Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]aj tam majciochy...podtuczyć trzeba tego chudzielca ;)

zdjęć nie mam ale za to mam filmiki z dzisiejszego popołudnia :p

[/B][/COLOR][/FONT][video=youtube;j-K9G-2Kts0]http://www.youtube.com/watch?v=j-K9G-2Kts0[/video]

[video=youtube;bkJfCdj3pCw]http://www.youtube.com/watch?v=bkJfCdj3pCw[/video]

Posted

[quote name='agaga21']ślicznie proszą :)
ale salsa ma głos!!!:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]delikatny i kobiecy ;)[SIZE=1] (czytaj - niesamowicie piskliwy, irytujący)[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Jak szczeka kiedy jej się coś nie podoba to czasami jest to nieco bardziej konkretny dźwięk ale mimo wszystko nieadekwatny :evil_lol:
Najgorsze dźwięki wydaje z siebie podczas zabawy z innym psem albo kiedy szczeka na patyka....tragedia :shake:

Marchewkę lubiła zawsze ale zjadała kawałek i miała dość, jak pojawił się Teodor to zmieniło się jej zapotrzebowanie na marchew...mogłaby zjeść kilogram tylko jest jeden warunek, musi być to marchewka ukradziona z klatki albo tak jak na filmiku Teodor musi być obecny i też dostawać. Podobnie jest zresztą z innymi warzywami, które królik dostaje.... Ruda potrafi mu seler zabrać albo natkę pietruszki bądź koperek :stupid:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[I][B]No dziolcha z gołym tylkiem lata to ją przewiało ;-)

Dopszzz ze wiadomo co to ...kurczeee wszedzie jakies zdrowotne kłoptki ..masakraa........

Mizianko dla golodupca i buziaki dla Ciebie !!!
[/B][/I]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Witam :)

Teodor ogólnie jest przeze mnie faworyzowany dlatego pewnie Ruda jest zazdrosna i zabiera mu praktycznie wszystko ;)

Salsa już znacznie lepiej...pije i sika w normalnych ilościach. Humorek też jej dopisuje, właśnie gania zająca po pokoju także myślę że choróbsko pożegnane.
No i co się żeście uczepili tak jej głosiku :evil_lol: Przecież jest fantastyczny ;)

Zdjęć nie mam :eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT]