Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]A my dziś po spacerze z Klockiem i Grosią vel Balbiną vel Demoniką nad żółtą rzeczkę ;) ....
uprzedzając pytania :roflt:Klockowa ma od siebie nad rzeczkę dużo dalej niż ja :roflt:

a ja mam deprechę z tego powodu że Ozzy nie należy do Klubu i nie ma szelek na zamówienie :(........................... :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='olekg89']Musisz założyć klub ,łaciatego Amstafófa i zaprojektować specjalne szelki.[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]takie specjalne :grins:TYLKO asty zapisane do klubu będą mogły nosić ;)[/B][/COLOR]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ortopedyczne szelki dla psów :multi:
nie wiedziałam że coś takiego istnieje :)

i Klockowej tak sie chciało bez auta i TŻta? :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ortopedyczne szelki dla psów :multi:
nie wiedziałam że coś takiego istnieje :)

[COLOR=Navy][B]za mało czytasz mądre blogaski na 4:hmmmm: grupie [/B][/COLOR]

i Klockowej tak sie chciało bez auta i TŻta? :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]jak bez auta :diabloti: ...Rządową pojechałyśmy :grins:.....a na co nam TZ-ty na spacerze :hmmmm:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B][COLOR=Navy][B]za mało czytasz mądre blogaski na 4:hmmmm: grupie [/B][/COLOR][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]najwyraźniej, już nadrobiłam zaległości
czy mi się tylko to przyśniło czy Ona rzeczywiście poprosiła o przeniesienie wątku? :crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B][COLOR=Navy][/COLOR][/B][/COLOR][/FONT][quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]jak bez auta :diabloti: ...Rządową pojechałyśmy :grins:.....a na co nam TZ-ty na spacerze :hmmmm:[/B][/COLOR][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a od kogo aparaty pożyczyłyście? :crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Ala pisała ,że clockowa ma dalej niż ona do rzeczki ,ale ciekawe jak daleko.Ile km i czy na ulicy mocno przekraczają prędkość.I czy Demonika miała odpowiednie szelki na spacerze z klubu malucha.Jak myślisz?
A ciekawe jak Ty masz daleko do tej rzeczki , na pewno dalej niż ja.No nie?

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Mówisz o tej rzecze złotej, nad którą Ala zabrała Klockową z Dominisią pomimo tego że mają dalej niż Ona?
W ogóle czy to odpowiedzialne żeby zabierać małe dziecko nad taką rzeczkę, która jest tak daleko od domu...nawet jeśli miała szelki z klubu malucha to jest to mało odpowiedzialne posunięcie wg. mnie.
Ja do rzeczki pewnie mam bliżej niż Chińczycy aczkolwiek dalej niż Niemcy z Drezna. [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Ej kolego a możesz mi tu nie spamować? Bo przeniosę wątek do galerii grupy III i skończy się rumakowanie.

dla zainteresowanych ostatnie zdjęcia są tutaj
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/74851-Ruda-Fa%C5%82szywa-Rudy-D%C5%82ugouch-i-Bury-Agresor-...-czyli-Salsa-Teodor-i-Kiciu%C5%9B/page1275[/URL][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]wiesz co mnie boli? że napisałam na FB tyle postów i poszły na zmarnowanie, nie odznaczyły się pod moim avatarkiem i nikt nie wie jaka jestem fajna :placz:

a myślisz że długo trwa proces przenoszenia wątku z FB do grupy?[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

Kurde no fakt musimy mieć dużo pościków wtedy wszyscy będą wiedzieli ,że jesteśmy mądrusi ,bo mamy dużo postów uj z tym ,że tej samej treści "zapraszam do nas" "czemu do nas nie zaglądacie" "a kiedy będą fotki?" xD

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]wiesz co mnie boli? że napisałam na FB tyle postów i poszły na zmarnowanie, nie odznaczyły się pod moim avatarkiem i nikt nie wie jaka jestem fajna :placz:
?[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]
ja wiem ze jestes fajna ;P ja tez sie naklepałam a tu mi pozabierali :/

Posted

[quote name='olekg89']Kurde no fakt musimy mieć dużo pościków wtedy wszyscy będą wiedzieli ,że jesteśmy mądrusi ,bo mamy dużo postów uj z tym ,że tej samej treści "zapraszam do nas" "czemu do nas nie zaglądacie" "a kiedy będą fotki?" xD[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]jak się wszyscy przeniosą do grup to będziemy mieli extra wyniki :multi:
bo niestety ale Ona nie pozwala mi u siebie się wykazać :shake: a przecież napisałam jej słit komencia...już sama nie wiem o co tej dziewczynie chodzi :roll:
[/B][/FONT][/COLOR]
[quote name='Basia&Safi']ja wiem ze jestes fajna ;P ja tez sie naklepałam a tu mi pozabierali :/[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:multi: chociaż Ty znasz się na ludziach :)
spoko, jak już pisałam...wszystko jest do nadrobienia
[/B][/FONT][/COLOR]
[quote name='M&S']Cześc:)

Wpadniesz jutro na wystawę?[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Witam :)
Molestuję koleżankę coby ze mną się przejechała ale jutro da mi ostateczną odpowiedź jednak jestem gotowa sama się wybrać także jest ogromne prawdopodobieństwo że się pojawię :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Navy][B]:grins:
po1. pozyczałyśmy sobie aparaty nawzajem ....można tak :hmmmm: o fotograficzne mi chodzi :roll:
po 2. Klockowa ma z Jebia do Mła 17 km ...a od Mła na Żółtą Rzeczkę ja mam 9 km ...na metry , centymetry , milimetry , kroki , stopy , cale przeliczać nie będę :diabloti:
po 3. Demoniczka nie miała szelek z Klubu :roll:
po 4. Klocek też nie miał szelek :shock:
po 5. w rzeczce było mało wody ... nie wiem ile kropelek wyparowało od ostatniego naszego spaceru tam :roll:
po 6. uff ufff udało nam się nie przejechać na czerwonym świetle :grins: ...ale nie pamiętam z jką prędkością pomykałyśmy ....
po 7. qrna ... :splat: a ja trąba miałam blogasa na III grupie a poprosiłam o przeniesienie na FotoBlogi :roll: a mogłam sobie nabijać posty :roll:[/B][/COLOR]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Mamuś a nie wydaje Ci się że ten post, który napisałaś jest za długi i zbyt szczegółowy? ile czasu straciłaś na jego napisanie i z jaką siłą waliłaś w klawiaturę? [/B][/COLOR][/FONT]