Tengusia Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 no i supcio ze to tylko zapalenie pecherza ;) musisz jej cieple majciochy na spacery zakladac :diabloti: Quote
Oscar Patric Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 jak wiadomo co malutkiej dolega,to teraz już powinno być lepiej,zdrowia Quote
Alicja Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='Tengusia']no i supcio ze to tylko zapalenie pecherza ;) musisz jej cieple majciochy na spacery zakladac :diabloti:[/QUOTE] koniecznie :) Quote
jonQuilla Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]aj tam majciochy...podtuczyć trzeba tego chudzielca ;) zdjęć nie mam ale za to mam filmiki z dzisiejszego popołudnia :p [/B][/COLOR][/FONT][video=youtube;j-K9G-2Kts0]http://www.youtube.com/watch?v=j-K9G-2Kts0[/video] [video=youtube;bkJfCdj3pCw]http://www.youtube.com/watch?v=bkJfCdj3pCw[/video] Quote
agaga21 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 ślicznie proszą :) ale salsa ma głos!!!:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 [quote name='agaga21']ślicznie proszą :) ale salsa ma głos!!!:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]delikatny i kobiecy ;)[SIZE=1] (czytaj - niesamowicie piskliwy, irytujący)[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] Quote
chita Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 hahhahahah faktycznie glosik nie adekwatny do tego image'u:eviltong: ale prosi genialnie, achhh te jej oczyska:loveu: Quote
FredziaFredzia Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 A na marchewkę zachłanna jak Eris. ;) Quote
jonQuilla Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Jak szczeka kiedy jej się coś nie podoba to czasami jest to nieco bardziej konkretny dźwięk ale mimo wszystko nieadekwatny :evil_lol: Najgorsze dźwięki wydaje z siebie podczas zabawy z innym psem albo kiedy szczeka na patyka....tragedia :shake: Marchewkę lubiła zawsze ale zjadała kawałek i miała dość, jak pojawił się Teodor to zmieniło się jej zapotrzebowanie na marchew...mogłaby zjeść kilogram tylko jest jeden warunek, musi być to marchewka ukradziona z klatki albo tak jak na filmiku Teodor musi być obecny i też dostawać. Podobnie jest zresztą z innymi warzywami, które królik dostaje.... Ruda potrafi mu seler zabrać albo natkę pietruszki bądź koperek :stupid:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
M&S Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Teodor pewnie dostaje lepsze warzywka i dla tego Salsa kradnie......a mówią, że kradzione nie tuczy;) Quote
Tengusia Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 ja juz ci dawno mowilam ze najlepsze na niejadka to konkurencja ... a ze konkurencja jest krolik to rudej pozostaly tylko warzywka :diabloti: Quote
Oscar Patric Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 cudowna mordeczka,całuski zasyłamy Quote
zuzolandia Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [I][B]No dziolcha z gołym tylkiem lata to ją przewiało ;-) Dopszzz ze wiadomo co to ...kurczeee wszedzie jakies zdrowotne kłoptki ..masakraa........ Mizianko dla golodupca i buziaki dla Ciebie !!! [/B][/I] Quote
Oscar Patric Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 witamy popołudniowo i mizianki zasyłamy Quote
Oscar Patric Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 a może tak nowe foteczki pozdrawiam Quote
Talucha Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Witamy :) Hah, no głos Salsa ma świetny :lol: Quote
jonQuilla Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Witam :) Teodor ogólnie jest przeze mnie faworyzowany dlatego pewnie Ruda jest zazdrosna i zabiera mu praktycznie wszystko ;) Salsa już znacznie lepiej...pije i sika w normalnych ilościach. Humorek też jej dopisuje, właśnie gania zająca po pokoju także myślę że choróbsko pożegnane. No i co się żeście uczepili tak jej głosiku :evil_lol: Przecież jest fantastyczny ;) Zdjęć nie mam :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffff :) Quote
jonQuilla Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ma to po mnie ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts