Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś']Gratulacje dla Teodorka :loveu:
widze, że jeszcze nie rozpakowana nagroda a on już się do niej dobierał :evil_lol:

[FONT=Georgia]dziękuje w jego imieniu :)

oj tak, on wszystko rozpakowuje i zawsze wszędzie musi być pierwszy
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]dziękuje w jego imieniu :)

oj tak, on wszystko rozpakowuje i zawsze wszędzie musi być pierwszy
[/FONT]

W sumie to by, chciała królika,Brutus by miał towarzysza :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']W sumie to by, chciała królika,Brutus by miał towarzysza :evil_lol:

[FONT=Georgia]:siara: jakby co to się porządnie zastanów ;)
króliki są kochane i takie urocze ale potrafią często nieziemsko wkurzyć, mnie najbardziej drążnią 3 rzeczy:
- biegając luzem załatwia swoje potrzeby tylko i wyłącznie na kanapę :mad: (tzn. gdybym mu na to pozwoliła)
- jak nie śpi to gryzie atrakcyjne dla niego rzeczy a za atrakcyjne rzeczy ma w zasadzie wszystko
- budzi się między 3/4 albo 6/7 i robi taki hałas w klatce że to jest nie do wytrzymania, jedyny patent jaki wymyśliłam to wypuścić go na pół godziny żeby pokicał...mam go w tym czasie cały czas na oku bo przecież pożarłby wszystko gdybym co chwile go nie upominała

ale za to lubi się przytulać, sam przychodzi na kolana i jest taki pocieszny :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Rinuś']To po tym faktycznie na przyszłość się zastanowię :evil_lol:

[FONT=Georgia]słusznie :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='Ania!']A to rekompensuje wszelkie minusy :lol:

A co słychać u Kiciusia?

[FONT=Georgia]owszem, uwielbiam jest taki kochany do tulenia jest i leży rozpłaszczony mi na kolanach :loveu:

pisałam gdzieś że Kiciuś nie ma się ostatnio dobrze :roll:
kamienie na nerkach miał już kiedyś ale teraz to była masakra, na szczęście uporaliśmy się z nimi choć nadal dostaje jakieś tam coś na te nerki
poza tym w przeciągu miesiąca miał dwa silne ataki padaczki, po każdym dochodził do siebie przez kilka dni
już dawno takich mocnych nie miał, bywały słabe ale to i tak sporadyczne przypadki były
ehh...chorowita ta moja Kizia Mizia :roll:
[/FONT]

[quote name='Cieplutkaa.']Ale z Was leniuchy, noo! :mad: Jak może się nie chcieć robić zdjęć psom..?!Bierzcie ze mnie przykład. :diabloti:

[FONT=Georgia]jak to mówią starość nie radość :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]

Zdjęć Salsowych nie ma ponieważ jest zimno i brzydko więc nie zabieram na spaceru aparatu a poza tym nie chodzimy chwilowo na fajne spacery gdzieś dalej. Ostatnio jak połaziłam kilka dni po lesie z psem to wybity paluch u stopy dał mi się ładnie we znaki i znów zaczął boleć jak na początku więc wolę poczekać aż będzie lepiej bo jeszcze odpadnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahahaha
Ty to masz pomysły :)
ale to nie ten paluch....aUa zrobiłam sobie w małego :)
[/FONT]
O kurde ! niech tak już zostanie, bo uwalę ci mały i okaże się że zaś nie u tej nogi ... w końcu uwale ci ileś palców !

Posted

[quote name='halgre']O kurde ! niech tak już zostanie, bo uwalę ci mały i okaże się że zaś nie u tej nogi ... w końcu uwale ci ileś palców !

[FONT=Georgia]słusznie bo faktycznie nie było to u tej nogi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='halgre']No to ten zaraz przykleję z powrotem, bo nie będę cie robiła kaleką ...
http://i44.tinypic.com/2z5lzdu.jpg

[FONT=Georgia]haha, dzięki...teraz mam trawiasty pierścionek na nim :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]czy Wam też tak dziwnie dogo chodzi? bo mi niby szybko się ładuje ale jakieś takie zwiechy łapie...nie jest to płynne ładowanie się :) przez co w ogóle cały firefox tak muli :roll:[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]Czemu kiedy króliczek chce posiedzieć na kolanach nie warto mieć na sobie ubrań które lubimy i na których nam zależy?

Ponieważ zawsze istnieje szansa że skończą tak:
[/FONT]

[FONT=Georgia]poza tym skoro sprawia mu to tak wielką frajdę to ja osobiście nie mam serca mu zabraniać
lepiej bluza niż ściana albo dywan ;)

[/FONT]
[video=youtube;y-hK3ny19Bs]http://www.youtube.com/watch?v=y-hK3ny19Bs[/video]

Posted

Tylko uważaj żeby sie nitek nie najadł, bo bedzie kicha.
Eryk zeżarł niebieski ręcznik to przez tydzień kupkał na niebiesko i dostawałam siemię lniane żeby z niego to wylazło.

Bosh jaki on jest słodki!!

Posted

[quote name='jonQuilla']

[FONT=Georgia]czy Wam też tak dziwnie dogo chodzi? bo mi niby szybko się ładuje ale jakieś takie zwiechy łapie...nie jest to płynne ładowanie się :) przez co w ogóle cały firefox tak muli :roll:[/FONT]
Też !

Posted

[quote name='Magda25']Tylko uważaj żeby sie nitek nie najadł, bo bedzie kicha.
Eryk zeżarł niebieski ręcznik to przez tydzień kupkał na niebiesko i dostawałam siemię lniane żeby z niego to wylazło.

Bosh jaki on jest słodki!!
[FONT=Georgia]
na pewno coś tam zjada ale nie dużo, w swojej klatce też ma ręcznik który już wygląda jak sito ale na szczęście nie ma czegoś takiego żeby całe zjadać...tylko poszarpie, poskubie i odpuszcza więc nic się nie dzieje
[/FONT]

[quote name='halgre']Też !

[FONT=Georgia]zwariować można[/FONT]