FredziaFredzia Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Żonkil w jakim Ty sklepie pracujesz że nie ma promo na czypsy?! :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 w Gdańsku.... wywiesili ostatnio plakaty, że u nas jest najdroższe życie z całej polski :grins: tu nie ma miejsca na promo na czypsy Quote
Doginka Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Hahaha, leję z tej promocji:roflt: ile emocji w jednych"czypsach":roflt: Quote
jonQuilla Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 nie ma promo na czypsy ale jest na wódkę :cool3: ta promo podoba mi się bardziej :evil_lol: Salsunia żyje! :) wiem, wiem....zdziwko co? ;) Teodor też żyje i nawet futerko już ładnie mu odrosło :) filmik zupełnie bezsensu ale wrzucę bo zdjęć mało to na odczepnego niech będzie taki bonus ;) [video=youtube;K0T8nTxpkDY]http://www.youtube.com/watch?v=K0T8nTxpkDY&feature=youtu.be[/video] Quote
Amber Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Jaki słodki pieseQ :loveu: I Qróliczek :loveu: Quote
Alicja Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 ooo Salsa :) proszę jak ślicznie króliś obrasta ...a tak ktoś tu biadolił :) Quote
Cavy Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Jak sie króóól zmienił, rozrósł się :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 oczy tęskniące za rozumem :evil_lol: http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC06836.jpg Quote
Doginka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Brodę ma bujną niczym sznaucer:roflt: http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC06836.jpg Quote
Alicja Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Aleks89']Cavy-wielkanoc tuż tuż.[/QUOTE] boże narodzenie :diabloti: Quote
Aleks89 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Doginka']Brodę ma bujną niczym sznaucer:roflt: http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC06836.jpg Bo to 8 z miotu:evil_lol: Quote
Vectra Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Aleks89']A idź w cholere.Czego narodzenie?[/QUOTE] szacunku do babci , bezbożniku :diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 nieg gadać tyle i nie robić tego miejsca popularnym i rozświetlonym na dogo...bo zaraz zaczną pojawiać się osoby żądające zdjęć :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Aleks89']A idź w cholere.Czego narodzenie?[/QUOTE] matce powiem jak do babci się odnosisz :diabloti:...pamiętaj , ze Gdynia nie tak daleko:evil_lol: [quote name='Vectra']szacunku do babci , bezbożniku :diabloti:[/QUOTE] otóż to :diablotI: [quote name='jonQuilla']nieg gadać tyle i nie robić tego miejsca popularnym i rozświetlonym na dogo...bo zaraz zaczną pojawiać się osoby żądające zdjęć :evil_lol:[/QUOTE] zdjęcia :hmmmm: a co to takiego:diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 wejdź na wątek fotograficzny to się dowiesz :) Quote
Aleks89 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Oj tam oj tam patologiczne wzorce z dzieciństwa zostawiły po sobie żniwa więc nie wymagajcie ode mnie:diabloti: A tak btw co to jest SZACUNEK?:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='Aleks89']Oj tam oj tam patologiczne wzorce z dzieciństwa zostawiły po sobie żniwa więc nie wymagajcie ode mnie:diabloti: A tak btw co to jest SZACUNEK?:evil_lol:[/QUOTE] nie zrozumiesz bo to nic zboczonego! :) Quote
Aleks89 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:Nie zaproszę cię do domu NIGDY:-( Tylko moją siostrzyczkę Rumunka zaprosze:multi: Quote
jonQuilla Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='Aleks89']:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:Nie zaproszę cię do domu NIGDY:-( Tylko moją siostrzyczkę Rumunka zaprosze:multi:[/QUOTE] Twoja ciekawość i chęć poznania mnie osobiście zwycięży :) Quote
Alicja Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='jonQuilla']wejdź na wątek fotograficzny to się dowiesz :)[/QUOTE] byłam ...tam tylko piszą co autor miał na myśli:diabloti: Oluś , Dżontkilka to twoja ciocia:diabloti:nie wolno pyskować Quote
jonQuilla Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='Alicja']byłam ...tam tylko piszą co autor miał na myśli:diabloti: [/QUOTE] ale jak zapytasz to Ci powiedzą co to jest zdjęcie :):diabloti: fakt, najpierw zapytają czym chcesz te zdjęcia robić i czy w ogóle warto Ci powiedzieć czym są zdjęcia, następnie zapytana zostaniesz o to co chcesz przekazać światu przez swoje fotografię a potem ew. dowiesz się co to jest ZDJĘCIE! :):loveu: Quote
Recommended Posts