Amber Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Można, ale to jakieś grosze są ;) W każdym razie mimo tego, że ona była bardzo zboczona :evil_lol: to stwierdziła, że czas na to poświęcony jest niewspółmierny do wynagrodzenia ;) Quote
jonQuilla Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 łeee to słabo :) telefonu służbowego też pewnie nie dają :evil_lol: do mnie kiedyś jak miałam jeszcze naście lat zadzwonił przez pomyłkę gościu, myślał że do kominiarzy się dodzwonił więc powiedziałam że nie ale że do kominiarki i może przepchać mi komin xD ogólnie to było w szkole na wolnej lekcji więc gościu był na głośnomówiącym i wszyscy mieli polewkę, rozmawiał ze mną z dobre 10 minut aż skończył rozmowę mówiąc że chyba jednak poszuka dobrego numeru xD Quote
Alicja Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='jonQuilla']zepsułaś mamuś!:eviltong: [/QUOTE] ale na innych forach i na you tube widze :hmmmm:ino na dogo nie działa Quote
jonQuilla Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='Aleks89']Jaka mądrunia Salsunia:loveu:[/QUOTE] prawie tak madrunia jak jej pani ;) [quote name='Alicja']ale na innych forach i na you tube widze :hmmmm:ino na dogo nie działa[/QUOTE] to faktycznie dziwne...a w innej przeglądarce? [quote name='FredziaFredzia']A przynosi wódkę też?[/QUOTE] jeszcze nie...to wstępna faza szkolenia ;) Quote
jonQuilla Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 faza końcowa szkolenia ;) [video=youtube;V5tsSoEZnLQ]http://www.youtube.com/watch?v=V5tsSoEZnLQ&feature=youtu.be[/video] Quote
Aleks89 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 "no tak to sie nie napijemy" hahaha:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 nawet fotę jej szczeliłam także dzisiaj na full wypasie tutaj ;) Olek, nie drwij....wyobraź sobie jakby Ci tak pies piwo niósł, więcej by Ci się wylało bo byłoby wzburzone ;) Quote
YxNinaxY Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 hahah szurnięta jesteś, takich rzeczy psa uczyć, kto to widział? Taa i jak flaszkę przyniosła to nawet na 'księżniczkę" zasłużyła :D Quote
FredziaFredzia Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Jestem z niej taaaaaaaaka dumna!!! :loveu: :loveu: :loveu: "Przynieś mi jak będę leżała." :lol: Quote
jonQuilla Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='YxNinaxY']hahah szurnięta jesteś, takich rzeczy psa uczyć, kto to widział? Taa i jak flaszkę przyniosła to nawet na 'księżniczkę" zasłużyła :D[/QUOTE] oj tam ona była zachwycona że się może do czegoś przydać ;) a z tą księżniczką to przejęzyczenie, wcale nie chciałam do niej tak powiedzieć tylko w tym przypływie radości tak mi się wymsknęło ;) [quote name='FredziaFredzia']Jestem z niej taaaaaaaaka dumna!!! :loveu: :loveu: :loveu: "Przynieś mi jak będę leżała." :lol:[/QUOTE] ja także jestem z niej dumna bo czarno to widziałam... na początku bała się podejść do butelki :stupid: Quote
Vectra Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 ciekawe czy zagryche by przyniosła :diabloti: Quote
jonQuilla Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='Vectra']ciekawe czy zagryche by przyniosła :diabloti:[/QUOTE] nie :evil_lol: nawet tą najbardziej prymitywną czyli ogórka kiszonego by wpierdzieliła :roll: Quote
Vectra Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Jak prymitywną ? jak śmiesz !!!! to jest dobra zagrycha :loveu: Quote
jonQuilla Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='Vectra']Jak prymitywną ? jak śmiesz !!!! to jest dobra zagrycha :loveu:[/QUOTE] nie przeczę że dobra ale nadal uważam że prymitywna xD Quote
Alicja Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 No proszę , teraz to jak się rozchorujesz to wodę ci poda :) Quote
Obama Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Cóż za ucieleśnienie niewinności na tym łóżku spoczywa :) Quote
jonQuilla Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 nooo bardzo niewinne to stworzenie jest, taka moja mała CiapKulka :loveu: Quote
jonQuilla Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 są lepsze zabawy niż przeciąganie sznurka i rzucanie piłeczki :evil_lol: [video=youtube;5B0D27YfjSI]http://www.youtube.com/watch?v=5B0D27YfjSI&feature=youtu.be[/video] Quote
Alicja Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 :lol:i najlepsza zabawa jest w wyrku :) Quote
YxNinaxY Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 ale jak ona delikatnie łapie:loveu: Hunter to kłapie tymi zębiskami aż siniaki zostają:roll: a Sanhez dopóki się nie nakręci też potrafi być delikatny ale nakręca się średnio po minucie zabawy:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Alicja napisał(a)::lol:i najlepsza zabawa jest w wyrku :) ta est! :) Salsa czasami nakręca się samym tym że klepnę ręką w poduszkę żeby ją napulchnić xD YxNinaxY napisał(a):ale jak ona delikatnie łapie:loveu: Hunter to kłapie tymi zębiskami aż siniaki zostają:roll: a Sanhez dopóki się nie nakręci też potrafi być delikatny ale nakręca się średnio po minucie zabawy:evil_lol: siniaki na rękach od takich zabaw też mam zazwyczaj, ogólnie mi się bardzo szybko robią siniaki ale gorsze u niej są pazury niż zęby bo faktycznie łapie bardzo delikatnie aczkolwiek czasami jak się zbytnio nakręci to zdarza się jej zapomnieć o tym że to moja ręka prawą rękę do łokcia mam zawsze mega podrapaną, ostatnio nawet klient w pracy pytał czy mam koty w domu xD haha Quote
Recommended Posts