Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

emdziolek napisał(a):
Uehehe no to Salsa grzeczna jest!:evil_lol: Szkoda ze go nie pogryzła:diabloti:

też żałuje :) może by przestali nas nawiedzać :evil_lol::evil_lol:

zuzolandia napisał(a):
hiihiiiiih miala dziewczyna potargac tego darmozjada za kiece a coo ihihihihihihi

taaaaaa nasza klasa to niezly ubaw hiihi choc z mojej podstawowki tylko kilka sztuk narazie hihihihi

wycaluj salse ode mnie ihihihi

ode mnie z podstawówki nikogo...ale to i tak całkiem niedawno było więc nie ma co oglądać :evil_lol:

Salsa wycałowana :loveu:

Paula_ napisał(a):
Cze młoda :multi: Zaczynasz pisać elaboraty, jak Zuzkowa :evil_lol: i to jeszcze jak po piwkach jestem :roll: Co to ja chciałam :hmmmm: A, gratulejszyn biologii :lol:
Cieszkam, że Salsie nic poważnego nie dolega :multi: Dobrze, jak waży mało, to lepiej dla łapek, jeszcze się rozwija i zdąży na boczki rozrosnąć ;)
Z wizyty księdza się uśmiałam :evil_lol: ale jakoś wcześnie u Was przychodzą po hajs, z tego co pamiętam, u nas dopiero po nowym roku, ale może coś się zmieniło, bo ostatnio wpuściliśmy księdza :hmmmm: jakieś 15 lat temu :evil_lol:

Pogoń siostrę, niech oddaje aparat :mad:

Pozdrówka :hand:

Cześć :multi::multi:
a pisałam że czytać nie trzeba ;) tym bardziej jak po piwkach się jest :evil_lol::evil_lol:
u Nas szybko zaczynają księża chodzić bo nasza parafia jest bardzo duża :) i albo moja ulica jest jedną z pierwszych, którą odwiedzają i mam tak wcześnie jak w tym roku albo jedną z ostatnich i wtedy mam po nowym roku :)
Jak dla mnie kolęda mogłaby nie przychodzić...ale moja rodzina się upiera że wypada :shake: chyba niczego ich już się nie da nauczyć ;) :evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
was też przyszłam obudzić a co mi tam - jak wszystkich to wszystkich:evil_lol::loveu:

Dzięki za pobudkę :) dopiero po 9 wstałam :evil_lol:

Alicja napisał(a):
Berek Córcia :loveu::multi:
wyśpij się ...dziś wolne :multi::multi:

Berek Berek Mamciu :loveu::loveu: :multi:
wyspałam się a cooo ;)
w końcu dzisiaj na potupajkę...trzeba mieć siły :)

BeaC napisał(a):
..............witam Cię porannie- sobotnio- dla niektórych weekendowo

dla mnie jeszcze nie:-(

Cześć :multi:
Spokojna głowa...postaram się Cię wybawić z roboty :) :eviltong:

Posted

jonQuilla napisał(a):

Dzisiaj mam kolędę...jestem ciekawa jak Salsa zareaguje na księdza a ksiądz na Salsę ale obawiam się że będziemy musieli zamknąć ją w kuchni...tyle że wtedy rozniesie nam całą kuchnie :roll:

było tego w tej sukni zamknąć w kuchni... darmozjada jednego:diabloti::diabloti:
piranie... pobierajacego haracz ...

Kto wymyślił taką głupotę jak kolęda...chyba jest tylko po to żeby pozawracać dupe ludziom, zabrać od nich kase i wkurzyć ich psy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
księdzy se wymyslili.... gdzie i kto zarabia jakieś 50 zł za 10 minut?? :mdleje: czemu ja nie poszłam za księdza :flaming:

Macie profile na Naszej Klasie? :evil_lol::evil_lol:
pewnie że mamy... mamy też FORUM dogomaniaków :diabloti:

jonQuilla napisał(a):

Tak jak myslałam...ksiądz posiedział 5 minut, zarobił i wkurzył mi psa...do teraz biega po mieszkaniu i szczeka :evil_lol:

ksiądz biega i szczeka??? :roll: WYPCHAJ dziada :diabloti:

zuzolandia napisał(a):
hiihiiiiih miala dziewczyna potargac tego darmozjada za kiece a coo ihihihihihihi

