Alicja Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 chita napisał(a):patrz...wróciła i sie wywyższa:obrazic::diabloti: kota biore JA i pozamiatane:evil_lol: na kisiel czy na ciastka ??? Quote
Darianna Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Alicja napisał(a): na kisiel czy na ciastka ??? na sajgonki :D Quote
Cieplutkaa. Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 chita napisał(a): kota biore JA i pozamiatane:evil_lol: Nie, nie Kochana. Ja prowadzę znaną w świecie przestępczości hodowlę psów bojowych i mam takie wynalazki, że innym pozostaje tylko pomarzyć! Najbardziej lubię kłodę przymocowaną poziomo nad ziemią. Do jej jednego końca wiążę kota, do drugiego psa i trwa nieskończona gonitwa w kółko. I kto mi do takiego domu nie da Kocurka, kto? Nikt mnie już nie przebije. Żebyście nie myśleli o mnie, jak o wariatce to od razu naprostuję, że czytałam kiedyś opis z właśnie takiej pseudo i było tam coś w podobie. ; ( Quote
chita Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Alicja napisał(a): na kisiel czy na ciastka ??? na gole klaty:evilbat: Cieplutka...wygralas:mdleje::diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 chita napisał(a):patrz...wróciła i sie wywyższa:obrazic::diabloti: [FONT=Georgia]buahaha...myślałam że nikt nie zauważy ;) a tak w ogóle to może jeszcze coś chcecie mi zabrać...może kwiatki bo zdarza mi się zapominać je podlać? :hmmmm: [/FONT] Quote
kasia_1982 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 my tylko chcemy zwierzaki, i nie zabrac tylko uratowac z twoich rak ;) Quote
Darianna Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Ja swoim kwiatkom powinnam szukać domu, bo częściej psy kąpię niż kwiatki podlewam. A to nie kaktusy ;) Quote
jonQuilla Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 [FONT=Georgia]no to bierzta co chceta skoro tak !!! :obrazic:[/FONT] Darianna napisał(a):Ja swoim kwiatkom powinnam szukać domu, bo częściej psy kąpię niż kwiatki podlewam. A to nie kaktusy ;) [FONT=Georgia]istnieje jakieś Towarzystwo Ochrony Kwiatów Domowych? [/FONT]:hmmmm: Quote
jonQuilla Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Darianna napisał(a):Może jeszcze Straż dla Roślin ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]numer do nich to 994[/FONT] Quote
chita Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 a ja to wspólczuje tym wszystkim, co to dzis ich na dogo nie bylo i jutro to wszytsko beda musieli nadrabiac.....:evil_lol: Quote
Lucky. Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 zaraz lodówka będzie do oddania, bo jej nie uzupełniasz i świeci tylko nie potrzebnie i prąd zabiera :diabloti::evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 chwile mnie nie bylo i tyle stron do nadrobienia :D http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC02158640x480.jpg?t=1289896825 Tego Pana to ja znam :D:D http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04414.jpg?t=1289928463 jakie biedactwo..... :( Quote
Magda Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Usunęłam off'a. Mam nadzieję, że nie będę już musiała otrzymywać tylu wiadomości na maila - chcecie mi zablokować skrzynkę?:) Quote
Alicja Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [FONT=Arial]Zonkilku ...posłałam Ci fajne filmiki na GG :roflt:, ale koniecznie z głośnikami :grins:[/FONT] Quote
*Monia* Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Czeeeść :loveu::loveu::loveu: Przegapiłam walkę o zwierzaki, kwiatki też zabrane, więc tylko się przywitam :p I miłego wieczorku życzę :lol: Quote
