apple Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 was też przyszłam obudzić a co mi tam - jak wszystkich to wszystkich:evil_lol::loveu: Quote
Alicja Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Berek Córcia :loveu::multi: wyśpij się ...dziś wolne :multi::multi: Quote
BeaC Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 ..............witam Cię porannie- sobotnio- dla niektórych weekendowo dla mnie jeszcze nie:-( Quote
jonQuilla Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 emdziolek napisał(a):Uehehe no to Salsa grzeczna jest!:evil_lol: Szkoda ze go nie pogryzła:diabloti: też żałuje :) może by przestali nas nawiedzać :evil_lol::evil_lol: zuzolandia napisał(a):hiihiiiiih miala dziewczyna potargac tego darmozjada za kiece a coo ihihihihihihi taaaaaa nasza klasa to niezly ubaw hiihi choc z mojej podstawowki tylko kilka sztuk narazie hihihihi wycaluj salse ode mnie ihihihi ode mnie z podstawówki nikogo...ale to i tak całkiem niedawno było więc nie ma co oglądać :evil_lol: Salsa wycałowana :loveu: Paula_ napisał(a):Cze młoda :multi: Zaczynasz pisać elaboraty, jak Zuzkowa :evil_lol: i to jeszcze jak po piwkach jestem :roll: Co to ja chciałam :hmmmm: A, gratulejszyn biologii :lol: Cieszkam, że Salsie nic poważnego nie dolega :multi: Dobrze, jak waży mało, to lepiej dla łapek, jeszcze się rozwija i zdąży na boczki rozrosnąć ;) Z wizyty księdza się uśmiałam :evil_lol: ale jakoś wcześnie u Was przychodzą po hajs, z tego co pamiętam, u nas dopiero po nowym roku, ale może coś się zmieniło, bo ostatnio wpuściliśmy księdza :hmmmm: jakieś 15 lat temu :evil_lol: Pogoń siostrę, niech oddaje aparat :mad: Pozdrówka :hand: Cześć :multi::multi: a pisałam że czytać nie trzeba ;) tym bardziej jak po piwkach się jest :evil_lol::evil_lol: u Nas szybko zaczynają księża chodzić bo nasza parafia jest bardzo duża :) i albo moja ulica jest jedną z pierwszych, którą odwiedzają i mam tak wcześnie jak w tym roku albo jedną z ostatnich i wtedy mam po nowym roku :) Jak dla mnie kolęda mogłaby nie przychodzić...ale moja rodzina się upiera że wypada :shake: chyba niczego ich już się nie da nauczyć ;) :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 apple napisał(a):was też przyszłam obudzić a co mi tam - jak wszystkich to wszystkich:evil_lol::loveu: Dzięki za pobudkę :) dopiero po 9 wstałam :evil_lol: Cześć :multi::multi: Alicja napisał(a):Berek Córcia :loveu::multi: wyśpij się ...dziś wolne :multi::multi: Berek Berek Mamciu :loveu::loveu: :multi: wyspałam się a cooo ;) w końcu dzisiaj na potupajkę...trzeba mieć siły :) BeaC napisał(a):..............witam Cię porannie- sobotnio- dla niektórych weekendowo dla mnie jeszcze nie:-( Cześć :multi: Spokojna głowa...postaram się Cię wybawić z roboty :) :eviltong: Quote
clockwork Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 jonQuilla napisał(a): Dzisiaj mam kolędę...jestem ciekawa jak Salsa zareaguje na księdza a ksiądz na Salsę ale obawiam się że będziemy musieli zamknąć ją w kuchni...tyle że wtedy rozniesie nam całą kuchnie :roll: było tego w tej sukni zamknąć w kuchni... darmozjada jednego:diabloti::diabloti: piranie... pobierajacego haracz ... Kto wymyślił taką głupotę jak kolęda...chyba jest tylko po to żeby pozawracać dupe ludziom, zabrać od nich kase i wkurzyć ich psy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: księdzy se wymyslili.... gdzie i kto zarabia jakieś 50 zł za 10 minut?? :mdleje: czemu ja nie poszłam za księdza :flaming: Macie profile na Naszej Klasie? :evil_lol::evil_lol: pewnie że mamy... mamy też FORUM dogomaniaków :diabloti: jonQuilla napisał(a): Tak jak myslałam...ksiądz posiedział 5 minut, zarobił i wkurzył mi psa...do teraz biega po mieszkaniu i szczeka :evil_lol: ksiądz biega i szczeka??? :roll: WYPCHAJ dziada :diabloti: zuzolandia napisał(a):hiihiiiiih miala dziewczyna potargac tego darmozjada za kiece a coo ihihihihihihi :evil_lol::evil_lol: jestem rządna fotek jak Salsa przeciaga po podłodze za suknie tego transwestyte :roll: Paula_ napisał(a): ale może coś się zmieniło, bo ostatnio wpuściliśmy księdza :hmmmm: jakieś 15 lat temu :evil_lol: bezbożniki :diabloti: cze dżoint-kiler:loveu::multi: Quote