:evil_lol::evil_lol: jestem rządna fotek jak Salsa przeciaga po podłodze za suknie tego transwestyte :roll:

Paula_ napisał(a):
ale może coś się zmieniło, bo ostatnio wpuściliśmy księdza :hmmmm: jakieś 15 lat temu :evil_lol:

bezbożniki :diabloti:

cze dżoint-kiler:loveu::multi:

Posted

clockwork napisał(a):
:evil_lol:
księdzy se wymyslili.... gdzie i kto zarabia jakieś 50 zł za 10 minut?? :mdleje: czemu ja nie poszłam za księdza :flaming:
oni wolą młodych jędrnych chłopców w swoich zastępach :evil_lol:

pewnie że mamy... mamy też FORUM dogomaniaków

jak zwykle ja dowiaduje się o wszystkim na końcu ;) :evil_lol:

ksiądz biega i szczeka??? :roll: WYPCHAJ dziada :diabloti:

pomożesz mi go wypchać? :evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol: jestem rządna fotek jak Salsa przeciaga po podłodze za suknie tego transwestyte :roll:

niestety takich nie będzie bo aż tak hardcorowo to nie było a szkoda :evil_lol::evil_lol:
od kiedy moja siostra wyjechała do Irlandii to kolędy u nas są nudne :evil_lol::evil_lol: wcześniej zawsze się z księżmi kłóciła i jeden w trakcie całego "obrzędu" wstał i wyszedł...nawet się nie pożegnał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cze dżoint-kiler:loveu::multi:

Cześć Klockowa :multi::multi::multi: :loveu:

Posted

jonQuilla napisał(a):
oni wolą młodych jędrnych chłopców w swoich zastępach :evil_lol:

ojjj tak.... nawet to uwieczniają :roll::diabloti:

jak zwykle ja dowiaduje się o wszystkim na końcu ;) :evil_lol:
nooo... kto szuka ten znajdzie ;)

pomożesz mi go wypchać? :evil_lol:
niestety takich nie będzie bo aż tak hardcorowo to nie było a szkoda :evil_lol:dawa mi go tu.... a może ja w tym roku wpuszcze tego szarlatana ... i ja porobie przeciagane fotki :evil_lol::evil_lol:

od kiedy moja siostra wyjechała do Irlandii to kolędy u nas są nudne :evil_lol::evil_lol: wcześniej zawsze się z księżmi kłóciła i jeden w trakcie całego "obrzędu" wstał i wyszedł...nawet się nie pożegnał :evil_lol:

ale kasy wziąć nie zapomniał ?? :razz::razz:

Cześć Klockowa :multi: :loveu:

cześć salsowa :multi:

Posted

clockwork napisał(a):
nooo... kto szuka ten znajdzie ;-)

już Was wszystkich tam wyłapałam :)

:evil_lol:dawa mi go tu.... a może ja w tym roku wpuszcze tego szarlatana ... i ja porobie przeciagane fotki :evil_lol::evil_lol:

to ja będę oczekiwała na fotki Klocka zabawiającego się z facetem w spódnicy :evil_lol::evil_lol:

ale kasy wziąć nie zapomniał ?? :razz::razz:

wziął bo moja mama za nim polazła :roll: nie jest bystrą kobietą ;) :evil_lol:

http://th.interia.pl/10,ga8acee471107524/i388118.jpg hahaha :roflt::roflt::roflt:

Posted

Cześć córcia :loveu::loveu::loveu:

lubisz kolędy :razz::razz:...u mnie jest w poniedzialek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale MNIE :razz:...NAS :razz:...NIE MA :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

hihiihih ja ksiedza ostatni raz na koledzie widzialam jak mi 15 stka stuknela hihiii
wtedy to stwierdzil zem corka szatana [a jo tako grzeczno ]i wyszedl wzburzony i kasuiryyyyyyyyy nie wzial ihiiiiihiihihihihhiihihihihihihihiiiihi tak sie zbulwersowol ihihihhihihihihihi

dziendoberek kfffiatuszkuu

Posted

[quote name='Alicja']Cześć córcia :loveu::loveu::loveu:

Cześć mamunia :loveu::loveu::loveu: :multi:

