jonQuilla Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='Alicja']:hmmmm: grzywacz króliczy ??[/QUOTE] pozazdrościłam Bobikowej :D Quote
Alicja Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='jonQuilla']pozazdrościłam Bobikowej :D[/QUOTE] tak sobie pomyślałam :grins: Quote
Izabela124. Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nie ma czego zazdrościć :eviltong: Jak on wygląda :crazyeye: Quote
jonQuilla Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='Izabela124.']Nie ma czego zazdrościć :eviltong: Jak on wygląda :crazyeye:[/QUOTE] jak? źle? :hmmmm: Quote
Izabela124. Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='jonQuilla']jak? źle? :hmmmm:[/QUOTE]Okropnie :diabloti: Łyse króliki są fuj :shake: Ale jak mu futerko odrośnie to znów będzie śliczny :loveu: Quote
jonQuilla Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='Izabela124.']Okropnie :diabloti: Łyse króliki są fuj :shake: Ale jak mu futerko odrośnie to znów będzie śliczny :loveu:[/QUOTE] fajne to ciałko w dotyku, takie delikatne i bardzo cieplutkie :loveu: gdybym nie wyrwała to lada dzień zacząłby mi się zatykać Quote
Izabela124. Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='jonQuilla']fajne to ciałko w dotyku, takie delikatne i bardzo cieplutkie :loveu: gdybym nie wyrwała to lada dzień zacząłby mi się zatykać[/QUOTE]Kiss też ma takie ciałko :loveu: Rozumiem :) Quote
zuzolandia Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 A myslalam ze tylko ja sie pastwie na biednym futerkiem a tu prosze krolika do konsumpcji przygotowują hihih hej Laska...alez mnie tu dawnoooooooooooooooooooooooooooooooo nie było hihihhi...ale z tego co widac nic sie nie zmieniło;-) Buziaczki!!! Quote
Aleks89 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Zuzolandia-wierz mi zmieniło się u Kaśki wiele:diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Kasiunia chwalić się nie będzie bo nie ma czym.... Olek coś świruje :eviltong: Quote
Izabela124. Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Kasiunia chyba coś kręci, bo Oleczek nie kłamie :lol: Quote
jonQuilla Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Kasiunia nigdy nie kłamie też po prostu to nie są tematy na dogo...tu się gada o psach i tyle! :diabloti::eviltong: Ja mogę powiedzieć tylko tyle że zaczęłam bawić się jak nigdy i cieszyć się życiem na maxa :razz: Obudziła się we mnie moja ciemna strona mocy i póki znów nie uśnie to podejrzewam że będę dalej tutaj bardzo rzadkim gościem. Quote
Izabela124. Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Tu o psach? Pierwsze słyszę :diabloti: Mogę tylko się domyślać o co chodzi :eviltong: A ja mam bujną wyobraźnię :lol: Quote
jonQuilla Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='Izabela124.']Tu o psach? Pierwsze słyszę :diabloti: Mogę tylko się domyślać o co chodzi :eviltong: A ja mam bujną wyobraźnię :lol:[/QUOTE] zapewniam! nie aż tak bujną :evil_lol: ;) Quote
Izabela124. Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='jonQuilla']zapewniam! nie aż tak bujną :evil_lol: ;)[/QUOTE]Żonkilka zeszłaś na złą stronę mocy :shake: Oj zapewniam Cię, że ma wyobraźnia jest baaardzo bujna :diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 żarty żartami ale nie wiem w ogole o czym my tu rozmawiamy ;) Quote
jonQuilla Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Aleksander bo dam Ci bana na gadu gadu i już sobie nie porozmawiamy :evil_lol: Quote
Lucky. Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 żonkila powiedz Ty mi, furminatorem go tak załatwiłaś ? :D i po co to ? każdemu królowi trzeba to robić ? Quote
jonQuilla Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='Lucky.']żonkila powiedz Ty mi, furminatorem go tak załatwiłaś ? :D i po co to ? każdemu królowi trzeba to robić ?[/QUOTE] Rękami i nie trzeba ale można. Zbytnio nie mam czasu na codzienne czesanie go żeby stopniowo się pozbywać kłaków dlatego czekam aż nowe futro zaczyna kiełkować i wtedy zaczynam rwać. Futro wychodzi kłębami niemalże samo, królika to nawet nie boli... Teodor przy tym siedzi grzecznie chyba że zbliżam się do miejsc gdzie nie lubi gdy się go dotyka (np. nad omykiem albo przy skokach). Miejsca gdzie stara sierść nie jest jeszcze 'wyparta' przez nową łatwo wyczuć...ja wtedy kończę rwanie dlatego Teodor jest taki do połowy wyrwany, na bokach bowiem jeszcze całkiem mocno trzymała się stara sierść i gdybym się uparła to wyrwałabym ją bez robienia królikowi krzywdy ale poczekam tydzień/dwa i będzie sama wychodziła tak jak góra. Robię mu tak bo Teodor ma problemy z zatorami i gdy tylko przychodzi czas na całkowitą wymianę szaty to go wolę wyskubać żeby nie bać się że zaraz mi się zatka i będę musiała koło niego skakać żeby go wskrzesić. Quote
Alicja Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Mojemu królikowi też wyłaziło kłębami , kiedyś się wystraszyłam jak mu została fioletowa łata na dupie (czarny był więc skóra taka jakby sina :diabloti: ):evil_lol: Córcia byłam wczoraj na Jelonku i Comie:multi: Quote
Recommended Posts