jonQuilla Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 clockwork napisał(a)::evil_lol: księdzy se wymyslili.... gdzie i kto zarabia jakieś 50 zł za 10 minut?? :mdleje: czemu ja nie poszłam za księdza :flaming: oni wolą młodych jędrnych chłopców w swoich zastępach :evil_lol: pewnie że mamy... mamy też FORUM dogomaniaków jak zwykle ja dowiaduje się o wszystkim na końcu ;) :evil_lol: ksiądz biega i szczeka??? :roll: WYPCHAJ dziada :diabloti: pomożesz mi go wypchać? :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: jestem rządna fotek jak Salsa przeciaga po podłodze za suknie tego transwestyte :roll: niestety takich nie będzie bo aż tak hardcorowo to nie było a szkoda :evil_lol::evil_lol: od kiedy moja siostra wyjechała do Irlandii to kolędy u nas są nudne :evil_lol::evil_lol: wcześniej zawsze się z księżmi kłóciła i jeden w trakcie całego "obrzędu" wstał i wyszedł...nawet się nie pożegnał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze dżoint-kiler:loveu::multi: Cześć Klockowa :multi::multi::multi: :loveu: Quote
clockwork Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 jonQuilla napisał(a):oni wolą młodych jędrnych chłopców w swoich zastępach :evil_lol: ojjj tak.... nawet to uwieczniają :roll::diabloti: jak zwykle ja dowiaduje się o wszystkim na końcu ;) :evil_lol: nooo... kto szuka ten znajdzie ;) pomożesz mi go wypchać? :evil_lol:niestety takich nie będzie bo aż tak hardcorowo to nie było a szkoda :evil_lol:dawa mi go tu.... a może ja w tym roku wpuszcze tego szarlatana ... i ja porobie przeciagane fotki :evil_lol::evil_lol: od kiedy moja siostra wyjechała do Irlandii to kolędy u nas są nudne :evil_lol::evil_lol: wcześniej zawsze się z księżmi kłóciła i jeden w trakcie całego "obrzędu" wstał i wyszedł...nawet się nie pożegnał :evil_lol: ale kasy wziąć nie zapomniał ?? :razz::razz: Cześć Klockowa :multi: :loveu: cześć salsowa :multi: Quote
jonQuilla Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 clockwork napisał(a):nooo... kto szuka ten znajdzie ;-) już Was wszystkich tam wyłapałam :) :evil_lol:dawa mi go tu.... a może ja w tym roku wpuszcze tego szarlatana ... i ja porobie przeciagane fotki :evil_lol::evil_lol: to ja będę oczekiwała na fotki Klocka zabawiającego się z facetem w spódnicy :evil_lol::evil_lol: ale kasy wziąć nie zapomniał ?? :razz::razz: wziął bo moja mama za nim polazła :roll: nie jest bystrą kobietą ;) :evil_lol: http://th.interia.pl/10,ga8acee471107524/i388118.jpg hahaha :roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Cześć córcia :loveu::loveu::loveu: lubisz kolędy :razz::razz:...u mnie jest w poniedzialek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale MNIE :razz:...NAS :razz:...NIE MA :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 hihiihih ja ksiedza ostatni raz na koledzie widzialam jak mi 15 stka stuknela hihiii wtedy to stwierdzil zem corka szatana [a jo tako grzeczno ]i wyszedl wzburzony i kasuiryyyyyyyyy nie wzial ihiiiiihiihihihihhiihihihihihihihiiiihi tak sie zbulwersowol ihihihhihihihihihi dziendoberek kfffiatuszkuu Quote
jonQuilla Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='Alicja']Cześć córcia :loveu::loveu::loveu: Cześć mamunia :loveu::loveu::loveu: :multi: [quote name='zuzolandia'] dziendoberek kfffiatuszkuu Cześć :multi::multi::multi: Wczoraj była potupaja...w klubie gdzie było AfterParty po jakiejś breakdancowej akcji ;) w każdym bądź razie większość ludzi była fajnie tańcząca ale wymiękli i zasiedli przy stolikach więc od około 1:30 tylko my w trzy byłyśmy na parkiecie bo koledzy nie chcieli się dołączyć :evil_lol: Śmiesznie było...tylko zamknęli około 3 bo strasznie mało ludzi i się nie wybawiłam tak jakbym chciała :) no ale co zrobić :evil_lol::evil_lol: Przed wyjściem poszłam do koleżanki i czekałyśmy na jeszcze jedną koleżankę aż przyjedzie z Sopotu...była około 21 a my do tego czasu dwa wina wypiłyśmy :evil_lol: :oops: :grin::grin: tak wiem...mam coś z łbem ;) Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 http://lh6.google.pl/jonQuilla123/R2UqTGDQigI/AAAAAAAABF4/wv067utqjjM/SSL26228.JPG? hmmmmmmmmmmmm apetyczny widok ;-) Quote
