Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Można, ale to jakieś grosze są ;) W każdym razie mimo tego, że ona była bardzo zboczona :evil_lol: to stwierdziła, że czas na to poświęcony jest niewspółmierny do wynagrodzenia ;)

Posted

łeee to słabo :) telefonu służbowego też pewnie nie dają :evil_lol:
do mnie kiedyś jak miałam jeszcze naście lat zadzwonił przez pomyłkę gościu, myślał że do kominiarzy się dodzwonił więc powiedziałam że nie ale że do kominiarki i może przepchać mi komin xD ogólnie to było w szkole na wolnej lekcji więc gościu był na głośnomówiącym i wszyscy mieli polewkę, rozmawiał ze mną z dobre 10 minut aż skończył rozmowę mówiąc że chyba jednak poszuka dobrego numeru xD

Posted

[quote name='Aleks89']Jaka mądrunia Salsunia:loveu:[/QUOTE]

prawie tak madrunia jak jej pani ;)

[quote name='Alicja']ale na innych forach i na you tube widze :hmmmm:ino na dogo nie działa[/QUOTE]

to faktycznie dziwne...a w innej przeglądarce?

[quote name='FredziaFredzia']A przynosi wódkę też?[/QUOTE]

jeszcze nie...to wstępna faza szkolenia ;)

Posted

nawet fotę jej szczeliłam także dzisiaj na full wypasie tutaj ;)

Olek, nie drwij....wyobraź sobie jakby Ci tak pies piwo niósł, więcej by Ci się wylało bo byłoby wzburzone ;)

Posted

[quote name='YxNinaxY']hahah szurnięta jesteś, takich rzeczy psa uczyć, kto to widział? Taa i jak flaszkę przyniosła to nawet na 'księżniczkę" zasłużyła :D[/QUOTE]

oj tam ona była zachwycona że się może do czegoś przydać ;)
a z tą księżniczką to przejęzyczenie, wcale nie chciałam do niej tak powiedzieć tylko w tym przypływie radości tak mi się wymsknęło ;)

[quote name='FredziaFredzia']Jestem z niej taaaaaaaaka dumna!!! :loveu: :loveu: :loveu:

"Przynieś mi jak będę leżała." :lol:[/QUOTE]

ja także jestem z niej dumna bo czarno to widziałam... na początku bała się podejść do butelki :stupid:

Posted

ale jak ona delikatnie łapie:loveu: Hunter to kłapie tymi zębiskami aż siniaki zostają:roll: a Sanhez dopóki się nie nakręci też potrafi być delikatny ale nakręca się średnio po minucie zabawy:evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
:lol:i najlepsza zabawa jest w wyrku :)

ta est! :)
Salsa czasami nakręca się samym tym że klepnę ręką w poduszkę żeby ją napulchnić xD

YxNinaxY napisał(a):
ale jak ona delikatnie łapie:loveu: Hunter to kłapie tymi zębiskami aż siniaki zostają:roll: a Sanhez dopóki się nie nakręci też potrafi być delikatny ale nakręca się średnio po minucie zabawy:evil_lol:

siniaki na rękach od takich zabaw też mam zazwyczaj, ogólnie mi się bardzo szybko robią siniaki ale gorsze u niej są pazury niż zęby bo faktycznie łapie bardzo delikatnie aczkolwiek czasami jak się zbytnio nakręci to zdarza się jej zapomnieć o tym że to moja ręka
prawą rękę do łokcia mam zawsze mega podrapaną, ostatnio nawet klient w pracy pytał czy mam koty w domu xD haha