jonQuilla Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cześć popołdniowo :) no widzę, że Ty już bardzo poważnie jedziesz...... A.[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:hand: taak :) dzisiaj będę bukować im bilety bo przylatują 21 listopada i wylatujemy razem tego 3 grudnia :bigcool:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Boooszzz......czajnik, telewizor.....jakas czarna seria?:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] :roll: oby nie bo jak mi pc siądzie to w ogóle pozostanie mi jedynie rozwiązywanie krzyżówek :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:hand: taak :) dzisiaj będę bukować im bilety bo przylatują 21 listopada i wylatujemy razem tego 3 grudnia :bigcool:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] :roll: oby nie bo jak mi pc siądzie to w ogóle pozostanie mi jedynie rozwiązywanie krzyżówek :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pc jak Pc....ale w perspektywie masz jeszcze samolot:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pc jak Pc....ale w perspektywie masz jeszcze samolot:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] :crazyeye: o tym nawet nie pomyślałam :roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] :crazyeye: o tym nawet nie pomyślałam :roll: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ups:ices_bla:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 No to teraz odliczaj dni do wyjazdu :P Quote
jonQuilla Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='Estowa']Witamy się prawie wieczorowo ^^ ;)[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam, witam :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ups:ices_bla:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:nono:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='deer_1987']No to teraz odliczaj dni do wyjazdu :P[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dokładnie :multi: 78 już policzyłam :oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] :crazyeye: o tym nawet nie pomyślałam :roll: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]i co jak długo dziś siedziałaś ??[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]i co jak długo dziś siedziałaś ??[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] do 17 :multi: ale jutro już do końca :shake: a Ty widziałaś że na 911 była Santa aka Żaba? :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
halgre Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [B][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"][COLOR="DarkRed"]Witam deszczowo [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][IMG]http://i25.tinypic.com/2vv810o.jpg[/IMG] Quote
M&S Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Cześć Kobieto pracująca, pozdrówka z zamglonej Warszawy :p A. Quote
jonQuilla Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='halgre58'][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=DarkRed]Witam deszczowo [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][IMG]http://i25.tinypic.com/2vv810o.jpg[/IMG][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::loveu: u nas pięknie słońce świeci, muszę mrużyć oczy bo nic nie widzę w monitorze :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agaga21']a jakieś foty to będą?:razz:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] póki co nie :shake: może w weekend ale też nic pewnego :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Maks i Spark']Cześć Kobieto pracująca, pozdrówka z zamglonej Warszawy :p A.[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::loveu: do pracy na 13 :) od rana nie miałam internetu, dopiero teraz postanowili mi włączyć :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
halgre Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::loveu: u nas pięknie słońce świeci, muszę mrużyć oczy bo nic nie widzę w monitorze :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] [B][COLOR="DarkRed"]Teraz u nas też słońce, ale rano jak to pisałam to lało jak z cebra :D[/COLOR][/B] Quote
M&S Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]cześć :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]u nas pięknie słońce świeci, muszę mrużyć oczy bo nic nie widzę w monitorze :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]od rana nie miałam internetu, dopiero teraz postanowili mi włączyć :shake:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To masz juz "okno na świat"....;) u nas już świeci :p A. Quote
Basia&Safi Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [B][I]wpadłam sie przywitac przd praca i zyczyc udanego dzionka :) ja zmykam do pracy :placz:[/I][/B] Quote
Anetka83 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 witam się i życzę miłego dnia w pracy :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam powiedzieć, ze mnie brzuch boli:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
as_kate Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Witam :) Od niedzieli mnie tu nie było, więc z nadzieją przychodzę, a tu na tyyyle stron tylko kilka fotek, reszta nagadane! Niedoczekanie! (i jeden filmik, zwracam honor:p) Któż to słyszał :shake: Quote
jonQuilla Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='Basia&Safi'][B][I]wpadłam sie przywitac przd praca i zyczyc udanego dzionka :) ja zmykam do pracy :placz:[/I][/B][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] oj ja już wtedy byłam w pracy :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Anetka83']witam się i życzę miłego dnia w pracy :loveu::loveu::loveu:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam, dzięki [/B][/COLOR][/FONT]:cool3: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam powiedzieć, ze mnie brzuch boli:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] <ibuprom> :glaszcze:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='as_kate']Witam :) Od niedzieli mnie tu nie było, więc z nadzieją przychodzę, a tu na tyyyle stron tylko kilka fotek, reszta nagadane! Niedoczekanie! (i jeden filmik, zwracam honor:p) Któż to słyszał :shake:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::loveu: nie liczy się ilość ale jakość :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='deer_1987']i co tam wieczorem robisz? :D[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] wróciłam z pracy, wyszłam z psem i od pół godziny się obijam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 a ja jeszcze niecale trzy tygodnie i mam urlopa :grins: Quote
as_kate Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::loveu: nie liczy się ilość ale jakość :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] ale cóż to za jakość, kiedy nie ma nic, co można by wziąć pod uwagę ;) chyba ze będę oceniac: fajny pościk :lol!::lol: Quote
jonQuilla Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='deer_1987']ja zaraz na spacer i spac :P[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to miłego spacerowania i dobrej nocy życzę :) [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']a ja jeszcze niecale trzy tygodnie i mam urlopa :grins:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] :cool1: cwaniara[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='as_kate']ale cóż to za jakość, kiedy nie ma nic, co można by wziąć pod uwagę ;) chyba ze będę oceniac: fajny pościk :lol!::lol:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol::evil_lol: poprawię się wkrótce[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts