Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Ale jej fajnie ucholka podwiało :loveu::loveu:

[quote name='WeronikaM']http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC09983.jpg?t=1273081188
świetne uszy :loveu:

[FONT=Georgia]
też lubie jak mu się taki helikopter z tych uszu zrobi :)
[/FONT]

[quote name='Aga&Ganja']Super zdjęcia Teodora i szalonej Salsy! :)
A co Ty żeś za konkurs wygrała? ;>
[FONT=Georgia]
przecież napisałam co gdzie i jak :eviltong:
pogratuluj i z głowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]leniuszek ;)
[/FONT]

[quote name='jonQuilla']
[FONT=Georgia]***
a ja chciałabym się pochwalić :)

Teodor zajął 3 miejsce w konkursie fotograficznym na forum króliczym, tematem przewodnim była Wielkanoc z Królikiem :)

oto to zdjęcie
[/FONT]

[FONT=Georgia]
a dzisiaj przyjechała nagroda :multi::multi:

- granulat
- liście brzozy
- natka pietruszki

[/FONT]

Posted

[quote name='Aga&Ganja']Jaaacie super! [FONT=Georgia][/FONT] Cieszę się bardzo! [FONT=Georgia]
I gratuluje! Ale czemu tylko 3 miejsce??
[/FONT]
[FONT=Georgia]
bo zdjęcie kiepskie, robiłam je z 2 tyg. przed świętami więc poza koszyczkiem i żonkilami nic innego kojarzącego się ze świętami jeszcze nie miałam a później już mi się nie chciało robić poza tym nie wiedziałam że będą rzeczowe nagrody, pewnie wtedy bym się bardziej postarała :evil_lol::evil_lol:

[/FONT]
[FONT=Garamond]kurewskie reklamy :angryy:[/FONT][FONT=Georgia]
[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]dzięki ;)
a teraz rzuciłam okiem na to że jesteś z okolic Gorzowa Wielkopolskiego więc na mapce sprawdziłam bo mam kumpla ze Strzelec Krajeńskich i się zastanawiałam czy to daleko od Ciebie :cool3:
[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]od razu powędrowałam do foto galerii i muszę przyznać że bardzo ładne okolice i do tego jakie duże jezioro w centrum miasta :crazyeye:
robimy wymianę? Twoja rodzina przygarnie mnie a moja Ciebie :evil_lol:
[/FONT]

Posted

Nasza mała miejscowość słynie z jezior... Mamy bardzo dużo lasów także. ;)
Ok! A Ty tam ładnie masz!! :evil_lol:

Zrób sobie małą wycieczkę i przyjeżdżaj na wakacje! :D :)

Posted

[FONT=Georgia]może w te wakacje będę w Strzelcach na trochę więc kto wie czy nie złożę Ci wizyty i nie poproszę o oprowadzenie :cool3::eviltong:

a Gdańsk to moloch ale ładny.
Ode mnie z domu nad morze jest jakieś 20 minut autobusem lub tramwajem, 5 minut spacerkiem do lasu i jeszcze bliżej na najbardziej ruchliwą ulicę w mieście.
Poza tym mieszkam zaraz obok najpiękniejszej ulicy (takie jest moje zdanie), nazywa się Jaśkowa Dolina, jest bardzo długa i w większości prowadzi przez las...stoi przy niej mnóstwo zabytkowych dworków, są odrestaurowane i wprowadzają fantastyczny klimat :)
takie trzy znalazłam

[/FONT]

Posted

Gratuluję wygranej w konkursie,my w ubiegłym roku zajęłyśmy z Zośką I miejsce na króliczym ale jeszcze bez nagród było :shake::diabloti:

Teo fantastyczny, marzy mi się taki śliczny baranek ale wtedy już kompletnie nie będę miała na dla nich czasu.. :eviltong:

Posted

[FONT=Georgia]dziękujemy :)

Zdjęć Salsowych nie ma ponieważ jest zimno i brzydko więc nie zabieram na spaceru aparatu a poza tym nie chodzimy chwilowo na fajne spacery gdzieś dalej. Ostatnio jak połaziłam kilka dni po lesie z psem to wybity paluch u stopy dał mi się ładnie we znaki i znów zaczął boleć jak na początku więc wolę poczekać aż będzie lepiej bo jeszcze odpadnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]