zuzolandia Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 [img]http://i48.tinypic.com/29bojv5.jpg[/img] [b][i][color=darkorchid]świateczne buziaczki ;-)[/color][/i][/b] Quote
Ewcia38 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 I po swiętach...prawie..:-( Jeszcze Sylwester i Nowy Rok...i wróci codzienność:-( Quote
Alicja Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 [COLOR=Red][B]Wracaj już .....[/B][/COLOR] Quote
halgre Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [B][FONT="Georgia"][COLOR="#8b0000"]A gdzie oni się podziali ???[/COLOR][/FONT][/B] Quote
zuzolandia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [B][I]Wszystkiego dobrego w tym nowym roku ;-) i wracaj juz ;-)[/I][/B] Quote
Lucky. Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='halgre'][B][FONT="Georgia"][COLOR="#8b0000"]A gdzie oni się podziali ???[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] Są w Szkocji (?) Wracajcie ... ! Quote
M&S Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Dobrego Nowego Roku [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl2.glitter-graphics.net/pub/1891/1891382ct1lf3x8nj.gif[/img][/url] A. Quote
zuzolandia Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [B][I]hej hoooooooo ......juz jest inkszy rok wiec wracaj;-)[/I][/B] Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Najserdeczniejsze życzenia z okazji Nowego Roku :multi: I wracajcie już do nas ... [/FONT] Quote
halgre Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [B][COLOR="#8b0000"]Niiiima ... :shake:[/COLOR][/B] Quote
halgre Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [B][COLOR="#8b0000"]hmm ... ***********************************[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [COLOR=Red][B]no przecież miałaś już wrócić [/B][B]:hmmmm: chyba 6tego [/B][/COLOR] Quote
Tengusia Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 no wlasnie wroc juz do nas no wroc :placz: Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='Tengusia']no wlasnie wroc juz do nas no wroc :placz:[/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]I to szybciutko :bigcry:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]WITAJCIE BABKI MOJE KOCHANE :loveu::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B] OFICJALNA INFORMACJA !!! WRÓCIŁAM GODZINĘ TEMU :cool3: Miło że nie zapomniałyście o Nas :) ja o Was także nie aczkolwiek przez cały swój pobyt na obczyźnie nie miałam dostępu do internetu (co z jednej strony na dobre mi wyszło). Kilka razy tylko wlazłam gdzieś w bibliotece albo w kawiarni ale dosłownie na pare minut tylko sprawdzić maila. Fajnie tak odpocząć od sieci tylko tęskno mi także do Was było :eviltong: Dziękuję serdecznie za życzenia Świąteczne i Noworoczne....życzę Wam oczywiście tego samego z całego serca choć troszkę z opóźnieniem ale lepiej późno niż później. Wyjazd był rewelacyjny, czas strasznie szybko zleciał a jak czas było jechać na lotnisko i pożegnać się z przyjaciółką to ryczałam jak głupia :oops: znów będę za nimi tęsknić ale w czerwcu chyba na stałe zjeżdżają :multi: Zdjęć mam sporo, później powrzucam troche bo póki co jem kanapkę z POLSKIEGO PYSZNEGO CHLEBA i potem idę się ogarnąć bo na lotnisko do Edynburga wyruszyłam przed 2 w nocy, na miejscu o 4:30 a o 6:35 miałam samolot dopiero...przespałam się jedynie w samolocie ale co to za spanie :shake: Salsa mało mnie nie stratowała w drzwiach, potem jak już przedostałam się do pokoju to radość nie miała końca, coś czuję że siniaki będę miała. Przez dwa pierwsze tygodnie mojej nieobecności skubana jeść w ogóle nie chciała....kocha mnie to moje rude szaleństwo :evil_lol: Chociaż teraz zachowuje się troszkę jakby focha na mnie miała że na tak długo ją zostawiłam z tymi niedobrymi ludźmi (czyt. moja rodzina) :evil_lol: [COLOR=Black]Tengusia[/COLOR], przykro mi bardzo ale nie znalazłam szkockiej kuli :shake: kul było wszędzie jak nasrał ale wszystkie z misiami, laleczkami, mikołajami i innymi dziwadłami :mad: Myślałam że znajdę jakiś sklep gdzie są same rzeczy ze szkockimi motywami ale nie udało mi się :roll: Mam nadzieję że mi wybaczysz bo przecież Cię koffam :loveu: całuje Was i teraz spadam bo kanapki mi się skończyły :evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Shel Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Aaaaa, wrociłaś!!Wreszcie :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Izabela124. Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Suuuuuuuuuuuuuuuuper, że wróciłaś!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Tengusia Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][/FONT][/COLOR][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B] [COLOR=Black]Tengusia[/COLOR], przykro mi bardzo ale nie znalazłam szkockiej kuli :shake: kul było wszędzie jak nasrał ale wszystkie z misiami, laleczkami, mikołajami i innymi dziwadłami :mad: Myślałam że znajdę jakiś sklep gdzie są same rzeczy ze szkockimi motywami ale nie udało mi się :roll: Mam nadzieję że mi wybaczysz bo przecież Cię koffam :loveu: [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] wybaczam wybaczam :calus: supcio ze juz wrocilas :Cool!: Quote
Recommended Posts