taxelina Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 a nie jadlas nic dziwnego ostatnio? swinska grypa moze= Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='deer_1987']a nie jadlas nic dziwnego ostatnio? [/quote] A może coś dziwnego piłaś? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [QUOTE]*** mój organizm postanowił mi zafundować powtórkę z rozrywki i znów czuję się do dupy... do lekarza iść nie chcę miałam na 13 iść do pracy ale poprosiłam kierowniczkę o dzień wolny, teraz idę się jebnąć do wyra z nadzieją że mój żołądek przypomni sobie że lubię go nie czuc[/QUOTE] nie zgapiaj u mnie to samo mam okres :angryy: i cirpie :angryy: Quote
jonQuilla Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzięki za życzenie zdrowia, przyda się :p to że mój pies je dziwne rzeczy nie oznacza że ja również :evil_lol: a co do napojów ze skutkami ubocznymi to pokusiłabym się o stwierdzenie że ostatnimi czasy żyję w abstynencji i kto wie czy to nie jest powód mojego złego samopoczucia ;) :evil_lol: może mi nie służy dłuższa wstrzemięźliwość w tym temacie ;) pospałam dwie godziny i lepiej się czuję :multi: chociaż jeszcze nie super ale wszystko idzie w dobrą stronę :cool3: pies chce iść na dwór a mi się nie chce wychodzić z domu :roll: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Witamy [URL]http://global.images6.fotosik.pl/547/fd24d62f5cdc24df.jpg[/URL] ah jak się w niego wpatruje :loveu::evil_lol: hehe to smakoszka z niej :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 czesc jebnięta na łóżko :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Witamy [URL]http://global.images6.fotosik.pl/547/fd24d62f5cdc24df.jpg[/URL] ah jak się w niego wpatruje :loveu::evil_lol: hehe to smakoszka z niej :diabloti:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='e.v.a']czesc jebnięta na łóżko :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dobrze że nie O łóżko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 helllo :hand: a ja dzis wybieram sie sama na miasto poszalec z Nikonem Christophera :multi::multi::multi: ... no i przedewszystkim odpoczac od matki :diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='Tengusia']helllo :hand: a ja dzis wybieram sie sama na miasto poszalec z Nikonem Christophera :multi::multi::multi: ... no i przedewszystkim odpoczac od matki :diabloti:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]heloł :multi: to powodzenia, szalej duzo bo chcę zobaczyć owoc Twoich szaleństw :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
bianka19 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Siemanko Wam dziewczynki :loveu::loveu: Quote
gossia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 jakie piękne oczusie mają oby dwa:loveu::loveu::loveu: a tak wgl. to chyba trochę waszemu kotkowi się przypasło..?:cool3: ale śliczne zwierzaczki.. ;* Quote
zuzolandia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [I][B]siemanko :loveu:[/B][/I] [I][B]eee chyba cosik w lufcie furgo bo mie tysz jakos dziwnie ...ni to mnie boli brzuchol ni to nie boli ...do tego jakies kilanie w gardziołku ..no masakra...:shake:...[/B][/I] [I][B]wrocilam z pracy i głodna jestem jak wilczysko :evil_lol:[/B][/I] Quote
Tengusia Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]heloł :multi: to powodzenia, szalej duzo bo chcę zobaczyć owoc Twoich szaleństw :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] bylo supcio a ja jeszcze bardziej marze teraz o zakupie Nikona :diabloti: Quote
taxelina Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Milego dnia!!!! Ja musze sie rozejrzec za jakas kurtka dla Sherry, 0 stopni wieczorem bylo... Quote
jonQuilla Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='bianka19']Siemanko Wam dziewczynki :loveu::loveu:[/quote] [COLOR=Olive][B][FONT=Georgia] cześć :loveu::multi: [/FONT][/B][/COLOR] [quote name='gossia']jakie piękne oczusie mają oby dwa:loveu::loveu::loveu: a tak [B]wgl. to chyba trochę waszemu kotkowi się przypasło..?[/B] ale śliczne zwierzaczki.. ;*[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to złudzenie optyczne :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia'][I][B]siemanko :loveu:[/B][/I] [I][B]eee chyba cosik w lufcie furgo bo mie tysz jakos dziwnie ...ni to mnie boli brzuchol ni to nie boli ...do tego jakies kilanie w gardziołku ..no masakra...:shake:...[/B][/I] [I][B]wrocilam z pracy i głodna jestem jak wilczysko :evil_lol:[/B][/I][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] cześć :loveu::multi: i pewnie chciałaś nas zjeść, dlatego przyszłaś :diabloti: całe szczęście nie zastałaś nas :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']bylo supcio a ja jeszcze bardziej marze teraz o zakupie Nikona :diabloti:[/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ja mam podobne marzenia :eviltong:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='deer_1987']Milego dnia!!!! Ja musze sie rozejrzec za jakas kurtka dla Sherry, 0 stopni wieczorem bylo...[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] dzięki i wzajemnie :razz: tutaj też zimno, nie wiem ile stopni ale dzisiaj od rana deszcz pada i momentami grad wali :shake: a przecież dopiero co lato było[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Migori Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Cześć Pogieło tą pogodę, u nas dziś 5 stopni... no paranoja jakaś... dopiero co nad morzem byłam i opalałam swoje grzeszne ciało... Ja nie chce zimy :placz: Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Zima się zbliża wielkimi krokami :placz: A miałam nadzieję na długą, ciepłą jesień Quote
jonQuilla Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]kolejny raz trzeba stwierdzić fakt że nadzieja matką głupich :) też się łudziłam że długo jeszcze będzie mi dane cieszyć się słońcem :shake: w ogóle to przed chwilą błysnęło i grzmotnęło, jest super :happy1: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Rinuś Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [I][B]u mnie ładna pogoda,słońce nawet świeci :loveu:[/B][/I] Quote
WeronikaM Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 nie narzekajcie, że zima się zbliża, przecież sezon narciarski to mój ulubiony :razz: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 helołłłłłłłłłłł witam w ten piekny jesienny dzien .... w drodze do pracy uszy mi prawie odpadły ... chyba czas zaczac jedzic autem :roll: Quote
jonQuilla Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]u mnie ładna pogoda,słońce nawet świeci :loveu:[/B][/I][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]i co się chwalisz :mad:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='WeronikaM']nie narzekajcie, że zima się zbliża, przecież sezon narciarski to mój ulubiony :razz: :evil_lol:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a tam pierdoły gadasz i się nie znasz...zima jest zUa :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='e.v.a']helołłłłłłłłłłł witam w ten piekny jesienny dzien .... w drodze do pracy uszy mi prawie odpadły ... chyba czas zaczac jedzic autem :roll:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]heloł :loveu: ta ja dzisiaj w płaszczyku zimowym do pracy przylazłam :roll: skończyło się latanie w krótkich gaciach :shake: swoją drogą jeszcze 13 minut i zamykam ten burdel :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Shel Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Cześć! :) Nooo pogoda to chyba w całej Polsce taka do dupy :angryy::angryy::roll: Quote
Tengusia Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Magda25']Cześć Pogieło tą pogodę, u nas dziś 5 stopni... no paranoja jakaś... dopiero co nad morzem byłam i opalałam swoje grzeszne ciało... Ja nie chce zimy :placz:[/QUOTE] u nas tez od wczoraj deszcz :placz: to jakis obled i niech mi ktos powie ze ja w tym roku nie mam pecha to i tak nie uwierze ... zamiast na plazy ogladac pieknych :diabloti: to w domu siedze i patrze se przez okna jak deszczyk robi kap kap kap kap :mdleje: jedyne pocieszenie to ze jest cieplej niz w pl :p no i od czwartku ma byc slonko zobaczymy :razz: Quote
jonQuilla Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='Shel']Cześć! :) Nooo pogoda to chyba w całej Polsce taka do dupy :angryy::angryy::roll:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :loveu::multi: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']u nas tez od wczoraj deszcz :placz: to jakis obled i niech mi ktos powie ze ja w tym roku nie mam pecha to i tak nie uwierze ... zamiast na plazy ogladac pieknych :diabloti: to w domu siedze i patrze se przez okna jak deszczyk robi kap kap kap kap :mdleje: jedyne pocieszenie to ze jest cieplej niz w pl :p no i od czwartku ma byc slonko zobaczymy :razz:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to chyba faktycznie pech skoro i tam Cię deszcze dopadł :shake: no ale oby w ten czwartek słońce się pojawiło :) *** zaczynam powoli wymieniać kase na funty nie spodobał mi się fakt że dałam w kantorze dosyć sporo polskich złotych a dostałam tak mało funciaków :shake: jak dorwę kumpelę na gygy to muszę ją spytać czy starczy mi tyle ile chcę wymienić...nie mam pojęcia jak droga jest szkocja [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts