobowym :) Quote
Rinuś Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='jonQuilla']w monopolcu całodobowym :)[/QUOTE] [I][B]to pewnie 3/4 na wa lo na :diabloti: [/B][/I] Quote
jonQuilla Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='Rinuś'][I][B]to pewnie 3/4 na wa lo na :diabloti: [/B][/I][/QUOTE] trzeba wiedzieć co klientowi polecić :evil_lol: Quote
Recommended Posts