Rinuś Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='jonQuilla']trzeba wiedzieć co klientowi polecić :evil_lol:[/QUOTE] [I][B]z tej tańszej półeczki też degustowałaś? :diabloti:[/B][/I] Quote
jonQuilla Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='Rinuś'][I][B]z tej tańszej półeczki też degustowałaś? :diabloti:[/B][/I][/QUOTE] głównie te z niskiej półki, klienci na te lepsze trunki przychodzą od wielkiego dzwonu...nie ma co wydawać kroci żeby zabłysnąć wiedzą raz na ruski rok :evil_lol: winko cytrynowe za 6zł było najtańszym trunkiem, które ze znajomymi z pracy testowaliśmy tzn. ja nie skosztowałam akurat bo byłam już na innym etapie imprezowania... nie zauważyłam nawet że zostało odbezpieczone :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 [FONT=arial black]STO LAT[/FONT] [FONT=arial]i jeszcze jeden i jeszcze razzzzzzzzzz niech żyje nammmmmmmmmmmmmmmmmmm:knajpa:[/FONT] :Rose: Quote
Rinuś Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 o fiu fiu fiu ktoś ma tutaj urodzinki :cool3: spełnienia marzeń :multi::multi: co stawiasz?? Quote
Aleks89 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Urodziny krowo miałaś?I Nic nie powiedziałaś?Mam sie cholera domyślać?:mad: Quote
Alicja Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Aleks89 napisał(a):Urodziny krowo miałaś?I Nic nie powiedziałaś?Mam sie cholera domyślać?:mad: :mad: jak ty się do Cioci odzywasz ?? :diabloti: Quote
Alicja Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 jonQuilla napisał(a):o mamusia dziękuję :oops: ..........:loveu::grins: Quote
jonQuilla Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Rinuś napisał(a):o fiu fiu fiu ktoś ma tutaj urodzinki :cool3: spełnienia marzeń :multi::multi: co stawiasz?? dziękuję :) jedyne co dzisiaj stawiam to aspirynkę :evil_lol::evil_lol: wczorajsze stawianie się mi przejadło trochę :evil_lol: Aleks89 napisał(a):Urodziny krowo miałaś?I Nic nie powiedziałaś?Mam sie cholera domyślać?:mad: mam dzisiaj więc się spręż i mi złóż jakieś przaśne życzenia!!! :loveu: Alicja napisał(a)::mad: jak ty się do Cioci odzywasz ?? :diabloti: no włacha! :angryy: Quote
Izabela124. Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Spełnienia marzeń, wszystkiego dobrego, 100 lat!!!!!!! Quote
jonQuilla Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 dzięki, dzięki ;) Olek to się kurde wysiliłeś na maxa.... no ale dzięki bardzo mała franco :) Quote
angineuuka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 spełnienia marzeń, zdrowia i forsy :evil_lol: ;) Quote
FredziaFredzia Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ups, ja dopiero dzisiaj... Ale spełnienia marzeń Żonkila! Amber... :lol: Quote
jonQuilla Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Ups, ja dopiero dzisiaj... Ale spełnienia marzeń Żonkila! Amber... :lol: dzięki :) i tak miało nie wycieknąć że się starzeję... ja chcę uchodzić za wieczną nastolatę no ale sądzę że i tak będę... mam przynajmniej taką nadzieję :loveu: Quote
jonQuilla Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Vectra napisał(a):100 lat małolatko :drinking: uuu nikt do mnie dawno tak nie mówi....zapunktowałaś sobie u mnie xD haha dzięki :) Quote
Alicja Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 jonQuilla napisał(a):uuu nikt do mnie dawno tak nie mówi....zapunktowałaś sobie u mnie xD haha dzięki :) :roflt::roflt: Quote
jonQuilla Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 wódka za plecami a krechy nie ma a dziś by się przydała, coś mnie sen dopada xD Olek załatw mi coś ;) Quote
Aleks89 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Mogę ci ew. załatwić psychotropy :diabloti:Na to mam w 3mieście dojścia:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 myślisz że mi są psychotropy potrzebne? ;) posyp mi a nie tutaj psychotropami będziesz mnie faszerował xD Quote
Recommended Posts