Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maks i Spark']Cześć popołdniowo :)

no widzę, że Ty już bardzo poważnie jedziesz......

A.[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:hand:

taak :)
dzisiaj będę bukować im bilety bo przylatują 21 listopada i wylatujemy razem tego 3 grudnia :bigcool:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Boooszzz......czajnik, telewizor.....jakas czarna seria?:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
:roll: oby nie bo jak mi pc siądzie to w ogóle pozostanie mi jedynie rozwiązywanie krzyżówek :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:hand:

taak :)
dzisiaj będę bukować im bilety bo przylatują 21 listopada i wylatujemy razem tego 3 grudnia :bigcool:[/B][/COLOR][/FONT]

:roll: oby nie bo jak mi pc siądzie to w ogóle pozostanie mi jedynie rozwiązywanie krzyżówek :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pc jak Pc....ale w perspektywie masz jeszcze samolot:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pc jak Pc....ale w perspektywie masz jeszcze samolot:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:crazyeye: o tym nawet nie pomyślałam :roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ups:ices_bla:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Estowa']Witamy się prawie wieczorowo ^^ ;)[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam, witam :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ups:ices_bla:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:nono:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='deer_1987']No to teraz odliczaj dni do wyjazdu :P[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dokładnie :multi:
78 już policzyłam :oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]i co jak długo dziś siedziałaś ??[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]i co jak długo dziś siedziałaś ??[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
do 17 :multi:
ale jutro już do końca :shake:

a Ty widziałaś że na 911 była Santa aka Żaba? :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='halgre58'][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=DarkRed]Witam deszczowo [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][IMG]http://i25.tinypic.com/2vv810o.jpg[/IMG][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::loveu:

u nas pięknie słońce świeci, muszę mrużyć oczy bo nic nie widzę w monitorze :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agaga21']a jakieś foty to będą?:razz:[/quote]
póki co nie :shake:
może w weekend ale też nic pewnego :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Maks i Spark']Cześć Kobieto pracująca, pozdrówka z zamglonej Warszawy :p

A.[/quote]

do pracy na 13 :)
od rana nie miałam internetu, dopiero teraz postanowili mi włączyć :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::loveu:

u nas pięknie słońce świeci, muszę mrużyć oczy bo nic nie widzę w monitorze :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]

[B][COLOR="DarkRed"]Teraz u nas też słońce, ale rano jak to pisałam to lało jak z cebra :D[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]cześć :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]u nas pięknie słońce świeci, muszę mrużyć oczy bo nic nie widzę w monitorze :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]od rana nie miałam internetu, dopiero teraz postanowili mi włączyć :shake:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

To masz juz "okno na świat"....;)

u nas już świeci :p

A.

Posted

Witam :)
Od niedzieli mnie tu nie było, więc z nadzieją przychodzę, a tu na tyyyle stron tylko kilka fotek, reszta nagadane! Niedoczekanie! (i jeden filmik, zwracam honor:p) Któż to słyszał :shake:

Posted

[quote name='Basia&Safi'][B][I]wpadłam sie przywitac przd praca i zyczyc udanego dzionka :) ja zmykam do pracy :placz:[/I][/B][/quote]
oj ja już wtedy byłam w pracy :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Anetka83']witam się i życzę miłego dnia w pracy :loveu::loveu::loveu:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam, dzięki [/B][/COLOR][/FONT]:cool3:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam powiedzieć, ze mnie brzuch boli:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
<ibuprom> :glaszcze:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='as_kate']Witam :)
Od niedzieli mnie tu nie było, więc z nadzieją przychodzę, a tu na tyyyle stron tylko kilka fotek, reszta nagadane! Niedoczekanie! (i jeden filmik, zwracam honor:p) Któż to słyszał :shake:[/quote]

nie liczy się ilość ale jakość :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='deer_1987']i co tam wieczorem robisz? :D[/quote]
wróciłam z pracy, wyszłam z psem i od pół godziny się obijam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']

nie liczy się ilość ale jakość :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]

ale cóż to za jakość, kiedy nie ma nic, co można by wziąć pod uwagę ;) chyba ze będę oceniac: fajny pościk :lol!::lol:

Posted

[quote name='deer_1987']ja zaraz na spacer i spac :P[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to miłego spacerowania i dobrej nocy życzę :)
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Tengusia']a ja jeszcze niecale trzy tygodnie i mam urlopa :grins:[/quote]
:cool1: cwaniara[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='as_kate']ale cóż to za jakość, kiedy nie ma nic, co można by wziąć pod uwagę ;) chyba ze będę oceniac: fajny pościk :lol!::lol:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol::evil_lol: poprawię się wkrótce[/B][/COLOR][/FONT]