e.v.a Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 hahaha żonkilku:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ty wariacie tyy... hehehehe Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 ;)...córcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no nic ...mam w twoim wieku też piła winka :razz::razz:...ale ze nie teges ;)...to już tak zostaje na zawsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mi zostalo :roll::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='Paula_']Witaj imprezowiczko :multi: Cześć :multi::multi::multi: [quote name='evaxon']hahaha żonkilku:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ty wariacie tyy... hehehehe ja wariat? niee :) ;) :evil_lol: [quote name='zuzolandia']http://lh6.google.pl/jonQuilla123/R2UqTGDQigI/AAAAAAAABF4/wv067utqjjM/SSL26228.JPG? hmmmmmmmmmmmm apetyczny widok ;-) hahaha...gdzie? ;) [quote name='Alicja'];)...córcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no nic ...mam w twoim wieku też piła winka :razz::razz:...ale ze nie teges ;)...to już tak zostaje na zawsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mi zostalo :roll::evil_lol::evil_lol: mamcia :) cieszę się że nie tylko ja w naszej rodzinie wino lubię :) :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 :hand: witanko córeczko z samego ranka ...u nas snieżnego :roll: Quote
jonQuilla Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='Alicja']:hand: witanko córeczko z samego ranka ...u nas snieżnego :roll: Witam :multi::multi::multi: Jeśli u Nas nie spadnie śnieg do świąt to wpadnę do Ciebie mamuniu :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='jonQuilla'] Przed wyjściem poszłam do koleżanki i czekałyśmy na jeszcze jedną koleżankę aż przyjedzie z Sopotu...była około 21 a my do tego czasu dwa wina wypiłyśmy :evil_lol: cześć! Widzę że pracowity weekend miałaś!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A głowa nie boli po tym winie?:cool1: Quote
emdziolek Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Cześć Siostrzyczko!!:multi: Nie zapuszkowali mnie po raz 3!:cool3: łoh ja na imprezy nie chodze:evil_lol: Ale ciesze sie że ty sie dobrze bawiłas:eviltong: ps. Ja lubie cebrone, słodkie winko w małych ilosciach:evil_lol::diabloti: Quote
jonQuilla Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='apple']cześć! Widzę że pracowity weekend miałaś!:evil_lol: A głowa nie boli po tym winie?:cool1: Cześć :) :multi: :) troszkę :evil_lol: mnie nie bolała :) rano czułam się jak młody bóg :evil_lol::evil_lol: [quote name='emdziolek']Cześć Siostrzyczko!!:multi: Cześć sis :) :multi: Nie zapuszkowali mnie po raz 3!:cool3: świetnie że Cię nie zapuszkowali :multi:...masz to coś w sobie co tak na nich działa siostrzyczko :loveu: :) łoh ja na imprezy nie chodze:evil_lol: Ale ciesze sie że ty sie dobrze bawiłas:eviltong: to jak będę u Ciebie kiedyś to pobalujemy ps. Ja lubie cebrone, słodkie winko w małych ilosciach:diabloti: ja głównie pije Sophie...nie drogie i smaczne :) Powiedźcie mi co to ku... ma być...czy tym ludziom się nudzi? :roll: Nikt im nie podskoczy :roll: Moja przyjaciółka stwierdziła że jak wezmę swojego kota na smycz to też będę siała postrach na ulicach i ludzie będą krzyczeć do mnie SZACUN...ale jedyny problem to dostać na kota kaganiec więc myślę nad maseczką taką jak Majkel Dżekson nosił ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='agbar']dzien dobry Zonkilku Cześć :multi::multi: Quote
jonQuilla Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='emdziolek'] Dziękuje :multi::multi::multi::multi: Do twarzy Vedze w takiej czapie :) :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts