Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[QUOTE]***
mój organizm postanowił mi zafundować powtórkę z rozrywki i znów czuję się do dupy... do lekarza iść nie chcę
miałam na 13 iść do pracy ale poprosiłam kierowniczkę o dzień wolny, teraz idę się jebnąć do wyra z nadzieją że mój żołądek przypomni sobie że lubię go nie czuc[/QUOTE] nie zgapiaj u mnie to samo mam okres :angryy: i cirpie :angryy:

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzięki za życzenie zdrowia, przyda się :p

to że mój pies je dziwne rzeczy nie oznacza że ja również :evil_lol:
a co do napojów ze skutkami ubocznymi to pokusiłabym się o stwierdzenie że ostatnimi czasy żyję w abstynencji i kto wie czy to nie jest powód mojego złego samopoczucia ;) :evil_lol: może mi nie służy dłuższa wstrzemięźliwość w tym temacie ;)

pospałam dwie godziny i lepiej się czuję :multi: chociaż jeszcze nie super ale wszystko idzie w dobrą stronę :cool3:

pies chce iść na dwór a mi się nie chce wychodzić z domu :roll:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Witamy

[URL]http://global.images6.fotosik.pl/547/fd24d62f5cdc24df.jpg[/URL] ah jak się w niego wpatruje :loveu::evil_lol:

hehe to smakoszka z niej :diabloti:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='e.v.a']czesc jebnięta na łóżko :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dobrze że nie O łóżko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Tengusia']helllo :hand: a ja dzis wybieram sie sama na miasto poszalec z Nikonem Christophera :multi::multi::multi: ... no i przedewszystkim odpoczac od matki :diabloti:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]heloł :multi:
to powodzenia, szalej duzo bo chcę zobaczyć owoc Twoich szaleństw :eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[I][B]siemanko :loveu:[/B][/I]
[I][B]eee chyba cosik w lufcie furgo bo mie tysz jakos dziwnie ...ni to mnie boli brzuchol ni to nie boli ...do tego jakies kilanie w gardziołku ..no masakra...:shake:...[/B][/I]
[I][B]wrocilam z pracy i głodna jestem jak wilczysko :evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]heloł :multi:
to powodzenia, szalej duzo bo chcę zobaczyć owoc Twoich szaleństw :eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

bylo supcio a ja jeszcze bardziej marze teraz o zakupie Nikona :diabloti:

Posted

[quote name='bianka19']Siemanko Wam dziewczynki :loveu::loveu:[/quote]
[COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]
cześć :loveu::multi:
[/FONT][/B][/COLOR]
[quote name='gossia']jakie piękne oczusie mają oby dwa:loveu::loveu::loveu: a tak [B]wgl. to chyba trochę waszemu kotkowi się przypasło..?[/B] ale śliczne zwierzaczki.. ;*[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to złudzenie optyczne :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='zuzolandia'][I][B]siemanko :loveu:[/B][/I]
[I][B]eee chyba cosik w lufcie furgo bo mie tysz jakos dziwnie ...ni to mnie boli brzuchol ni to nie boli ...do tego jakies kilanie w gardziołku ..no masakra...:shake:...[/B][/I]
[I][B]wrocilam z pracy i głodna jestem jak wilczysko :evil_lol:[/B][/I][/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
cześć :loveu::multi:

i pewnie chciałaś nas zjeść, dlatego przyszłaś :diabloti:
całe szczęście nie zastałaś nas :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Tengusia']bylo supcio a ja jeszcze bardziej marze teraz o zakupie Nikona :diabloti:[/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ja mam podobne marzenia :eviltong:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='deer_1987']Milego dnia!!!!

Ja musze sie rozejrzec za jakas kurtka dla Sherry, 0 stopni wieczorem bylo...[/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
dzięki i wzajemnie :razz:

tutaj też zimno, nie wiem ile stopni ale dzisiaj od rana deszcz pada i momentami grad wali :shake: a przecież dopiero co lato było[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Cześć
Pogieło tą pogodę, u nas dziś 5 stopni... no paranoja jakaś... dopiero co nad morzem byłam i opalałam swoje grzeszne ciało... Ja nie chce zimy :placz:

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]kolejny raz trzeba stwierdzić fakt że nadzieja matką głupich :)
też się łudziłam że długo jeszcze będzie mi dane cieszyć się słońcem :shake:

w ogóle to przed chwilą błysnęło i grzmotnęło, jest super :happy1:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]u mnie ładna pogoda,słońce nawet świeci :loveu:[/B][/I][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]i co się chwalisz :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='WeronikaM']nie narzekajcie, że zima się zbliża, przecież sezon narciarski to mój ulubiony :razz: :evil_lol:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a tam pierdoły gadasz i się nie znasz...zima jest zUa :diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='e.v.a']helołłłłłłłłłłł witam w ten piekny jesienny dzien .... w drodze do pracy uszy mi prawie odpadły ... chyba czas zaczac jedzic autem :roll:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]heloł :loveu:
ta ja dzisiaj w płaszczyku zimowym do pracy przylazłam :roll: skończyło się latanie w krótkich gaciach :shake:

swoją drogą jeszcze 13 minut i zamykam ten burdel :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Magda25']Cześć
Pogieło tą pogodę, u nas dziś 5 stopni... no paranoja jakaś... dopiero co nad morzem byłam i opalałam swoje grzeszne ciało... Ja nie chce zimy :placz:[/QUOTE]

u nas tez od wczoraj deszcz :placz: to jakis obled i niech mi ktos powie ze ja w tym roku nie mam pecha to i tak nie uwierze ... zamiast na plazy ogladac pieknych :diabloti: to w domu siedze i patrze se przez okna jak deszczyk robi kap kap kap kap :mdleje:

jedyne pocieszenie to ze jest cieplej niz w pl :p no i od czwartku ma byc slonko zobaczymy :razz:

Posted

[quote name='Shel']Cześć! :)

Nooo pogoda to chyba w całej Polsce taka do dupy :angryy::angryy::roll:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :loveu::multi:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Tengusia']u nas tez od wczoraj deszcz :placz: to jakis obled i niech mi ktos powie ze ja w tym roku nie mam pecha to i tak nie uwierze ... zamiast na plazy ogladac pieknych :diabloti: to w domu siedze i patrze se przez okna jak deszczyk robi kap kap kap kap :mdleje:

jedyne pocieszenie to ze jest cieplej niz w pl :p no i od czwartku ma byc slonko zobaczymy :razz:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to chyba faktycznie pech skoro i tam Cię deszcze dopadł :shake:
no ale oby w ten czwartek słońce się pojawiło :)

zaczynam powoli wymieniać kase na funty
nie spodobał mi się fakt że dałam w kantorze dosyć sporo polskich złotych a dostałam tak mało funciaków :shake:
jak dorwę kumpelę na gygy to muszę ją spytać czy starczy mi tyle ile chcę wymienić...nie mam pojęcia jak droga jest szkocja
[/B][/COLOR][/FONT]