jonQuilla Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 To znaczy że dożywotni ban na prawdę jest dożywotni? :roll: Jaka Kamcia? Ja nie kojarzę albo może kojarzę ale nie tak tylko po avatarze albo po psie :eviltong: Quote
fioneczka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='jonQuilla']To znaczy że dożywotni ban na prawdę jest dożywotni? :roll: [/QUOTE] a co trzeba zrobić żeby dostać dożywotniego bana :hmmmm: Quote
Alicja Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='fioneczka']a co trzeba zrobić żeby dostać dożywotniego bana :hmmmm:[/QUOTE] trzeba się nazywać Olek i mówić prawdę prosto z mostu nie owijając w bawełnę ...jak ktoś jest kiep , to mówi mu się prosto w ryjok że jest kiep ..., bez dyplomacji :lol: i bez dreszczu emocji :lol: i za to Oluś dostał bana(na) ... Żonkilka Kamci ze Skierniewic nie pamiętasz ?? miała łeścika :grins: i zabrokatowany blożek :evil_lol: :diabloti: i bardzo chciała być sławna i przez jedną noc była :roflt: Quote
jonQuilla Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='fioneczka']a co trzeba zrobić żeby dostać dożywotniego bana :hmmmm:[/QUOTE] trzeba nie przebierać w słowach pisząc swoje wypowiedzi ale także trzeba być nielubianym przez kogoś tak bardzo żeby ta osoba donosiła moderatorom/adminom na każdym kroku :) Quote
jonQuilla Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='Alicja'] Żonkilka Kamci ze Skierniewic nie pamiętasz ?? miała łeścika :grins: i zabrokatowany blożek :evil_lol: :diabloti: i bardzo chciała być sławna i przez jedną noc była :roflt:[/QUOTE] nie pamiętam....a czemu tylko przez jedną noc? ;) pamiętam kogoś z westem ale nie wiem czy to akurat ten west i ta wlaścicielka :D haha Quote
Alicja Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='jonQuilla']trzeba nie przebierać w słowach pisząc swoje wypowiedzi ale także trzeba być nielubianym przez kogoś tak bardzo żeby ta osoba donosiła moderatorom/adminom na każdym kroku :)[/QUOTE] i cza mieć wroga wśród moderatorów ;) wystarczy jeden z okolic :) Quote
Alicja Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='jonQuilla']nie pamiętam....a czemu tylko przez jedną noc? ;) pamiętam kogoś z westem ale nie wiem czy to akurat ten west i ta wlaścicielka :D haha[/QUOTE] bo to był czar jednej nocy :roflt: Quote
jonQuilla Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='Alicja']bo to był czar jednej nocy :roflt:[/QUOTE] to chyba jednak nie wiem o co chodzi....najfajniejsze akcje omijają mnie łukiem ;) raz tylko brałam czynny udział w ciekawym zdarzeniu ale w sumie z drugiej strony to nie brałam bo dostałam bana :evil_lol: Quote
fioneczka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='Alicja']i cza mieć wroga wśród moderatorów ;) wystarczy jeden z okolic :)[/QUOTE] jestem więc na dobrej drodze :roflt: Quote
Alicja Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='jonQuilla']to chyba jednak nie wiem o co chodzi....najfajniejsze akcje omijają mnie łukiem ;) raz tylko brałam czynny udział w ciekawym zdarzeniu ale w sumie z drugiej strony to nie brałam bo dostałam bana :evil_lol:[/QUOTE] kiedyś Ci napisze na GyGY :grins: bo tutaj NIE :grins: Quote
jonQuilla Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='Alicja']kiedyś Ci napisze na GyGY :grins: bo tutaj NIE :grins:[/QUOTE] oczekuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Kamcia i jej trymowany weścik :loveu::evil_lol: pamietam, pamietam, choć wtedy na dogo bardzo niewiele się udzielałam :lol: Quote
Vectra Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='Iza.']Kamcia i jej trymowany weścik :loveu::evil_lol: [/QUOTE] aż się łezka w oku kręci :evil_lol: a dożywotni ban , to niby na jaki ma być czas ? skoro jest dożywotni ? dobrze że nie mamy prawa hamerykańskiego ;) bo by dostał ze 4 razy dożywocie Quote
jonQuilla Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Moja ciekawość zwyciężyła...odnalazłam sobie wątek, dodałam do subskrypcji i w pracy dzis będę miała co czytać xD hahahahaha Niby tak ale dożywotni ban wydaje mi się w dalszym ciągu w tym przypadku bardzo głupi, Olek nie działał na niekorzyść psów a to że ma taki a nie inny styl bycia wg. mnie nie jest wystarczającym powodem żeby dać mu bana. Mamy wolność słowa i tłumaczenie że są na forum dzieci, które nie powinny zgryźliwych czy też 'nieeleganckich' postów czytać do mnie nie przemawia....nie wydaje mi się żeby jeden Oluś miał taki wpływ na dzieci aby zaczęły masowo go naśladować :) hehe. Quote
fioneczka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='jonQuilla']Niby tak ale dożywotni ban wydaje mi się w dalszym ciągu w tym przypadku bardzo głupi, Olek nie działał na niekorzyść psów a to że ma taki a nie inny styl bycia wg. mnie nie jest wystarczającym powodem żeby dać mu bana. Mamy wolność słowa i tłumaczenie że są na forum dzieci, które nie powinny zgryźliwych czy też 'nieeleganckich' postów czytać do mnie nie przemawia....nie wydaje mi się żeby jeden Oluś miał taki wpływ na dzieci aby zaczęły masowo go naśladować :) hehe.[/QUOTE] a moze tu nie chodziło o "dotarcie do dzieci" ... może raczej "gadał" nie tak jakby się to KOMUŚ podobało eliminuje się zazwyczaj "niewygodnych osobników" ... a taki banik dożywotni to eliminacja :grins: ... a jak na banik nie zasłuży to można go zawsze gdzieś pod***bać :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 A ja nie w temacie. Kiedy ten ban dożywotni się dostał? Quote
jonQuilla Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 [quote name='fioneczka']a moze tu nie chodziło o "dotarcie do dzieci" ... może raczej "gadał" nie tak jakby się to KOMUŚ podobało eliminuje się zazwyczaj "niewygodnych osobników" ... a taki banik dożywotni to eliminacja :grins: ... a jak na banik nie zasłuży to można go zawsze gdzieś pod***bać :diabloti:[/QUOTE] też prawda.... na niewygodnych ludzi zawsze się coś znajdzie :) [quote name='FredziaFredzia']A ja nie w temacie. Kiedy ten ban dożywotni się dostał?[/QUOTE] jakoś tak sierpień/wrzesień 2010r. :diabloti: pamiętam bo dostaliśmy równocześnie bany z tym że ja na 3 miesiące a Oluś dożywocie :mad: a wątek brokatowej Kamci już przeczytałam :diabloti: nie mogłam się powstrzymać....wiem już co było na rzeczy, nie byłam w temacie bo to były moje początki na dogo :evil_lol: niektóre tematy zostały usunięte więc nie doszłam do wszystkich ciekawostek ale w sumie po co wracać....tylko zastanawiam się czy pies się znalazł. Quote
Vectra Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 z Olkiem to inna sprawa , był odbanowany , walczyłam o to jak lew ... niestety nie każdy lubi żarty i w każdym słowie doszukuje się zła ;) Ja nie mam na to wpływu. Mi Olek nie przeszkadzał. Dobrze że jest gg ;) Quote
Doginka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Qrna jestem na Dogo...wydaje mi się, że wystarczająco długo, ale nie kojarzę tematu:shake: Quote
Alicja Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Kamcia14 :loveu: aż sie rozmarzyłam ( nie wiem czy temat jest w całości , bo wydaje mi się że też ciutek posprzątano ) a Olek jest extra chłopakiem i naprawdę SZKODA że go tu nie ma ..jest na psiej i na gg ale brak go tutaj , no cóż jak są tacy co bawią sie w kablowanie , a na dogo to modne :roll: , podpierdzielanie i mają manię prześladowczą to tak potem wygląda :roll: Quote
jonQuilla Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Na psiej to ja natomiast mam dożywotniego bana z tego co pamiętam :evil_lol: Dostałam po tej akcji co tu na 3 miesiące dostałam :evil_lol: Fakt, szkoda że Olka nie ma ;) jedna osoba ale zawsze jakims durnym tekstem walnęła i było z czego się pośmiać .... no ale cóż faktycznie ma taki sposób bycia że nie wszystkim to pasuje. Sama kiedyś go unikałam bo mieliśmy niewielką spinę, było to jak byłam jeszcze świeżak na dogo i chciałam być na siłe politycznie poprawna ;):evil_lol: No i właśnie z tego co mi wiadomo to nie był jego pierwszy dożywotni ban :diabloti: Quote
Alicja Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='jonQuilla']Na psiej to ja natomiast mam dożywotniego bana z tego co pamiętam :evil_lol: Dostałam po tej akcji co tu na 3 miesiące dostałam :evil_lol: Fakt, szkoda że Olka nie ma ;) jedna osoba ale zawsze jakims durnym tekstem walnęła i było z czego się pośmiać .... no ale cóż faktycznie ma taki sposób bycia że nie wszystkim to pasuje. Sama kiedyś go unikałam bo mieliśmy niewielką spinę, było to jak byłam jeszcze świeżak na dogo i chciałam być na siłe politycznie poprawna ;):evil_lol: No i właśnie z tego co mi wiadomo to nie był jego pierwszy dożywotni ban :diabloti:[/QUOTE] starałaś się być miła , grzeczna i ułożona ;) Quote
jonQuilla Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:)[/QUOTE] witam :multi: [quote name='Alicja']starałaś się być miła , grzeczna i ułożona ;)[/QUOTE] aż za bardzo...gardzę sobą z tamtego okresu ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: im więcej zaczęłam czytać wypowiedzi porządnych, poprawnych, pozytywnych w 100% ciotek tym bardziej utwierdzałam się w przekonaniu że to nie moja bajka ;) *** Skoro tu jestem to się pochwalę choć sama jeszcze nie wiem czy się cieszę czy raczej się nie cieszę...jedno jest pewne, nieco się stresuję ;) no ale do rzeczy ... Dzisiaj dzwoniła do mnie moja przełożona i przenoszą mnie w środę na inny sklep. Będę miała dalej do pracy, najprawdopodobniej skmką będę śmigać no ale to tam najmniej istotne. Sklep ten staje się całodobowym sklepem dlatego też mnie tam przenoszą. Nie będę już pracować po 12 albo 14 godzin tylko normalnie po 8. Nie wiem czy się z tego cieszę... z jednej strony fajnie ale z drugiej przyzwyczaiłam się już do tego że siedzę tyle w pracy i że dzięki temu mam bardzo dużo wolnych dni....przy ósemkach już nie będzie takiego rumakowania niestety. Początkowo rzekomo mam nie robić nocek bo jestem wciąż świeżakiem w firmie i dadzą mi jakiś czas (nie wiem ile) na ogarnięcie sklepu, klientów itd. Mam nadzieję że rzeczywiście tak będzie. Nocki troszkę mnie przerażają...sprzedaż w nocy okienkowa ale to nie o to chodzi, raczej martwie się o to że mój organizm nie podoła pracy w nocy ;) Dziewczyna która mnie szkoliła jest teraz na urlopie, miała kończyć urlop 13 kwietnia ale z racji tego że mnie przenoszą to ją ściągają z urlopu. Następny sklep z którego robią nocny to właśnie ten na którym teraz jestem i Lucyna (ta która właśnie mnie szkoliła) dzwoniła do mnie dzisiaj i powiedziała że jak zrobią całodobówkę tam to będzie walczyła o to żebym pracowała z nią :multi: Powiedziała że bardzo dobrze jej się ze mną pracuje i że jeśli już musi pracować na całodobowym to chce z ekipą, którą sama sobie dobierze ;) Ona tam pracuje 7 lat także ma pewne przywileje :razz: Liczę więc na to że faktycznie moje przejście jest tymczasowe a potem przywrócą mnie na obecny mój sklep...chciałabym bardzo, zawsze to bliżej domu i lepszy dojazd a poza tym będę tęskniła za moimi ulubionymi klientami... w szczególności za panem od ZNIESŁAWIENIA :placz: nie potrafię nawet sobie wyobrazić jak moje życie teraz będzie wyglądało bez jego uszczypliwych komentarzy, bez jego naburmuszonej miny i bełkotu pod nosem ... może na nowym punkcie też znajdzie się jakiś taki bohater ;):evil_lol: Quote
M&S Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Słoneczne dzień dobry:) Widzę, że awansowałaś!!! Quote
Recommended Posts