jonQuilla Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 chita napisał(a):a ja to wspólczuje tym wszystkim, co to dzis ich na dogo nie bylo i jutro to wszytsko beda musieli nadrabiac.....:evil_lol: [FONT=Georgia] słusznie :)[/FONT] Lucky. napisał(a):zaraz lodówka będzie do oddania, bo jej nie uzupełniasz i świeci tylko nie potrzebnie i prąd zabiera :diabloti::evil_lol: [FONT=Georgia]lodówką akurat nie ja się zajmuję więc bez obaw :evil_lol:[/FONT] Marta_Ares napisał(a):chwile mnie nie bylo i tyle stron do nadrobienia :D http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC02158640x480.jpg?t=1289896825 Tego Pana to ja znam :D:D [FONT=Georgia]a to ciekawostka ;):cool3:[/FONT] Magda napisał(a):Usunęłam off'a. Mam nadzieję, że nie będę już musiała otrzymywać tylu wiadomości na maila - chcecie mi zablokować skrzynkę?:) [FONT=Georgia]dzięki, mam nadzieję że nie będzie potrzeby zapychać skrzynki :) [/FONT] Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Zonkilku ...posłałam Ci fajne filmiki na GG :roflt:, ale koniecznie z głośnikami :grins:[/FONT] [FONT=Georgia]widziałam, widziałam :roflt: ludzie to mają wizje ;)[/FONT] *Monia* napisał(a):Czeeeść :loveu::loveu::loveu: Przegapiłam walkę o zwierzaki, kwiatki też zabrane, więc tylko się przywitam :p I miłego wieczorku życzę :lol: [FONT=Georgia]cześć :multi::loveu: trzeba było wpaść wcześniej to może byś załapała na cokolwiek, jakiegoś małego uschłego kwiatka czy coś ;) dzięki i wzajemnie :) *** Z tego stresu Teodora mi przytkało po raz pierwszy :shake: Wiem że zdaniem niektórych lepiej byłoby dla niego gdyby zdechł ale jako że jestem samolubna to robię kleik z siemienia i będziemy niedługo podawać coby odetkać go bo jak pęknie to mi 'guanem' ściany zachlapie. :evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Naszego Maxa raz za bardzo odetkało a to za sprawą kapusty która była w kuchni na podłodze ... a on ją zlokalizował . Ale spoko wystarczyły witki brzozy ...nie nie chłostałam go nimi ;) schrupał i wyzdrowiał ...z przytkaniem nie mam doświadczenia . Quote
jonQuilla Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Alicja napisał(a):Naszego Maxa raz za bardzo odetkało a to za sprawą kapusty która była w kuchni na podłodze ... a on ją zlokalizował . Ale spoko wystarczyły witki brzozy ...nie nie chłostałam go nimi ;) schrupał i wyzdrowiał ...z przytkaniem nie mam doświadczenia . [FONT=Georgia]Buahaha, jesteś pewna że go nimi nie chłostałaś? :evil_lol::evil_lol: Z Tobą to nigdy nic nie wiadomo. Ja też nie mam dlatego stosuję się do tego co mi Magda powiedziała gdyż ma doświadczenie w tym temacie, mam nadzieję że Teo poczuje się lepiej bo chyba boli go brzuch. [/FONT]:roll: Quote
Migori Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Biedny Teoś. Na mojego gnoma najlepiej działało siemię i masowanko. Potem to mnie znienawidził za to masowanie, no ale co zrobić. Quote
Alicja Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 no to masuj ...żeby tylko pomogło :kciuki: Quote
*Monia* Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 jonQuilla napisał(a):cześć :multi::loveu: trzeba było wpaść wcześniej to może byś załapała na cokolwiek, jakiegoś małego uschłego kwiatka czy coś ;) dzięki i wzajemnie :smile: Pracoholicy w domu na net siły nie mają więc od poniedziałku nawet kompa nie włączałam :evil_lol:. Ale następnym razem będę bardziej czujna i może jakiś zwierz mi się z racji interwencji dostanie, np króliczek żeby Hexolina miała komu kraść suchy chleb i ziarenka czy też go czasem obślinić albo kotek dla żeby mogła go ogłuszyć szczekaniem nad głową :cool3:. Bardziej bym się upierała przy króliku, ale widzę że po niego kolejka się taka ustawiła że nie ma szans się dopchać :shake: Quote
zuzolandia Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 chita napisał(a):a ja to wspólczuje tym wszystkim, co to dzis ich na dogo nie bylo i jutro to wszytsko beda musieli nadrabiac.....:evil_lol: dlatego przylazłam jeszcze dziś hihihih cześć nicniemajaca kobito.....a mówiłam przijedz do Hanysolandi tu Ci bydzie richtich fajnie hihihi Quote
Tengusia Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia][/FONT][FONT=Georgia]*** Z tego stresu Teodora mi przytkało po raz pierwszy :shake: Wiem że zdaniem niektórych lepiej byłoby dla niego gdyby zdechł ale jako że jestem samolubna to robię kleik z siemienia i będziemy niedługo podawać coby odetkać go bo jak pęknie to mi 'guanem' ściany zachlapie. :evil_lol: [/FONT] strasznie samolubna jestes :shake: Quote
Recommended Posts