Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jonQuilla napisał(a):
taaaaak :) i głupio mi było potem zapytać czy to Twój numer :evil_lol:
pracuję z babeczką o imieniu Alicja i spóźniałam się do pracy właśnie ;)

:lol: to zapiszę sobie Twój nr :)

ale się uśmiałam , jak przeczytalam :lol:

Posted

Alicja napisał(a):
:lol: to zapiszę sobie Twój nr :)

ale się uśmiałam , jak przeczytalam :lol:

a w ogóle to nie wiem skąd na tym tel mam Twój numer...bo orange mam od pół roku w sumie i mało osób mam wpisanych w książkę ... takie tam czary mary :)
a jakie było moje zdziwko jak odczytałam Twoją zwrotną wiadomość gdy już byłam za ladą alkomackiego sklepiku a obok mnie stała ów koleżanka do której miał iść sms

Posted

jonQuilla napisał(a):
a w ogóle to nie wiem skąd na tym tel mam Twój numer...bo orange mam od pół roku w sumie i mało osób mam wpisanych w książkę ... takie tam czary mary :)
a jakie było moje zdziwko jak odczytałam Twoją zwrotną wiadomość gdy już byłam za ladą alkomackiego sklepiku a obok mnie stała ów koleżanka do której miał iść sms

:roflt: cuda i dziwy :lol:

Posted

Alicja napisał(a):
hahaha , bo jakaż inna Katarzyna może włóczyc się o tej porze po mieście :lol:

teraz sprawdziłam i faktycznie się podpisałam :evil_lol:
przepraszam, mam nadzieję że nie obudziłam :)

Posted

jonQuilla napisał(a):
teraz sprawdziłam i faktycznie się podpisałam :evil_lol:
przepraszam, mam nadzieję że nie obudziłam :)

co ty , ja wychodziłam do pracy :)

Teraz wstaję ciutek później bo 5.15-5 .35 ..dotychczas było o 5 ,lub 4.45 ...wczesniej chodziłam na 6 teraz na 6.30 , a wstawanko zależy czy musze iść rano z psem czy nie :)

• 3 weeks later...
Posted

Salsunia w piątek wieczorem dostała od mojej mamy piłeczkę jeżyka z piszczałką. Na początku się na nią rzuciła a gdy piłka zapiszczała to Ruda się przestraszyła i już bawić się nie chciała...bała się nawet wejść na fotel, na którym piłeczka leżała ;)
Na drugi dzień ja postanowiłam Salsę oswoić z piłeczką na spacerze, porzucałam jej kilka razy i uznała że nie taki diabeł straszny aczkolwiek bardzo delikatnie ją przygryzała żeby tylko nie pisnęła...a jak już się to stało to z przerażeniem w oczach zerkała na mnie. Od razu mówię że to pierwsza taka piłka w życiu Salsy, zawsze uważałam że rozwali taką zabawkę w kilka sekund.
Ku mojemu zdziwieniu piłka była hitem wczorajszego dnia... Salsa zamiast ją niszczyć to popychała nosem, kulała łapką i fajnie się bawiła a po zabawie poszła nawet z nią spać. Własnym oczom nie wierzyłam. Piszczenie już nie jest tak diaboliczne aczkolwiek ewidentnie zniechęca Salsę do rozwalenia piłki :evil_lol: Dzisiaj też była hitem z rana... Ruda odkryła inny sposób zabawy otóż nie rozwalić ale przynieść, dać do ręki i oczekiwać rzucenia. Albo ona się stażeje albo ta piłka ma nią tak dobry wpływ xD

Piłka piszczy = Salsa piszczy ;)
na początku dodatkowo też się Rudzielec trząsł jak zapiszczała piłeczka...krzywda się widocznie działa a pies morderca przecież nie lubi jak coś jest krzywdzone :evil_lol:

tak się ładnie debilka bawić potrafi xD

[video=youtube;hUH8u0R2T1w]http://www.youtube.com/watch?v=hUH8u0R2T1w&feature=youtu.be[/video]

kto by pomyślał że głupia piłka piszcząca przeżyje dłużej niż piłka do nogi bądź do kosza :evil_lol:

Posted

gdzieś tam pewnie są w tym wątku :)

ale mogę dać filmik pokazujący jego najlepszą stronę ;)
[video=youtube;FW5DdCQ6fyE]http://www.youtube.com/watch?v=FW5DdCQ6fyE&list=UUcXL1fIK29bYgqR4PyHwzLA& index=22[/video]

Posted

nie od dziś wiadomo że jestem ta zła i nagorsiejsza! :)

żeby tu było kolorowo to wrzucam foty, które dostałam kilka dni temu... a są ogólnie z października chyba :eviltong:
dla tych którzy nie widzieli stoczni :evil_lol: fascynujące! ;)

i jakiś akcent zwierzęcy, choć nie Salsa :eviltong:

Posted

fakt jest kieliszek....nie zauważyłam :evil_lol:

Posokowiec :eviltong: Swojego czasu kumpela ją wystawiała i Besior miała ponoć dobre oceny a ogólnie do kumpeli trafiła przypadkiem... pierwszemu właścicielowi znudziła się dość szybko, zaniedbywał ją i w końcu sprzedał za grosze jak Bessi miała ciut ponad rok. Teraz ma 8 lat.