[quote name='zuzolandia']
dziendoberek kfffiatuszkuu

Cześć :multi::multi::multi:

Wczoraj była potupaja...w klubie gdzie było AfterParty po jakiejś breakdancowej akcji ;) w każdym bądź razie większość ludzi była fajnie tańcząca ale wymiękli i zasiedli przy stolikach więc od około 1:30 tylko my w trzy byłyśmy na parkiecie bo koledzy nie chcieli się dołączyć :evil_lol:
Śmiesznie było...tylko zamknęli około 3 bo strasznie mało ludzi i się nie wybawiłam tak jakbym chciała :) no ale co zrobić :evil_lol::evil_lol:

Przed wyjściem poszłam do koleżanki i czekałyśmy na jeszcze jedną koleżankę aż przyjedzie z Sopotu...była około 21 a my do tego czasu dwa wina wypiłyśmy :evil_lol:

:oops: :grin::grin: tak wiem...mam coś z łbem ;)

Posted

;)...córcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no nic ...mam w twoim wieku też piła winka :razz::razz:...ale ze nie teges ;)...to już tak zostaje na zawsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mi zostalo :roll::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Paula_']Witaj imprezowiczko :multi:

Cześć :multi::multi::multi:

[quote name='evaxon']hahaha żonkilku:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ty wariacie tyy... hehehehe

ja wariat? niee :) ;) :evil_lol:

[quote name='zuzolandia']http://lh6.google.pl/jonQuilla123/R2UqTGDQigI/AAAAAAAABF4/wv067utqjjM/SSL26228.JPG?

hmmmmmmmmmmmm apetyczny widok ;-)

hahaha...gdzie? ;)

[quote name='Alicja'];)...córcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no nic ...mam w twoim wieku też piła winka :razz::razz:...ale ze nie teges ;)...to już tak zostaje na zawsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mi zostalo :roll::evil_lol::evil_lol:

mamcia :)
cieszę się że nie tylko ja w naszej rodzinie wino lubię :) :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:hand:
witanko córeczko z samego ranka ...u nas snieżnego :roll:

Witam :multi::multi::multi:

Jeśli u Nas nie spadnie śnieg do świąt to wpadnę do Ciebie mamuniu :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']
Przed wyjściem poszłam do koleżanki i czekałyśmy na jeszcze jedną koleżankę aż przyjedzie z Sopotu...była około 21 a my do tego czasu dwa wina wypiłyśmy :evil_lol:

cześć! Widzę że pracowity weekend miałaś!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A głowa nie boli po tym winie?:cool1:

Posted

Cześć Siostrzyczko!!:multi:

Nie zapuszkowali mnie po raz 3!:cool3:

łoh ja na imprezy nie chodze:evil_lol: Ale ciesze sie że ty sie dobrze bawiłas:eviltong:

ps. Ja lubie cebrone, słodkie winko w małych ilosciach:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='apple']cześć! Widzę że pracowity weekend miałaś!:evil_lol: A głowa nie boli po tym winie?:cool1:

Cześć :) :multi:

:) troszkę :evil_lol:
mnie nie bolała :) rano czułam się jak młody bóg :evil_lol::evil_lol:

[quote name='emdziolek']Cześć Siostrzyczko!!:multi:

Cześć sis :) :multi:

Nie zapuszkowali mnie po raz 3!:cool3:

świetnie że Cię nie zapuszkowali :multi:...masz to coś w sobie co tak na nich działa siostrzyczko :loveu: :)

łoh ja na imprezy nie chodze:evil_lol: Ale ciesze sie że ty sie dobrze bawiłas:eviltong:

to jak będę u Ciebie kiedyś to pobalujemy

ps. Ja lubie cebrone, słodkie winko w małych ilosciach:diabloti:

ja głównie pije Sophie...nie drogie i smaczne :)

Powiedźcie mi co to ku... ma być...czy tym ludziom się nudzi? :roll:

Nikt im nie podskoczy :roll:

Moja przyjaciółka stwierdziła że jak wezmę swojego kota na smycz to też będę siała postrach na ulicach i ludzie będą krzyczeć do mnie SZACUN...ale jedyny problem to dostać na kota kaganiec więc myślę nad maseczką taką jak Majkel Dżekson nosił ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='agbar']dzien dobry Zonkilku